44. kapitola

2.3K 113 52
                                    

Bylo něco kolem šesté hodiny ranní. Budík zvoní po celé ložnici svou otravnou melodii, která zůstane člověku v hlavě a vy si ji pak broukáte celý den, ač vám leze na nervy sebevíc.
„Vypni to,“ podrážděně zabručena a převalila se na bok. Natáhl ruku, sáhl po mobilu a vypnul ho. Posadil se, načež ucítil dotek na své ruce.
„Kam jdeš?" zamumlala ještě se zavřenýma očima.
„Mám dnes natáčení s Dianou,“ lehl si zase do postele. Opřel se o loket a prstem jezdil po jejím rameni.
„S tou Dianou?“ zašklebila se, tomu se musel zasmát. Podle jejího výrazu pochopil, že myslí stejnou.
„Ano, s tou Dianou. Nechceš jít se mnou? Třeba, až ji poznáš, pochopíš, že není taková, jak o ní média píšou,“ postavil se a zmizel v koupelně.
„Hm, tak to silně pochybuji,“ znova se zašklebila. Vylezl z koupelny s kartáčkem v puse.
„Nevěřím, že to říkáš zrovna ty. Ty, která víš, jak média fungují. Poznala jsi to na vlastní kůži, tak proč věříš, že je Diana taková, jak o ní čteš?“ vyndal kartáček a šel si vypláchnout ústa.
„Prostě ji nemám ráda,“ trochu zvýšila hlasitost svého hlasu, aby ji slyšel.
„Pojď se mnou a uvidíš, že mi dáš za pravdu,“ bral si ze skříňky džíny a bílé triko.
„Kolik mám času?“ modlila se aby málo. Michal se podíval na mobil.
„Čtyřicet pět minut.“ Aleluja! Dala si peřinu přes hlavu a řekla: „Tak to je mi líto. Nestíhám.“ Michal odložil své oblečení a strhl z ní deku. Chytil ji za nohu a s tahal k sobě. Hodila po něm polštářem.
„Ty lenochu jeden. Koukej vstávat. Dáme si společnou sprchu a stihneš to akorát.“ Už byla u něho. Vzal ji do náruče a hodil do sprchy. Pustil vodu, vůbec mu nevadilo, že na sobě měla ještě pořád košilku.
„Á Bože, to je ledový. Ty jsi se zbláznil?“ napnula každý kousek svého těla.
„Promiň. Nějak jsem zapomněl pustit teplou vodu,“ nezapomněl, udělal to schválně. Nastavil páčku tak, aby měla voda tu správnou teplotu.
„Jó, zapomněl. Tak pojď, zlato,“ zatáhla ho k sobě, taky v oblečení. Jen k její smůle už tekla krásně teploučká voda. Michal šel blíž a ona před ním ustupovala, až se zastavila o sklo. Prohlídl si její mokré tělo. To, jak na sobě měla přilepenou košíku, ho vzrušovalo. Sklonil se, věnoval jí jeden krátký polibek a pak se věnoval mokrému kusu látky obepínající její postavu.
„Tohle by se mělo sundat,“ a už to házel na zem. Usmála se a nechala ho, aby ať si s ní hraje, jak se mu zlíbí.

Přijeli do studia - samozřejmě pozdě, kvůli ranní sprše. Tom už je čekal venku pod stříškou. Ten den bylo pěkně ošklivě. Na obloze nebyl ani jeden kousek modré barvy. Nebe ovládaly mohutné šedivé mraky. Sem tam se zablesklo a zahřmělo. Vypadalo to, že bude každou chvilku slejvák jako z konve.
„No kde jste? Diana už pěkně vyšiluje,“ rozčiloval se.
„Promiň, byli jsme trochu indisponováni,“ koukl na Báru a uculil se.
„Je mi jasný, jakou indispozici myslíš. Hlavně už pojď, nebo se z Diany zblázním,“ otevřel dveře do studia. První vstoupila Bára a pak Michal. Na toho se automaticky vrhla vysoká mulatka.
„Ahoj, no konečně jsi tady,“ objala ho a pusinkovala na tvářích. Položila ruce na jeho ramena a sjela ho pohledem. Zastavila se u jeho rozkroku. Olízla si rty a mrkla.
„Promiň, ale něco mi do toho přišlo,“ omluvil svou nedochvilnost. Bára stála s Tomem kousek od nich, ale moc dobře si všimla, jak mlsně ho Diana propaluje pohledem. Vůbec se jí to nelíbilo. Vyměnili si s Tomem opovrhující pohled.
„Neřeš to. A gratuluju k zasnoubení,“ ukázal na prsten zdobící její prst.
„Děkuju. Tys to věděl? Že se vůbec ptám,“ uvědomila si, že Tom ví o všem.
„Diano, chtěl bych ti někoho představit,“ tahal ji k Báře, ta ze seznámení s Dianou neměla ani trochu radost. Ona patřila k těm lidem, kteří prostě nesednou od pohledu, aniž byste je znali. Přešel k Báře a objal ji kolem pasu. „Tohle je Bára, moje snoubenka,“ hrdost šla cítit z každého slova. Bára se hned cítila líp. Přestala se zabývat Dianou, které spadl úsměv k nohám a láskyplně se tulila ke svému snoubenci. Mulatka hleděla na Báru s jedním zdviženým obočím. Pak zase rozšířila ústa do falešného úsměvu a objala ji.
„Ach, zlato, tak to tys ulovila a dokázala zklidnit mustanga?“ Než stihla Bára cokoliv odpovědět, přestala ji Diana věnovat pozornost. Jako by tam vůbec nebyla, jako by se prostě z ničeho nic vypařila. „Pane jo. Tak ty jsi se zasnoubil. Gratuluju. Je krásná. Moc vám to přeju,“ zas se věnovala Michalovi. Odtáhla ho stranou. Jednoduše omotala ruku kolem té jeho a vyrvala ho Báře z objetí. Větší faleš Bára nikdy v životě neslyšela ani neviděla.
„Viděls to?“ nechápavě kroutila hlavou směrem k Tomovi.

