XII

735 84 9
                                    

Vă rog citiți NOTA AUTORULUI

— Mai este mult? Simt cum energia mea e pe terminate și soarele începe să răsară. Se plânge Frost.

Într-adevăr, zboară de câteva ore, iar soarele se pregătește să răsară. Când se pregătește să răspundă, Angel vede ceva la orizont. O siluetă a unei clădiri mari se conturează, blocând lumina soarelui ce abia răsare să treacă de clădire. Este chiar Castelul de Fildeș. Angel se uită la Frost și zâmbește.

— Ăsta este! Exclamă ea și își întinde mâinile, planând. Ai grijă! Pe aici sunt vârcolaci, dar cred că ne-au simțit deja. Spune ea, văzând câțiva lupi maro ce se uită printre crengile copacilor, la ei. Ea doar le face cu mâna, prietenoasă. Este într -o relație neutră cu ei.

Angel se ridică în sus, apoi planează, ajungând într-un timp scurt la poarta castelului. Însă, observă un lucru ciudat. Poarta este sigilată cu un lacăt. Angel pune furioasă mâna pe el și îl topește.Deschide cu putere ușile și se uită în jur, după Meredith. O vede zburând pe scări, venind grăbită spre intrare.Pe față are întipărită o expresie nervoasă, fiind mult mai opacă ca de obicei, datorită furiei. Însă, când o vede pe Angel, expresia feței i se schimbă.

— Oh doamne, Angel. Ce bine că ai venit. Spune Meredith, cu mâinile împreunate.

— De ce la intrare era un lacăt la ușă? Întreabă ea și se uită la pata argintie de pe jos, care cu câteva secunde în urmă era un lacăt.

— Niște oameni cu niște cutii mari negre cu roți, care scot un zgomot foarte urât, au venit aici. Au deschis poarta și s-au uitat prin cameră. Aveau niște costume negre și sticlă neagră pe ochi. Se uitau în jur și râdeau. Spuneau că vor să cumpere clădirea și să o facă hotel. Unuia dintre ei i-au fugit ochii pe coroană. Alături de ceilalți au încercat să deschidă cutia, înnebuniți. Dar eu și alte câteva fantome i-am gonit de lângă ea. Dădeau supărați din cap spunând ceva de niște "proiectoare". Au spus că vor veni astăzi să inspecteze locul. Spune Meredith rapid. Angel doar dă din cap. A! Continuă ea. A venit și Alpha-ul haitei din zonă. M-a întrebat unde ești iar eu am zis că ai plecat într-o călătorie. Era tare nemulțumit.  A spus că oamenii nu au ce căuta aici și că te vei putea baza pe ajutorul lui ca să îi izgonești. Continuă Meredith.

— Ei bine, va trebui să ne gândim la ceva rapid,deoarece vor venii cât ai zice pește.  Spune Eol.

Angel doar dă din cap și își pune mâna pe cap, gânditoare. Trebuie ca ei să o rezolve. Puterile lor sunt destul de slabe, însă suficiente pentru a pune pe fugă niște oameni naivi.

— Frost. Tu vei face câțiva țurțuri de gheață pe aici, în unele locuri. Eol tu fă ca aerul de aici să fie foarte rece. Eu voi aprinde câteva lumânări pentru efectul înfricoșător. Spune ea și cu o mișcare din mână câteva lumânări sunt aprinse. Eol cu câteva mișcări din mâini face ca temperatura aerului să scadă considerabil. Ultimul este Frost care face câțiva țurțuri pe alocuri, cea mai înghețată parte fiind chiar cutia în care este coroana. Acum, Camera Tronului are un efect de groază.

— Meredith, mai cheamă niște fantome pe aici. Spune-le să se arate când flăcările se măresc. Spune Angel și Meredith aprobă, intrând într-un perete. Câteva secunde mai târziu o vede venind cu vreo zece fantome în urma ei. Ele se uită nemulțumite la Angel. Nu o plac, dar mai mult le-ar displăcea zeci de oameni mișune prin castel făcând zgomot.

Fantomele se pun in mijlocul sălii, în formă de semicerc. Angel le face semn că stau bine.

— Lăsați-vă mâinile pe lângă corp și faceți fața aceea cadaverică, cu capul într-o parte.

Protectoarea Focului Și Inelul Vrajitoarelor ON HOLD- ÎN EDITAREWhere stories live. Discover now