XIII

693 77 12
                                    

— Angel!

Angel se foiește pe divan. Se pune pe spate și își deschide ochii. Deasupra feței ei se revarsă o cascadă de par alb. Clipeste obosită și se ridică în fund. Se uită în jur și constată că este în Salonul Regal. Eol este lângă ea, cu părul încă ud, semn că a făcut o baie.

— Când ai venit aici? Întreabă ea.

— De aseară. Spune și se ridică în fund. Își pune mâna la cap când o cuprinde o amețeală. Am făcut o baie și am venit aici. Bănuiesc că am adormit. Spune și se ridică în picioare.

— Bănuiesti? Întreabă ea amuzată.

— Am adormit. Spuns ea și iese din Salon cu Eol în urma ei. Când ajung în Camera Tronului dau de Frost care se învârte prin ea.

— A! Aleluia! Vreau să mănânc! Spune el și vine în fața fetelor. Acestea încep să râdă amuzate. Amândouă îl iau pe Frost de după umeri și îl conduc spre bucătărie. Acolo, Meredith levitează liniștită deasupra mesei.

Angel pune focul și scoate o tigaie din dulap. Scoate și niște carne din dulapul rece, alături de ouă și brânză. Prăjește totul și le pune pe trei farfurii. Se pune la masă și începe să mănânce alături de cei doi.

După micul dejun, fiecare merge în altă parte. Angel în camera de antrenament, Eol la ea în cameră, iar Frost în Camera Bazinului,după indicațiile lui Angel.

Angel intră pe ușa secretă, coboară pe scara in spirală și intră în cameră.

Razele soarelui inundă camera, făcând-o luminoasă și primitoare. Piatra vie face valuri mici datorită soarelui.

Angel merge la barele de fier prinse de perete. Își prinde mâinile de bară și începe să facă tracțiuni. După câteva tracțiuni, se lasă în jos și face flotări, abdomene și alte zeci de exerciții.

După antrenament Angel urca în Sala Tronului. Frost stă pe o sofă și se joacă cu o bulă de apă ce levitează deasupra capului său. Eol stă și citește o carte pe scări. Când cei doi sesizează prezența lui Angel își întorc simultan capul. Frost se ridică de pe sofă și merge înspre Angel. Ea observă că Frost este îmbrăcat în niște haine vechi, de ale bucătarului. O pereche de pantaloni incredibil de largi și o cămașă la fel.

— Angel, îmi trebuie urgent haine. Spune Frost și arată înspre el. Asta... Nu e bine. Spune el revoltat, trăgând de cămașa lălâie.

— Ok, spune aceasta râzând. Să mergem în camerele regale și să căutăm niște haine mai puțin ridicole în care să mergem în oraș. Spune și îl ia de mână.

Frost o urmează pe Angel pe scări până la etajul 3. Intră în camera lui Anis.

Draperiile sunt date la o parte, Anis stând cu mâinile la spate, uitându-se la pădure.

— E vreo fantomă pe aici? Întreabă Frost uitându-se prin cameră. Anis tresare și se întoarce spre cei doi, cu o încruntătură. Când o vede pe Angel, zâmbetul său începe să înflorească. Al lui Angel la fel.

— Anis! Exclamă ea fericită. Anis zâmbește și mai tare, dacă este posibil.

— Angel. Te-ai întors. Spune acesta și face o plecăciune în fața ei. El cine este? Întreabă Anis cu o mică încruntătură.

— El este Frost. Un Protector al apei. Spune ea. Ai putea să te arăți ?
Întreabă ea iar el aprobă, arătându-se în fața lui Frost. Acesta eliberează un țipăt strident și se ascunde în spatele lui Angel. Cei doi încep să râdă datorită reacției lui Frost.

Acesta își revine, luând o poziție dreaptă, cu brațele încrucișate la piept, dregându-și vocea.

— Mda, bine. Spune el și se uită prin cameră.

— E în regulă. Spune Angel. Când a văzut-o Meredith, Eol s-a cățărat pe mine și a făcut o cruce din degete, țipând "Piei satană'. Spune Angel chicotind. Anis chicotește și el și se întoarce spre Angel.

— Angel, cu ce ocazie? Întreabă Anis.

— Frost are nevoie de niște haine mai decente, spune arătând spre el, pentru a merge în oraș. Spune Angel și merge spre dulap. Își bagă capul în dulap în timp ce cei doi bărbați se uită la ea întrebători. Angel aruncă peste cap o cămașă albă simplă asemănătoare celor contemporane și niște pantaloni negri ca de costum.

Frost dă din umeri și ia hainele. Se schimbă în timp ce Angel încă caută ceva cu care să se înalțe. Găsește o pereche de pantofi de piele ce nu au vârful ascuțit și nu arată ca niște cizme și îi aruncă în direcția lui Frost, care se schimbă după perdea. Îl nimerește în abdomen, acesta gemând de durere. Angel își dă ochii peste cap și își scoate capul din dulap.

Frost iese și merge lângă ea. Îl salută pe Anis care privește cu tristețe spre cei doi și ies pe ușă.

***

Don't kill me. Știu că nu este mult dar trebuia să postez ceva așa că acest capitol este mai scurt. Sper că v-a plăcut.

Protectoarea Focului Și Inelul Vrajitoarelor ON HOLD- ÎN EDITAREWhere stories live. Discover now