-9-

301 26 2
                                    


  YAZAR:GALAXYEXO

Öğlen vaktiydi ve herkes bir işle meşguldü. Bugün planımızın ikinci aşamasına geçecektik fakat daha ne olduğunu Kyungsoo bize söylemedi . Hepimiz onu bekliyorduk . Uzun bir süreden sonra başını , kağıt ve kablo yığınından kaldırıp konuşmaya başladı .

 " Bugün işin en önemli kısımlarından birini gerçekleştireceğiz . " gözleri sürekli bilgisayar erkranına odaklanıyordu . " Bugün gece ilk olarak Rising Devil 'ın yarın açacakları yeni fabrikaya gideceğiz . Fabrikaya gitmemizin amacı daha yeni olması ve o fabrikanın onlar için büyük önem taşıması . Aslında yarından itibaren işlev göremeyecek ve yeni sıfatından çıkacak . " yüzüne alaycı bir gülücük yerleştirdikten sonra devam etti . " Size şunu söylemem lazım ki fabrika sıkı güvenlik sistemleri ile donanmış ve bizim güvenlik sistemini devre dışı bırakmamız lazım . Kameralar ve alarmlar şirketin belirlediği bir güvenlik sistemine bağlı o yüzden o güvenlik şirketini de bir günlüğüne devre dışı bırakmamız gerekli . Şirketin sistemlerini kontrol ettim ve sistemi kapatmak bir youtube hesabının şifresini kırabilecek kadar basit . Zaman yetmez diye düşünmemelisiniz çünkü şuanki konuşmamı bile dakikasına göre ayarladım yani bugün oldukça zor olucak . " aralıksız konuşmasını sürdürmeye devam etti . " içeriye girdikten sonra fabrikadaki aletleri halletmemiz lazım . Bu durumda program veya herhangi bir şifre gibisinden şeyleri kırmadan sadece el gücümüzü kullanacağız . Aletleri bozacağız ! "

 Yine fazla heyecandan bayılabileceğini düşündüm . Heyecan yapınca beyaz teni kızarıyor ve yerinde duramıyordu . Ayağa kalkıp karşısındaki dolabı açtı . Dolabın içinde büyük bir yığınla duran siyah sprey boyalar vardı .

 " Sprey boya mı ? Bunlarla ne yapacağız ? " Kyungsoo yüzüne şeytani bir gülücük bıraktı .  " Orada öğreneceksiniz . İşin en harika kısmını süpriz yapmak istiyorum . "   " Ayrıca arkadaşlar , fabrikada sadece makinalar yok , makinaların içerisinde işlenecek olan oyuncak parçalarıda var . Fakat bu en son aşama... " 

 " Bu kadar mı ? " 

" Evet. Şimdi  ise ben , Chanyeol , Baekhyun ve Kris güvenlik şirketini devre dışı bırakacağız ,  kalanlar ise fabrikaya giriş için gerekli işlemleri yapsınlar . Bunu geçen gün aldığımız dosyalardan kolayca halledebilirsiniz . " Kyungsoo bize döndü . "...ve şimdi bizi zorlu bir saat bekliyor olucak . "  küçük bir odaya girdik . Bu odaya ilk defa giriyordum çoğu zaman Chanyeol veya Kyungsoo kullanıyorlardı burayı . Onlar buradaki herkesten daha fazla önemsiyordu yaptıklarımızı ve elbette bizden daha iyilerdi . Kris bilgisayarların başına geçmişti ve elini klavyeden bırakamıyordu . Chanyeol ve Kyungsoo ise şirketin tüm sistemlerini kapatmaya çalışıyorlardı . 

" Çocuklar , şuna bir bakın . " Kris'in çalıştığı bilgisayar ekranında bir adam vardı fakat bu bir video değildi.Kris adamın kamerasını açmıştı ve biz görebiliyorduk .    "Ekrandaki adamın bulunduğu oda Rising Devil'ın sistemlerinin bulunduğu yer ve kamerasına girebildiğim bilgisayar ise odanın kalbi . " göz kırptı "...şimdi bilgisayara bir virüs göndereceğim ve bu adam bir salaksa ona tıklar ve sizin şu uğraştığınız şeylere gerek kalmaz  . " 

" Yani virüsün tüm sistemi sarıcak kadar etkili olduğunu mu söylüyorsun  ? " dedim . Çok enteresan ve bir o kadarda heyecan vericiydi .

" Aynen öyle bebeğim . Şimdi şu adamı basit ama etkili bir yoldan kandıralım . "

" Ne tarz birşey olacak bu  ? " 

Kris güldü  " Adamın yaşı 54-" lafını kesmiştim " Tanrım... yaşını nasıl biliyorsun ? "   " Baekhyun... yaka kartı ve zoom diye birşey var . Dünyaya hoşgeldin güzelim ." gözlerini devirdi ve ardından devam etti . "...eğer bir eşi varsa bu yaştan sonra cinsel ihtiyaçlarını gideremiyordur eğer bir eşi yoksa kendini beceriyordur . Yani şimdi bulunduğu bilgisayara göndereceğim virüs cinsel içerikli ve çarpıcı başlıklarla donanmış olucak . Eğer adam bu sözde videoları indirirse biz kazanır ve bilgisayara girmeyi başarırız  . " 

" Harikasın ! " büyülenmiş bir şekilde Kris'e odaklanmıştım . Bu en kolay ve en hızlı yoldu , tabi adam azdıp indire tıklarsa . 

" Reklamı gönderdim , şimdi ise avımızı avlama zamanı . " hepimiz ekrana odaklanmışken kameradaki adam indire tıkladı . Bir kaç saniye sonra yüz ifadesi çeşitli duygulara büründü . 

" Şirketin Rising Devil'ı koruma süresi bu saatten sonra bir kaç günlüğüne de olsa bitmiştir arkadaşlar."  Kris yüzüne güzel bir gülümseme bırakıp tebriklenmeyi bekledi . Elbette ona istediğini verdik . Söylediğine göre güvenlik şirketinin virüsü kaldırması birkaç günü bulurmuş . Odadan çıkıp herkesin yanına gittik . 

" Biz hallettik ya siz ? " dedi Kyungsoo .

" Bizde , sanırım artık gitme vakti . " hepimiz Jongdae' ye katıldık ve gerekli şeyleri alıp dışarı çıktık .


Fabrikaya gelmiştik . Yepyeniydi ve renkleri çok iç açıcıydı . Turkuaz ve beyaz şeritler ve üzerinde pembe benekler kaplıyordu büyük fabrikayı . Kapıya doğru yürümeye başladık . Yol boyunca tüm bahçede büyük arabalar veya şu dev barbieler gibisinden oyuncaklar vardı . Dışı böyleyse içinin daha inanılmaz olacağını sanıyorum . Kapıya geldik ve çocuklar birkaç dakikada kapıyı açtılar . Şifreyi bugün bulmuşlardı . Fabrikanın içi de dışı kadar güzeldi . Makinalar bile renkliydi ve hepsi kullanıma hazırdı . Fakat biz bunun olmasını gerçekleştirmeyecektik . 

" Herkes buraya baksın . Şimdi elinize şu çekiçlerden alın ve makinaları parçalayın!" çekiçler çok ağırdı sanki elimize büyük bir silah almış gibiydik . Tao ve Jongin önden bütün makinaları vahşice parçalamaya başladı . Ben ise daha doğru düzgün elimdeki çekici tutamıyordum . Bu konuda ciddiyim, şuan çekicin makinaları parçalaması lazımken ben tutamadığım için yerde sürüklüyordum . Büyük bir makinanın önüne geldim ve çekici zorda olsa makinayla buluşturabildim . Bir tane daha vurmak için kaldırdığımda çekiç elimden biri tarafından alındı . Bu Sehun'du . Sürekli kıçımda dolaşan sülük ama en yakın arkadaşım...     "Onu elimden neden aldığını sormak istiyorum Sehun ? "      

 " Kendi ağırlığından birkaç kilo az olan bir çekici kullanabileceğini sanmıyorum . Hatta kaldırabileceğini bile sanmıyorum . "  sinirimi bozmuştu .  " Buraya bir kaç saat sonra sprey boya ile yapacağımız şeyi yapabilirsin . "  ona kızmıştım . Onların yapabildiğini bende yapabilirdim . Beni böyle görmesi hoş değildi .  

Görünürde  oturabileceğim bir yer yok gibiydi bende yere oturdum . Tam karşımda Sehun önündekini parçalıyordu . Hemen yanımda ki  Chanyeol'da aleti parçalıyordu . Belki birazcık onu izlesem fark etmezdi . Elindeki çekiçle vururken kol  kaslarındaki damarlar görünüyordu ve ben bir liseli kız gibi onu hayranlıkla izliyordum . Terlemişti ve saçlarını yana atışı bile harikaydı . Tüm vücudu özenle çizilmiş gibiydi . Kepçe kulaklar bazılarına yakışmazdı ama onda tatlı ve bir o kadarda karizmatik duruyordu . Yine gözlerimle bitirmiştim onu . Her defasında aynı şey oluyordu ama bu benim suçum değildi o sadece fazla mükemmeldi . Ama ben ve Chanyeol her konuda birbirimize zıttık. Ona karşı birşeyler  hissetmem belki en derinlerimde gerçekleşiyordu . 

Kris tüm kameraları bizim simgemiz ile kapatmayı başarmıştı . Yani virüs gitse bile kameralarda biz olucaktık . Tüm makineler pert olmuştu ve şimdi işin en harika kısmını Kyungsoo bize söyleyecekti . 


------------------------------

Siyah arabalardan siyah takım elbiseli adamlar fabrikaya yürüyorlardı. Birazdan karşılaşıcakları şeylerden habersiz bir şekilde . Uzun boylu koruma , güvenlik şifrelerini girdikten sonra büyük kapı açıldı . İçeri girdiklerinde ise Exo'nun marifetleriyle karşılaşmışlardı . Yönetici olan çıldırmış bir şekilde kendi kendine bağırıyor ve onca paralar verdiği makinelerin parçalarına vuruyordu . 

" Efendim...şuna bakmanız lazım . " herkesin gözleri gökkuşağı ve uçan unicornlu duvarın üzerini kapatmış , siyah sprey boyayla yazılmış EXO yazısı ve altıgen şekle odaklandı . Adamlar duvara biraz daha yakaşınca ilerisindeki yine siyaha boyanmış oyuncak bebek kafalarından yapılan altıgen ile birlikte sesli şeytan bebeklerini fark ettiler . Bebeklerden gelen ürkütücü kahkaha sesleri adamların kulaklarına hapsoluyordu . Bu sesler ise  Exo'nun dünyaya haykırış şekliydi .


Beğendiğinizi umuyorum *-* eğer öyleyse beğenip yoruma fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bu benim için çook önemli . ^^



THE HACKERWhere stories live. Discover now