Note.

3.1K 105 43
                                    

Efendim öncelikle herkese merhaba! Bu yeni bölüm değil ama lütfen hikayeden çıkış yapmayın çünkü merak ettiğim küçük bir konu var ve size danışmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi ilk kitap 65 bölümdü ve ikinci kitapta da 33. bölüme geldik. Toplamda 98 bölüm etti ve bu koca serüvende o kadar çok şey oldu ki.. Güldük, ağladık, sinirlendik, kızdık, kırıldık ve daha nicesi..

Never Been Hurt benim ilk göz ağrım değil. Bundan önce de burada çok şeyler yayınladım, sildim. NBH, içlerinden en uzun soluklusu ve benim en beğenerek, isteyerek ve severek yazdığım hikayemdi.

Bu serüvene bir son vermek istemesem de artık birlikte bir karar vermemiz gerekiyor.

98 bölüm boyunca onlarca olay oldu ve artık evlenip çocuk sahibi oldular. Mutlu bir yuvaları var. Ben, artık konuyu daha da uzatıp, yeni olaylar çıkartıp tabiri caizse suyunu çıkartmak istemiyorum. Tadına bırakmak iyisidir kanaatindeyim.

Sizler neler düşünüyorsunuz bunu öğrenmek isterim. Yorumlara düşüncelerinizi bırakırsanız, bana çok yardımcı olacağınızı belirtmek isterim. *-*

Bu arada, yeni hikayem"Echo" okumak isteyenler profilime girerek ulaşabilirler. Dilerim ki, onu da sever ve destekleriniz orada da benden esirgemezsiniz. NBH'e son verip, yolculuğumuza orada devam edebiliriz. *gözlerini kapatmış maymun emojisi*

Sizi seviyor, yorumlarınızı ve desteğinizi sabırsızlıkla bekliyorum!

Sevgiyle kalın. ♥

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jul 10, 2016 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Never Been Hurt || A New LifeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang