Kat Kat Fazlası

550 16 5
                                    

Oncelikle yorum atanlara ve begenenlere kocamaan bir tesekkur etmek istiyorum.Bu bolum kisa oldu ama anca yazmak icin vakit bulabildim ve yine odevlerim var.Hafta sonu yeni bolum yazabilirim ya da daha erken bi sey diyemiyorum.Sonuc olarak yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar :* ^^

"Hadi Justin ac su telefonu!"

Acmiyordu.Lanet olsun ki acmiyordu.

"Hah, simdi de kapattin oyle mi?"

Sinirle telefonumu masanin ustune birakip beraber dosedigimiz salonda volta atmaya basladim.Saat gecenin ikisiydi ve Justin hala eve gelmemisti.Telefonlarima da cikmiyordu.Gozlerim uykusuzluktan sizlamaya baslamisti.Ama simdi gelir diye uyuyamiyordum da.

Acaba beni terk mi etmisti ? Yoksa birine bi sey mi olmustu ? Son dusunceyle koltugun ustundeki kumandayi kaptigim gibi televizyonu acip butun kanallari kontrol ettim.Hayir hicbir son dakika haberi yoktu.Pattie yi arayip aramamak arasinda kalinca vazgecip geri yerime oturdum.Bu saatte onu arayamazdim.Ya ona bir sey olduysa ? Bu dusunceyi kafamdan uzaklastirip tekrar televizyon kumandasini elime alip kanallarda gezmeye basladim.

Supernatural ' in tekrarini gorunce iyice koltuga yerlesip izlemeye basladim.

....

"Senin ne isin var burda ??"

"Canim oyle istedi."

"O lanet olasi canini almadan git burdan."

"I-ıh hic oyle bir dusuncem yok." dedi piskin piskin siritirken.Sinirden yanaklarim kipkirmizi olmustu.Resmen kardesimin katiliyle ayni yatakta uyuyordum su an.

Bu dusunce benim yataktan firlamam icin yeterliydi.

"Hemen gidiyorsun.Yoksa gercekten o canini alirim" diye konustum kesinkes bi sesle.

O ise beni umursamadan yatagima daha cok yerlesti.

"Gelsene hadi.Usuteceksin sonra."

dedi gozleriyle vucudumu suzerken.Yanaklarimin kizardigini hissediyordum.Resmen karsisinda ic camasirlarimla durdugumu fark ettim.Hizla dolabimdan battaniye almaya giderken "Cok seksisin." lafi ile daha cok kizardigima yemin edebilirdim.

"Seni istiyorum." diyerek tamamladi sozlerini.Bense vucudumu saran ellere bakakalmistim.

Elinin teki gobegimi kavrarken tek eliyle boynumdaki saclari cekip opucukler kondurdu.

Soguk dudaklari tenime degince ister istemez titremeye basladim.Planimda olmayan seyler gerceklesiyordu.Onu sevemezdim o bir katildi.Hem de kardesimin katili.

Ama kardesimin ocunu almak icin onu elde edebilirdim.Ona aci cektirebilirdim.

Kardesime cektirdigin acilarin kat kat fazlasini cektirecegim sana Bieber.Kat kat fazlasini.

Gök Kuşağı (Rainbow)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang