III

1.4K 107 13
                                    

Angel o ia de mâna pe Eol și pornesc într-un tur scurt dar detaliat printre camerele și sălile importante ale castelului. Ultima cameră fiind Camera Tronului. Angel o duce pe Eol la primul etaj, pentru a-și alege camera. Eol colindă camerele, dar o alege pe cea de lângă al lui Angel, fiind tot al unei guvernate. Când a văzut-o pe Eol, guvernanta care stătea mereu în camera ei, a plecat plângând în podul castelului, unde a adormit, trezindu-se secole mai târziu. Eol se învârte prin camera și se aruncă în patul destul de moale cu baldachin. Se ridică rapid și sare în brațele lui Angel.

-Dar nu am haine! Se milogește Eol lui Angel. Să mergem la mall! Țipă aceasta și începe să sară. Angel se uită chiorâș la ea, neștiind despre ce vorbește. "Este un fel de loc?"Se întreabă ea indecisă.

- Este un magazin mare de unde se cumpăra lucruri. Spune Eol văzând nedumerirea pe fața lui Angel.

- Aha, și unde găsim acest mall?Întreabă Angel curioasă.

- În oraș. Eol își ridica mâinile sus,și șoptește niște cuvinte. O pală de vânt puternic lovește fereastra încât să se deschidă. Și este destul de aproape, spune și începe să tușească. Da, aproape. Baltimore este destul de aproape, însă este o cale de străbătut. Spune și tușește. Fumul. Continuă zâmbind. Îi zâmbește lui Angel, iar ea își dă seama despre ce vorbește. Când a călătorit, a intrat într-o clădire mare, cu multe magazine în el. Îi zâmbește lui Eol și merge în camera ei, unde sub patul imens, ascunde un cufăr. A luat niște bijuterii din camera unei regine, care era foarte revoltată și a încercat să o oprească, și le-a vândut, obținând o grămadă de foi verzi, ce se numesc bani, dolari mai exact. Ia micul cufăr vechi și scrijelit și îl deschide. De acolo ia un teanc, de grosimea a un deget lățime, și îl îndeasă dintr-o gentuță pe umăr, care a achiziționat-o în călătoria ei, și niste haine achiziționate în același oraș, fiind compuse dintr-o pereche de pantaloni de blugi negri, o jachetă de piele roșie și un tricou simplu negru. Îi ia și lui Eol niște haine, fiind o pereche de colanți albi, un tricou albastru deschis și o jachetă de stofă albă. Angel se gândea ca s-ar potrivi de minune lui Eol. Încalță niște bocanci negri și iese rapid din cameră. Merge în camera lui Eol, care sta întinsă pe pat. Eol se ridică, iar Angel îi întinde hainele, ieșind pe hol ca aceasta să poată să se schimbe.

Peste câteva minute, amândouă sunt gata. Ies amândouă pe poarta castelului. Eol se poziționează lângă Angel și își ridica brațele în aer. Inspiră adânc și închide ochii. Părul i se ridica în aer, iar irișii devin complet albi. Angel inspiră și ea adânc, închizându-și ochii, ridicându-și o mână și invartind-o deasupra propriului cap. Este învăluita de un vârtej de foc, iar mai târziu este învăluita de foc. Amândouă pornesc înspre orașul ce este destul de departe de Castelul de Fildeș. Cele două zboară deasupra pădurii, răsucindu-se și plutind. Când ajung în apropierea orașului, amândouă fac un Farmec de Dispariție lucru ce îl învață în antrenamentele elementelor, în cazul în care au și puteri de vrăjitori. Plutesc deasupra drumurilor, fiind nevazute, în drum spre Baltimore, Maryland. În orașul, mai bine zis zona pustie în care sunt munții Pingunt, nu există nici un oraș. Doar pădure, și un mic sat situat lângă ocean.

După o oră în care au zburat deasupra autostrăzilor, ocazional aterizând pe câte o mașină, au ajuns in sfârșit în apropierea orașului Baltimore.

Amândouă plutesc fără grijă deasupra orașului plin de clădiri înalte de sticlă. Ajung în apropierea unei clădiri înalte și late, în fruntea căreia scrie mare cu litere roșii City Mall. Aterizează pe o stradă lăturalnică. Își îndepărtează Farmecele de Dispariție. Ies cu grijă de pe stradă, cu grijă astfel încat nimeni să nu le observe. Ies rapid și se amesteca în mulțimea de oameni ce merg ca și cum nu ar fi nimeni în fața lor. Își croiesc drum ajutându-se de coate și pumni. Ajung în fața clădirii ce pare a fi construită din sticlă, și pășesc în fața ușii rotative. Amândouă intră în mica cabină și merg rapid ca să nu fie prinse de peretele de sticlă din spatele lor. Angel pășește prima, și rămâne pe deplin impresionată, însă încearcă să nu o arate. Nu vrea să atragă atenția.

Protectoarea Focului Și Inelul Vrajitoarelor ON HOLD- ÎN EDITAREWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu