4

1.8K 117 16
                                    

O pár minút neskôr mi prišla odpoveď od Mikea.
S informáciami kde sa teraz nachádzajú a o koľkej tam mam byť. Už som mu na to neodpovedala.

Ulica skladu a miesto, čas vlastne tie potrebné veci. Keď nad tým tak rozmýšľam v sklade sa môžme pripravovať na také tie väčšie akcie a u mňa doma môžu byť menšie porady. Načo zbytočne chodiť tam keď u mňa doma to bude dosť pohodlné. Zoberia si jedlo, napijú sa vybavíme všetko potrebné a potom môžme kľudne pozerať film.
Áno to bude tak najlepšie. Mám proste dobré nápady.

Rozmýšľam že by som si spravila nejakú večeru alebo žeby som si niečo objednala? Neviem toto fakt nenavidím keď neviem čo jesť lebo jedlo je pre mňa dosť podstatné. Dodáva mi energiu. Je dobré keď ma niečo trápi dám si zmrzlinu ale zas na druhú stranu keď se prejem je mi fakt zle takže tak.

Asi si objednám pizzu a pozriem si seriál. Nebudem sa predsta namáhať keď mám zajtra školu som fakt unavená. Aj keď tam nemusím byť ale vedomosti potrebuje každý vlastne aj keď ostatný na to možno kašľú. Dobre Perrie stačí premýšľania

Nič viac sa už dnes nestalo teda až na jednú vec že mi napísala moja najlepšia kamarátka s minulosti a najlepšie na tom je že ju o pár dni uvidím. Aj vy sa vždy tak tešíte ?

Pamätám si že raz sme sa rozprávali a povedala mi že by bola ochotná za mňa zabíjať zas ja som jej na to odpovedala keby niekto na ňu mieri zbraňov postavila by som sa pred ňu aby strelili mňa namiesto nej tak mi na nej záleží. Poznáme sa dosť dlhú dobu aby sme vedeli všetko podstatné o tej druhej. Ale toto sme o sebe nevedeli že by to ta druhá bola ochotná urobiť . To sa asi vždy dozvieme v tých nečakaných okamihoch alebo v rozhovoroch o tretej ráno.

Moje premýšľanie skončilo.

Už len som išla do sprchy a do postele kde som si s ňou ešte chvíľu písala že čo a ako a išla späť.


Prepáčte za neaktivitu. ❤️🌚

Mafia Queen / pozastavené/ Where stories live. Discover now