- 6 -

350 26 0
                                    

YAZAR : GALAXYEXO

-SEHUN-

Sabah olmuştu ve sevgili miniği uyandırmam gerekliydi , zaten genellikle bu görevi bana verirdi . Yatağının üzerinde üstü başı dağınık bir şekilde uyuyordu . Dağınık saçları , göz hizasında karmaşık bir şekilde duruyordu  ve bu onu çok sevimli yapıyordu . Yine ben kendime engel olamayıp elimi yumuşak saçlarına daldırdım , tamamen Baek'in etkisindeyken gözlerini hafifçe araladı . 

" Bugün önemli bir gün , çabuk olmalıyız . " uykunun etkisinden çıkamamıştı , başıyla onay verdi ve dışarı çıktım . 

Elime telefonumu aldığımda cevapsız arama gördüm , Chanyeol aramıştı . Geri arayıp telefonu kulağıma götürdüm . 

" Chanyeol , neden aradın ? "

" Evime gelebilir misin ? "

" Pekala , geliyorum ... "  

******

Chanyeol'un evinin önüne geldim ve kapısını çaldım , bitkin bir şekilde kapıyı açtı . 

" Bu halin ne ? Çok yorgun ve halsiz gözüküyorsun . " bir süre sessiz kaldı , bugün dünyadaki bütün sıkıntılar kendisinde gibi bir hali vardı .

" Babam , uzun bir süre sonra tekrardan karşıma çıktı ve ne istediğini anlaman zor olmaz . " para istiyordu , Chan'in hayatının bir çukura düşmesini sağlayan adam ...

FLASHBACK 

-CHANYEOL-

Annemi bekliyordum hala ,  saat gece yarısını çoktan geçmişti ve karanlığa olan korkum gün yüzüne çıkıyordu . Kapıdan gelen anahtar sesiyle bakışlarımı ve adımları kapıya yönelttim . 

" Sen hala ayakta mısın ? Git ve uyu . "

" Işığı yakabilir miyim ? " bu soruyu korkarak sormuştum çünkü ne zaman bu soruyu sorsam beni azarlardı . Derin bir nefes alıp başını salladı . 

" Ben ... teşekkür ederim . " sevinmiştim , annem benimle birlikte uyumazdı . Beni sevdiğini hiçbir zaman söylemedi veya göstermedi . 

Yatağıma girip üzerimdeki yorganı başıma kadar çektim . Odamın ardından çığlıklar geliyordu . Yine o gelmişti , yine annemin canını yakıyordu. Çığlıkları duymak istemiyordum , bu acı vericiydi . Yardımcılar uyanmıştı ve o adamı  sakinleştirmeye çalışıyorlardı , sesleri geliyordu . Ağlıyordum , sesimin duyulmaması için elimi ağzıma götürdüm . Gözyaşlarım yastığımı ıslatmıştı . Dışarıda çığlıklar yükseliyordu , ağlamamı durduramıyordum . Dayanamadım ve  yataktan çıkıp merdivenlerin köşesine gizlenip olanları izledim . Üvey babam kendinden geçmiş birşekilde anneme el kaldırıyordu . Onu bu durumda görmek içimi burkuyordu. Beni gördü ve annemi bırakıp olduğum yere yöneldi.Koşarak odama girip kapıyı kilitledim.Bir yandan ağlıyordum ve kokruyordum . Adımı bağırarak söylüyordu ve kapıyı yumrukluyordu, sıra bendeydi . Pencereyi açıp kendimi dışarı attım.Bu evi ve o adamı çekmek istemiyordum.Annemi bu halde daha fazla görmekte istemiyordum.Son kez içeriden bağırışlar gelen eve baktıktan sonra boş ve karanlık sokakta koştum . Artık yanlızdım .

- FLASHBACK END - 

-SEHUN-

" Ne yapmayı düşünüyorsun? " 

" Bu sorunun yanıtını biliyorsun zaten . " derin bir nefes verip başımı salladım . 

**************************

THE HACKERWhere stories live. Discover now