-8-

307 25 1
                                    

YAZAR : GALAXYEXO

"Baekhyun, baek uyan."     Sehun başımda konuşan çalar saat rolü yapıyordu ve benim uykum vardı . Susmasını istiyorum...

" Kapa çeneni Sehun , yorgunum . " 

" Peki , nasıl istersen ." gözlerimi hafifçe aralayıp Sehun'unun alaycı gülüşünü sergilediğini gördüm  . Gözlerimi kapatıp uykuma devam etmek istiyordum.

Gözlerim aniden açıldı . Bedenime soğuk su işlemişti ve uykum kaçmıştı . Sehun karnını tutarak gülüyordu . Kucağımdaki peluş ayıyı kafasına fırlattım . Evet , hala peluş ayı ile uyuyordum çünkü oldukça rahat , yumuşaktı ve geceleri sarılmak hoş oluyordu .

" Baekhyun , şakadan anlamıyorsun ... ve bunun hala sende ne işi var ? " ayıyı eliyle inceleyip dilini çıkarttı . Ayağa kalkıp ayıyı elinden aldım . 

" Benim harika uykumu bölmek için güzel bir sebep bul . " gözüm yatağımın yanındaki komidinde duran saate ilişti ve saat 3:00'dı.

" Biliyorsun , bugün Rising Devil şirketine gideceğiz . Saat 3:30 da evin dış kapısında olmalıyız , bizi alacaklar . "

"Üzerime su döktün ve yarım saatte hazırlanmamı mı bekliyorsun ? " Dolabın karşısına geçip tişört elime aldım . Üzerimdekileri çıkartıp tişörtü giyindim .

" Hazır olabiliyormuşsun demek ki ? " uykum vardı , acıkmıştım ve bu haldeyken Sehun'a laf yetiştiremezdim . O yüzden susup evden çıktım  .

Dışarı çıktığımızda önümüzde büyük bir araba belirdi . Arabadan içeri girdiğimizde herkes oradaydı .

"Merhaba baekie . " Luhan eliyle saçlarımı karıştırdı . Ahh , çok tatlı gözüküyordu . " Merhaba luluu " 'u' yu uzattığım için hoşuna gitmiş olmalı ki bana bakarak ' çok tatlı , çok tatlıı ' demeye başladı . Kesinllikle benden daha tatlıydı !!

" Herkes burada olduğuna göre plan aşamalarını söyleyebilirim . İlk olarak şirketin çatısına açılan bir kapı olduğunu duydum . Binaya girebilmek için önce çatıya girip kapıdan içeri gireceğiz . " dedi Kyungsoo.

" Çatıya nasıl çıkacağız ? " Luhan 'ın sorduğu soru mantıklıydı. .

" Şirketin yanındaki bina bir bar , ve bilirsiniz barlar bu saatlerde açık olur . Barın çatı katına çıkıp şirketin çatısına atlayacağız . Çok heyecanlı değil mi ? " gülümsedi .

" Kendimi Assassin's Creed' de gibi hisettim . " Tao bunu söylerken ellerini çırptı .

" İçeri girdiğimizde en alt kattaki arşive gireceğiz . Kapıda parmak izi okuyucu olduğunu söylemiştim ve bende yetkili birisinin parmak izini almıştım . " küçük çantasından minik bir poşetin içerisinde kare biçimde şeffaf bir şey vardı , ortasındada parmak izi olduğunu söyledi .
" İçeri gireceğiz ve gruplara ayrılacağız . Önemli dosyaların numaralara ve bölümlere ayrıldığını söylemiştim . Onları bulmak için , Luhan , Jongdae , Minseok , Baekhyun , Suho ve Yixing 'e gerekli dosyaların bölümünü ve numaralarını söyleyeceğim . Chanyeol , Tao , Kris , ben , Sehun ve Jongin ise kodların yazılı olduuğu kağıtların bulunduğu kasa ile uğraşacağız . İlk olarak Jongdae , senin bulman gereken dosyanın bölümü B-12 ve dosya numaran 3480" .

Jongdaenin eline kağıdı verdi ve hepimize numaraları söyledi . Benimki d-1 8078 . Bu dosyaların içerisinde şirketin gelecek planları ve şimdi kurdukları yeni fabrikalar ile ilgili önemli şeyler ibaret . Barın önüne geldik ve arabadan indik . Kapıdaki görevlilere Kyungsoo elindeki kartı gösterdi ve sorunsuz bir şekilde içeri girdik . İçerisi bir bara göre oldukça sakindi . Merdiven basamakları hiç bitmeyecek kadar fazlaydı . Çok yorulmuştum . Bebek gibi mızmızlanmak istemiyordum .

"İşte geldik . " Kyungsoo kapıyı açtı ve harika bir manzara karşımıza çıktı . Şehrin ışıkları düzenle dizayn edilmiş gibiydi , gökyüzü olduğundan daha harika bir renge bürünmüştü ve yıldızlar parlayarak manzarayı daha mükemmel bir hale getirmişti .

" Bakın , karşıdaki çatıya atlayacağız . " karşı binanın çatısının üzerinde buz mavisi ve parlayan ışıklarla birlikte dev bir 'Rising Devil' yazısı vardı .

" Bu tehlikeli olmaz mı ? "

" Tehlikeden hoşlanmıyorsan neden bizim yanımızdasın Jongdae ? " Chanyeol onu biraz kırmış olmalıydı , iması ve ses tonu sert çıkmıştı . Jongdae ise sesini çıkarmayıp Chanyeol'dan uzaklaşmayı tercih etti .

" Aralık yok denilecek kadar az çocuklar . Yapabiliriz , ilk ben gidiyorum . " Jongin koşarak karşı çatıya atladı . Kolay görünüyordu . Jongin'in ardından Tao ve Kris atladı , sıra bendeydi . Uzak mesafeden koşarak atladım . Bu harikaydı !

" Çok eğelenceliydi ! Bunu tekrar yapalım . " Herkes aynı düşüncedeymiş gibi davranıyordu . En sonda Sehun atladı ve kapıdan içeri girdik. Bu sefer merdivenleri çok sessiz bir şekilde indik . Kimse yoktu binada , çok sessizdi . En alt kata ulaştıktan sonra Kyungsoo çantasındaki parmak izini çıkartıp okuyucuya okuttu . Neyseki yeşil ışık ve şu doğru olduğunu belli eden ses geldi . Kapı açıldı , içeri girdik .

"Anlaştığımız gibi siz dosyaları bulun bizde şu odadaki kasanın şifresini kırıp kodları alacağız . " herkes ayrıldı ve bende d-1 i aramak için her tarafı dolaştım . Bölümü buldum ve bütün dosyalarda 8078 i aradım . Dosyayı bulunca arşivin kapısının önüne gittim . Orada Yixing vardı .

" Bulabildin mi ? " elimdeki dosyayı gösterdim . Gülümsedi , gamzeleri çok tatlıydı . Onlara dokunmak istiyorum !

Uzun bir süre sonra herkes gelmişti ve şimdi geldiğimiz gibi geri gitmeliydik .

"Kasanın şifresini kırmak ne kadar zor oldu ? " Kyungsoo güldü . Minik bedeniyle böyle işler yapması dışardan zor görünüyordu fakat o göründüğü gibi olmayanlardandı .

"Sersemler şifreyi şirletin kuruluş tarihi yapmış." Bileğindeki bileklikle uğraşıyordu "Yani , kırmamıza bile gerek kalmadı . " Başını kaldırdığında gülümsedi . Gülümserken dudakları güzel bir biçimde kalp oluşturuyordu . Tanrım , çok şeker görünüyor . Bugün herkese yürümüştüm hatta koşmuş olabilirim ama tatlılardı...

Geldiğimiz gibi geri merdivenlerden çıktık . Çatıya ulaştığımızda herkes başta olduğu gibi atlamaya başladı .

" Bulmak kolay oldu mu ? " başımı yana çevirdiğimde Chanyeol 'u gördüm .
"Dosyalar mı ? Kolaydı . "
"Sevindim ." Ah, gülümsüyordu . Çok harika gözüküyordu ! Gözleri loş karanlıkta parlıyordu . Saçları yumuşak görünüyordu . Ellerimle saçlarıyla oynamak istiyorum . Farkında olmadan alt dudağımı dişlerimin arasına almışım bile . Dışarıdan bir sapık gibi görünüyorumdur kesin. Olan olaylardan sonra bu kadar yakın ve samimi davranması bir yandan güzel ve tuhaftı .

Herkes karşı çatıya girdikten sonra içeriye girdik. Bugün oldukça aksiyon yaşamıştık , bu işi ve bu insanları seviyorum. Her ne kadar ucunda tehlike olsada.
Herkese merhabaa a a a umarım beğenmişsinizdir . Beğenip yorum atmayı unutmayın lütfen (:::::::::::::::::::

THE HACKERWhere stories live. Discover now