Rozjelo se natáčení. Michal s Dianou stáli blízko u sebe. Už teď se to Báře nelíbilo, a to ještě nevěděla, co bude následovat. Hudba se dala do pohybu a oni začali. Rty si byly neskutečně moc blízko. V jednu chvíli Michal přejel Dianě spodním rtem po bradě a ona mu olízla ucho. Byl to přesně ten videoklip, na jaký u něho byla zvyklá. Tančili dost sexy a on si skousl spodní ret. To, že to udělal kvůli jiné ženě, ji ještě víc zklamalo. Ona po něm lezla jako žížala. Její nekonečně dlouhé nohy si dovolovaly víc, než bylo zdrávo. Bára stála vedle Toma rudá jako rak. Ruce zkřížené na prsou a dech nabíral na hrubosti. Nejradši by šla na scénu a oběma by utrhla hlavu.
„Jsi v pohodě?“ blbá otázka, pomyslel si. Bára na něj hodila jeden ze svých vražedných pohledů. „Tak asi nejsi. Divím se, že tě sem bral, když ví, jak to video vypadá.“ To už ale byla na cestě ven, kde lilo jako z konve. Bylo jí to jedno. Vše jí bylo fuk. Měla v sobě takový vztek, že se sama divila, kde se bral. Vždyť to bylo jenom hrané. Nezájem, nebude se takhle chovat k jiné ženě! Vedla si v hlavě dialog. Déšť jí smáčel jak vlasy, tak oblečení. Srdce bilo jako o závod. Měla chuť někoho pořádně nakopnout do rozkroku. Nejlépe Michala, svého snoubence, který se tahá po nějaké zasrané mulatce. Odfrkla jak kůň, když v hlavě slyšela hlas. Svůj hlas. Chodila sem a tam po štěrkové zemině. Drtila pěsti a funěla. Dveře studia se otevřely a ven vyšel Michal.
„Co tady děláš? Pojď dovnitř, nebo budeš nemocná,“ stál mezi dveřmi a držel za kliku. Bára ho nevnímala. Chodila sem tam a počítala do deseti.
„Jdi do prdele, blbečku,“ zamumlala si pro sebe „Jedna, dva, tři, čtyři...,“ nezabralo to.
„Báro, no tak. Nebuď jak malá,“ rozhodl se jít za ní. Chytil její obličej do dlaní. Podíval se na její tvář, ze které kapaly kapičky deště. Snažila se mu vymrštit a to se povedlo. Nenávistně se na něj podívala, chtěla mu něco říct, jenže to by se tam nesměla objevit Diana.
„Tak kde jsi, Michale? Musíme pokračovat. Nemám na tebe celej den,“ ozval se hlas à la kačer.
„Teď něco řeším,“ křikl.
„No jo, tak chudinka trochu žárlí. Nemusíš se bát. To, co mezi námi bylo, je už dávno a nešlo o nic víc než o sex.“ Michal při Dianiných slovech zavřel oči. Naštvaně vydechl. Tohle se Bára neměla dozvědět.
„Ty jsi s tou děvkou spal a vzals mě na natáčení vašeho sexistické klipu? Seš debil? Jak jsi myslel, že to dopadne?“ každou otázkou zvýšila hlas. Tohle zjištění bylo jen třešničkou na dortu.
„Michale, měl bys ji naučit slušnému chování,“ ozvala se zas ta fúrie. Bára už jí měla plné zuby.
„Zavři hubu, ty krávo.“
Diana se nenechala odbýt.
„Jestli proti mně něco máš, tak mi to pojď říct do očí.“ Bára přesně tohle potřebovala. Šly si naproti. To už byli venku úplně všichni. Michal vůbec netušil, o co jde a co se děje. Bára se vrhla na Dianu a povalila ji na zem. Dala jí pěsti do obličeje a chytila pod krkem. Diana chytila Báru za vlasy a tahala si její obličej ke svému. Dala Báře hlavičku, ta povolila stisk. Trochu se zamotala a toho využila Diana. Vrazila Báře pěstí, až upadla na zem. Tom s Michalem se je od sebe snažili dostat, ale holčičí bitky bývají horší než klučičí, takže se jim to nepovedlo. Když se Diana skláněla nad Bárou a nastavila pěst, že jí upraví fasádu, tak do ní Bára kopla. Noha přistála přímo na solaru. Diana odletěla a přistála v kaluži vody. Bára se zase zvedla a šla k ní. Jenže to už se nestalo.
„Tak a dost!“ Michal chytil Báru zezadu za pas. Nadzvedl ji a nesl k autu. Ona sebou škubala a kroutila se jako had.
„Pusť mě na tu svini,“ byla jako šílenec.
„Tome, chyť nohy a pomoz mi s ní do auta.“ Tom tak udělal. Dali ji do zadní části auta a zavřeli dveře.
„Hodíš mě domů? Přijel jsem s Dianou,“ zeptal se a už sedal do auta, aniž by se dočkal odpovědi.

Bára seděla na zadním sedadle. Nasraná na celý svět. Nafoukla jako žába. Špinavá a mokrá. Z hlavy krvácela z toho, jak dostala od Diany hlavičku. Tom ji viděl ve zrcátku a nenápadně se smál.
„Tohle není k smíchu. Moje snoubenka se porvala s mojí kolegyní. Viděl jsem kolik lidí to točilo. Za pár hodin je toho plnej net. Sakra, Báro, co tě to napadlo?" koukl do zrcátka. Vůbec ale vůbec mu nevěnovala pozornost.
„Musíš ale uznat, že ta kráva si zasloužila, aby jí někdo pořádně rozbil hubu. Byla jsi skvělá, Báro,“ natočil se a natáhl k ní ruku. „Placák?“ s úsměvem ho plácla po dlaní.
„Aha, tak s Tomem se bavíš, ale se mnou ne. Co jsem do prdele udělal?“








V.I.P. ✔Where stories live. Discover now