-18. Bölüm-

124K 3.5K 229
                                    

İnstagram : dilaywats
Sancağımızın instagramı : damienfrench

Multimedia: Rüya 😧
✴✴✴✴✴

"Tamam Rüya şimdi odadan çıkmanı istiyorum." sert mizacımı geri getirdiğime sevinirken Rüya şaşkınlıkla bana baktı. Şaşkın olma nedenini anlıyordum tabi ki de.

"Ne? Ama neden?" diye şaşkınlıkla sormasıyla ellerimi ondan çekmem gerektiğini fark ederek ondan uzaklaştım.

"Çünkü burada olmamalısın!" sinirle ağzımdan çıkanlara sahip çıkamasam bile dişlerimi sıkarak birazcık daha yumuşattım. Yüzünü astığını görünce mırıldanmalarını umursamadan onu kolunda tutup dışarı çıkarttım.

"Bu saatler de bu halde burada olmamalısın." Diye uyardığımda kaşlarını çatıp bana sinirle baksa da umursamadan demir kapıyı kapatmıştım. Bu kızın çok boş bir şekilde burada olduğunu anlamıştım...

-NEFES SUNGUR-

Dişlerimi sıkarak odaya gittiğimde duramıyordum. Cidden o kız o halde Sancağın odasına girmiş gözlerim bunu görmüş fakat engel olamamıştı. Bu berbat bir şeydi. İçimdeki o cazgır kızın ortaya çıkmasının bana bir hayrı yoktu fakat onu tutmak da işime gelmiyordu. Askeriyede olmak bu konu bakımından berbat bir şeydi.

Kendimi yatağa bırakırken bir sağ tarafa bir sol tarafa dönüp içerde ne halt işlediklerini merak ediyordum. Ayrıca kapıya kadar gitmiş kapıya kulağımı koyduğum halde duyamamıştım. Tabi bunu da sonradan fark etmiştim. Çünkü kapıda lanet odada ses geçirmezdi!

Ama odanın bu özelliğini sadece biz ikimiz içerdeyken seviyordum başka kadınlarla Sancak içerde iken değil!

Sinirle diğer tarafa dönerken rahat duramıyordum Rüya'nın kolundan tutarak içerden çıkardığını görmüştüm fakat içeride ne yaptıklarını merak ediyordum. Rüyada kapıdan girip ayaklarını vura vura yürürken sessiz mırıldanmaları arasında sadece bir kaç küçük küfür seçebilmiştim o kadar.

O da uyuduktan sonra ben hala etrafımda dönüp duruyordum duvardaki saate gözlerim kaydığında saatin sabah olmasıyla hiç değilse aklımı dağıtmak için koşabileceğim gelmişti.Kafamdaki kötü düşünceler gidebilirdi. Hızla üstümü değiştirip buraya gelememe kaydesiyle kamufle kıyafetlerimi giyerken kapıdan çıkarak arka tarafa yürüdüm Burcu'ya yakalanırsam sabah sabah başıma iş alırdım.

Hızlıca koşmaya başladığım anda çakralarım açılmış düşünmek biraz daha geri planda kalmıştı. Koşmaya ve nefes almaya odaklanmıştım. O anda arkamda hissettiğim ayak sesleri bu sefer de Korkut olmasın diye çıldırıyordu.

Çünkü ona bu halimi anlatan bir açıklama yapmak istemiyordum. Yine de o olma korkusuyla arkamı dönmeden koşmaya devam ettim. Hatta bir ara ayaklarımı fark etmeden daha hızlandırmıştım. Ormana doğru koştuğumu fark ederken arkamdaki kişininde beni takip etmesi sinirimi bozmuştu.

Bir an Burcu komutan veya Rüya bana komplo falan düzenliyor gibi bile gelmişti...

Ben bunları düşünüp aklımdaki bütün senaryoları gözden geçirirken belime dolanan kollarla hızla arkamı dönerek yumruk atmaya hazırlanmış ve aynı anda iki elimin de tutulmasıyla kalmıştım. Sancak karşımda tek eliyle belimi kavramış ve tek eliyle de ellerimi sarmış bir şekilde beni kendine çekmişti.

Yutkunup gözlerine bakarken gece tekrar aklıma dolmuştu teker teker. Ellerimi hırsla çekip ona belli etmemeye çalıştım.

"Korkuttun." Diye mırıldandığımda gülümsedi. Ellerimi tutan elleri beni bıraktığı anda belimi sarmış ve o heybetli vücunu bana yaslanmıştı.

Aşka YabancıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin