12. ČÁST - SMÍŘENÍ SE

801 47 5
                                    

ALYA/VOLPINA

Právě jsem porazila svého prvního padoucha. A navíc jsem poznala tři úžasné superhrdiny. Jen mě mrzí, že nikdy už neuvidím Marinette ani Berušku. 

Tehdy jsem si ale slíbila, že až porazíme Lišaje, a my ho porazíme, tak ji najdu a odtáhnu ji zpátky do Paříže.

Na náhrdelníku mi zapípalo poslední ouško. Proměnila jsem se zase zpátky na Alyu. Laang mi znavená spadla do dlaní. Z tašky jsem vytáhla několik rozinek, aby doplnila síly.

,, Alyo, jsi zraněná! " vykřikne s pusou plnou rozinek.

,, S plnou pusou se nemluví. A tohle? To je jen škrábnutí. " Ta poslední věta nebyla tak úplně pravda. Měla jsem přes rameno ošklivou řeznou ránu. Hold, ne pokaždé jsme to dokázali vykrýt. Ale mohla jsem dopadnout daleko hůř.

,, Panebože! Musíme do třídy, jinak to bude někomu divné. " Laang mi vletěla zase do tašky a já utíkala do třídy. Najednou jsem se zastavila.

,, O MŮJ BOŽE! Teď už to chápu! Tak tohle je absolutně nefér! Za všechno můžu já! Já a jenom já! Proč jsem tak blbá! " Svým naříkáním jsem vyrušila Laang z jídla.

,, Alyo? Alyo! Co se stalo? "

,, Včera... Včera jsem organizovala divadlo na počest Berušky a Kocoura. No a, všichni řekli, že Marinette nemá na Berušku. A já řekla, že Berušku má hrát Chloé.  A Kocoura zase Adrien. A Beruška s Kocourem se měli políbit. Já... Já myslela, že jí to vadí hlavně kvůli té puse, ale ona je Beruška. A všichni jsme ji uráželi. Já jsem se jí nezastala. A Adrien, ona ho moc miluje, jí taky něco řekl. " špitla jsem provinile.

,, Počkej, počkej. Marinette Dupain - Chengová alias Kouzelná Beruška miluje Adriena? Já jen... Wau. To je teda něco. A má on rád ji? "

,, Ne, nemá. Ne tak, jak by chtěla. Pro něj je jenom kamarádka. "

Laang se rozesmála. Podívala jsem se na ni s nadzvedlým obočím.

,, No, jen to... Víš, jak dlouho jsem nemohla něco takového poslouchat? Je to úžasné. " Připadalo mi, že lže, ale nehodlala jsem se tím zabývat.

,, Hele, Laang, myslíš, že by někomu vadilo, kdybych se už nevrátila? Ta rána potřebuje odpočívat. Mám takový nepříjemný pocit, že Volpina bude mít plno práce. "

,, No, když se to potom doučíš, tak v tom nevidím nejmenší problém. Tak ale rychle, než si nás někdo opravdu všimne. " S těmito slovy se vrátila do mojí tašky. Opatrně jsem vběhla do vedlejší ulice. Pak jsem pomalým tempem došla domů. Nikdo tam nebyl. Odemknula jsem si dveře. V koupelně jsem si obvázala ránu.

,, Asi se naučím dávat první pomoc. Bude se mi to hodit, nemyslíš? " zeptala jsem se své kwami.

,, Na škodu to rozhodně nebude. " Obě jsme se ušklíbly. Jakmile jsem si ošetřila svoje zranění, lehla jsem si do postele. Najednou mě osvítí duch svatý. Vím, co udělám, aby Marinette věděla, co se tady děje, až se vrátí do Paříže. Napíšu jí.

Ze stolu jsem vytáhla diář, který jsem nikdy nepoužila, protože mám mobil.

Čau, kočko,

je to ani ne den, co jsi pryč, a už se stalo tolik věcí...

MARINETTE / MISS

Jak jsem tak brečela, můj malý akuma si ke mně našel cestu. Rozzuřeně jsem křičela. Potom jsem si všimla Tikki, která se vyděšeně krčila za záclonou. Rozbrečela jsem se znovu. Ale tentokrát akuma zmizel.

Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Láska křížem krážemKde žijí příběhy. Začni objevovat