deel 1

262 11 9
                                    

Ik loop naar beneden waar mijn moeder op de bank tv aan het kijken is. Ze heeft een paar lege flessen wijn naast haar staan. ,,Hoi, mam'' zeg ik tegen haar. Ze werpt me weer een blik vol haat toe. ,,Wat moet je?'' vraagt ze. ,,Sorry hoor,'' mompel ik. Het is niet de bedoeling dat ze het hoort, maar mijn moeder heeft goede oren jammer genoeg. Ze staat op, pakt een fles, en ze gooit hem tegen de muur aan. ,,WEGWEZEN!'' roept ze. Ik kijk haar verward en geschrokken aan. Meent ze dit serieus? ,,Heb je me niet gehoord of zo? GA WEG!'' Ik ren naar boven, pak mijn tas en prop er snel wat kleren en geld in.

Ik ben bang om naar beneden te lopen. Bang om mijn moeder tegen te komen. Gelukkig kom ik haar niet tegen. Ik loop naar de deur, doe hem open en loop naar buiten. Met een zucht doe ik de deur achter me dicht.

Ik heb echt geen idee waar ik naartoe moet. Ik kijk op de klok die op een kerk staat, en ik zie dat het al 1:30 uur is. Ik ga op een bankje zitten. In de verte zie ik een paar jongens aankomen. Ze lopen bijna overal tegen aan, waarschijnlijk allemaal dronken. ,,Hey schatje!'' roepen ze, terwijl ze op me af komen lopen. 'Laat me alsjeblieft met rust' denk ik. Ik hoor ze hard lachen, maar gelukkig lopen ze door.

Ik kijk ze even na, en dan zie ik dat 1 van de jongens uit de groep stapt, en weer terug loopt, mijn richting op.

He Changed My Life - S MHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin