~Capitolul 6~

4.3K 237 18
                                    


Lucfer's story.

Cu greu mă abțin să nu îl omor pe bufonul ăsta din fața mea dar nu e nici locul nici momentul potrivit.

Dar ce ar fi să îl sperii oleacă? Nu e o idee rea nu. Mă apropii ușor cu mâna de fața lui, nu pentru al lovi. Vreau doar să îl trimit puțin în Infern.

Nu pot! Nu pot ! Nu pot să îl ating, e ceva ciudat la băiatul ăsta. Încerc să îi citesc gândurile dar nici asta nu pot să o fac. Ce este în neregulă cu bufonul ăsta?!
Nu mai mi s- a întâmplat asta nici o dată în toți ani de când conduc Infernul - mii de ani - să nu pot să ating pe cineva și nici să nu îi pot citi gâbdurile. Se poate să îmi ies din mână? Nu prea cred asta sunt cea mai puternică ființă care a existat vre o dată. Bine exceptându- L pe Dumnezeu.

O să intru înainte bufonului la Diana păi doar e fiica mea, chiar dacă ea nu știe asta. Dar v- a afla la momentul potrivit.

- Mă poți lăsa pe mine să intru la ea? Spun eu sperând să fiu covingător. Nu stau mult ori- cum .

- Bine.. Spune el, oameni ăștia oferă totul pe tav.. Dar, întodeauna există un "dar" , snteți rudă cu ea? Bufonul ăsta pune cam multe întrebări.

- Da sunt o rudă mai îndepărtată, se poate spune și așa. Spun eu.

- Cum adică "se poate spune și așa" ? Bufonul ăsta a început să mă enerveze jur că l- aș omorâ.

- Las- o baltă. Ai că nu stau mult. Mulțumesc bu..băiete...prima oară când spun "las- o baltă" bufonul ăsta mă calcă pe coadă.

Gata cu discuția cu Bufonul meu "preferat" mă duc la fiica mea în salon.

Bat la ușă și intru. Când ușa a scârțâit ea s- a trezit. Se uită buimacă prin cameră iar când mă vrde îi pică fața iar eu îi fac cu mâna.

Diana's story

Aud un scârțâit ce vine din dreptul ușii și mă trezesc. Un somn bine meritat după o lună de comă profundă.

Mă uit buimacă prin camera spitalului care mă găzbuiește. Privirea îmi rămâne țintuită pe.. Lucifer. Ce naiba caută el aici ?! El îmi face cu mâna iar eu îmi dau ochi peste cap.

- Văd că ești surprinsă să mă vezi. Spune el. De la spate scoate un ursuleț foarte drăgălaș din pluș. Ți- am adus asta. Am auzit că fetelor umane le plac chestiile de genu'.

- Mersi.. Spun eu. Ce vrei?

- "Buna Lucifer ce mă bucur să te văd după atât de mult timp. Mă bucur că mai onorat cu prezența ta." Unde sunt manierele copiilor din ziua de azi? Întreabă el.

- Știu nu toți ne- am născut îngeri. Spun și îmi dau ochii peste cap. Remarca mea l- a înfuriat puțin... Puțin mai mult.. Poate.

- Egh, cum te simți? Mă întreabă.

Okey la întrebare asta din partea lui chiar nu mă așteptam s- o fi lovit la cap? Sigur s- a lovit la cap.

- Te- ai lovit la cap? Îl întreb.

- Nu. De ce? Îmi răspunde el.

- Păi stai să mă gândesc marele Prinț al

- Rege. mă corectă el.

- Fără regine nu există regi. Așa să revenim marele prinț al Infernului vine la o fată oarecare la spital și îi aduce un ursuleț de pluș absolut adorabil. Și o întreabă cum se simte. Tu ce naiba ai crede? Spun eu.

- Păi nu știu dar nu m- am lovit la cap. Spune el. Știi ceva poftim ursulețul care apropo îl cheamă Barni. Eu am plecat.

- La revedere. Sper să nu ne mai vedem.

Fiica Lui Luciferजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें