-19. Bölüm-

123K 3.2K 190
                                    

İnstagram : dilaywats

Sancağımızın instagramı :damienfrench

Bölüm Resmi (medya) : Nefes Sungur

Bölüm Videosu : Yaptıkları parkuru ve yarışmayı da o şekilde düşünebilirsiniz örnek gibi düşünebilirsiniz...

yorumlarınızı ve satır arası fikirlerinizi bekliyoruz...

✴✴✴✴✴

-NEFES SUNGUR-

Sancağın çıkmasını beklerken endişeliydim. Antrenman bittikten sonra Rüya'nın çağırıldığını duymuş ve yayılan dedikodularla alaya bir General'in geldiğini duymuştum. Şimdi ise eğitim sahasında oturmuş Gökçe, ben ve Korkut muhabbet ediyorduk fakat aklım hala Sancağın ne yaptığındaydı. Bir sorun çıkıp çıkmadığını öğrenemiyordum. Ve aklımı boşaltmak istiyordum fakat antrenman bile o kadar erken bitmişti ki ne olduğunu şaşırmıştım. Ozan komutan ve Burcu'da Rüya'dan önce çağırıldığı için gitmişti.

Ozan komutan gitmeden önce, gelince devam edeceğimizi ve diğer gelenlerle bir oyuna başlayacağımızı söylemişti. Biz ise şimdi eğitim alanında toplu bir şekilde bekliyorduk.

"Ne oldu dersiniz?" Gökçe bir soru ortaya atarken bende merakla bekliyordum. Korkut omuz silkip umursamadığını belli ettiğinde alandaki hareketlilikle hepimiz gözlerimizi oraya çevirmiştik. Eğitim alanına giren ve yeni gelen askerler bizim askerlere kaşlarını çatarak bakarken gözlerim bizim askerlere kaydı. Hepsi bir an da birlik olmuş ve gelenlerin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyordu. Vedat hızla bize yaklaşırken sesinin sertliğine şaşırmıştım.

"Bu şerefsizler kaşınıyormuş." diye mırıldandığında bir kaç gündür gelen ama ortalıkta gözükmeyen timi gösteriyordu. Korkut ona kaşını kaldırıp ne demek istediğini sorduğunda Vedat hala sinirle mırıldanıyordu.

"Onlara göre bir işe yaramaz köpeklermişiz. Buraya gelirken bizim alaya girerken bile bunları söylüyorlarmış. İtlere bak ki bizim bölgemizdeler." Vedat'ın bu kadar sinirli bir çocuk olduğunu düşünmüyordum fakat şuan ki hali avını bekleyen bir kurttan farksızdı. Gökçe onun bu davranışına kaşlarını çatarak baktığında bende o şekilde baktığımı şimdi fark etmiştim.

"Ne alaka?" diye soran Korkuta döndüğümüzde gözüne birini kestirdiğini fark ederek alana giren askerlere baktım. Onlar da aynı şekilde bize küçümseyen bakışlarla bakıyor ve sanki bir anda kavgaya hazırlanmış horozlar gibi dikleşmişlerdi.

"Bilmiyorum geçen ki bayrak oyununu kazandık diye galiba. Şimdi onlar güçsüzdü bir güçlüyüz bizi yenemezsiniz havalarındalar." diye yanıtladığında aynı anda alana Sancak komutan, Ali ve Ozan komutan ve yanlarında iki tane komutan bildiğim adam girmişti. Burcu'yu gözlerim aradı bir an o sırada olmadığını fark ettiğimde mutluydum. Hiç değilse onun egosunu şuan çekmeyecektim.

O sırada izlenme hissi ile kafamı çevirdiğimde yeni gelen timdeki çocuğun bu tarafa baktığını görmüştüm. Hatta bir kaç dakika gözlerini gözlerime kitlediğinde kaşlarımı çekerek kafamı ondan çekmiş ve Sancağa dönmüştüm.

Aşka YabancıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin