Capitolul 49 -Intepata Marinette vrea sa ii ia la omor pe Agrești-

347 19 7
                                    

Heyyyooo! Sunt eu! Am reveniiiit!Ma bucur ca in sfarsit posteeez! Yayy! Play video! Cantec din Twilight. Pwwp si lectura placuta tuturor!
Adrien POV
"Mama, mi-a fost asa de dor de tine!" zic. Ma desprind din imbratisarea ei. Ea se uita la mine fericita. "Trebuie sa iti spun ceva." imi spune. Eu ma uit intrebator in ochii ei. " Ce trebuie sa imi spui?" o intreb. Ea se uita intr-o parte si in alta . In final, imi ia mana in a ei. "Nu acum. Ne intalnim aici, la ora 00:00. Adu o persoana de incredere cu tine." imi spune. Imi face cu mana. Ii fac si eu ei, apoi dispare. Ma intreb ce vrea sa imi spuna. Mi-a fost asa de dor de ea. Nici nu stiu de ce a plecat din senin de langa mine, fix cand mi-era mai greu. Merg spre casa fericit ca mi-am regasit mama. O sa o aduc pe Marinette cu mine. Ma
strecor incet. Ma asez langa Marinette fara sa o trezesc.
TIME SKIP
Ora 12:30. Ne trezim amandoi. Marinette este super energica, dar eu inca sunt obosit. De ce oare ma? Pentru ca am colindat strazile, am dat nas in nas cu mama pe care nu am mai vazut-o de 19 ani, si m-am culcat la 4! Dar ea s-a culcat frumusel la 11, a dormit o gramada, a visat floricele pe campii... Ma ridic plictisit din pat si merg direct la baie. Apoi iau micul dejun impreuna cu Marinette care imi povesteste despre visul ei. Nu o ascult mai deloc. "Adrien? Adrien! ADRIEN!" striga ea la mine. "Ah! Da cine!" zic eu. "Adrien, de cand te-ai trezit mai ai putin si adormi la loc." imi spune ea bland. Ii spun ca sunt obosit. Dupa masa merg sa mai dorm putin ca sa fiu energic la intalnirea cu mama.
TIME SKIP
23:00
Ma trezesc putin buimacit. Dar apoi ma simt energic. Marinette este pe cale sa se imbrace in pijamale.
"Stai Marinette. Ia niste haine negre pe tine te rog. Vreau sa te duc sa intalnesti pe cineva." ii zic. Ii iau mainile in ale mele. Ea se duce sa se imbrace.
Marinette POV
Ce doamne vrea Adrien sa faca la ora asta? Ma rooog. Ma imbrac in: blugi negri mulati, un maiou negru, o jacheta neagra si ghete cu tine cu toc. Ies si il vad pe Adrien in blugi negri rupti, un hanorac negru si adidasi. Iesim din casa. Adrien alearga in fata mea, iar eu dupa el. Unde ma ducee? Dupa 30 de minute, ajungem pe o straduta in apropierea unei sine de tren. Adrien se rezeama de un copac. Eu stau acolo. Este 00:00. Adrien se uita dupa cineva. Apoi trece un tren. Vad o femeie care seamana foarte mult cu Adrien. Acea femeie sare in tren... DIN MERS? Wow. Adrien o urmeaza. El intra in tren. Eu fug cat de repede pot, iar Adrien ma prinde de mana. Pheew. Adrien o imbratiseaza strans pe acea femeie.
Imi pica fisa. Femeia e... Evelyn Agreste. Femeia pe care parintii mei au urato. De ce? Pentru ca... multe motive. Femeia asta cruda ii infometa uneori. Ii punea la munca. Pana a plecat. Ma incrunt spre ea si imi strang mainile in pumni. Ea ma vede si ma recunoaste.
"Marinette Dupain-Cheng... Aceeasi fata ca a mamei tale." imi spune. Ma uit in ochii ei sfidator. "Mdaa, vine din parinti frumusetea." zic intepata. "Si ura pentru tine." murmur incat sa ma aud decat eu. Adrien se uita la mine confuz. Il privesc pe Adrien furioasa. Nu imi vine sa cred ca ma duce asa sa ma intalnesc cu teroarea copilariei mele. Arrrrg. Imi aduc aminte ca ma punea sa culeg toate merele din livada lor, sa spal casa lor la numai 6 ani. Uneori imi mai si dadea o palma cand nu curatam bine podelele. Si stiu ca mi-o dadea mereu pe picior unde pisca cel mai tare. Tremur mereu cand ma gandesc la asta. Nimeni nu stie de relatia mea cu Evelyn. Cred ca daca ii spun lui Adrien ma da afara din casa, crezand ca sunt o mincinoasa.
"Cum ai putut sa sari in tren pe toacele alea de 100 de cm? Ia zi, de cate ori te-ai impiedicat pe drum?" ma intreaba Evelyn cu vocea ei rece si batjocoritoare. Nu mi-e frica de ea. Aaa si normal ca Adrien nu spune nimic in apararea mea. Le arunc priviri ucigatoare amandurora. "Ego-ul tau ma orbeste, Evelyn Johnson Agreste." zic, aproape scuipand numele. Evelyn si Adrien ridica o spranceana in acelasi timp. Semn ca sunt furiosi. Mai am putin si o iau la bataie de ii sar capacele. "Interesanta iubita ti-ai facut, Adrien." zice. Se crede superioara, dar ii dau un pumn de se crede pe luna. "Interesant trecut ai, Agreste. Nu ai de gand sa ii povestesti si fiului tau? As dori sa aflu si eu, sunt curioasa." zic, scrasnind din dinti. Adrien se uita cand la mine cand la maicasa. "Iti jur Cheng. Nu te pune cu mine, ca te ruinez, exact ca pe anumite persoane dragi tie." imi spune apropiindu-se de mine. " Agreste, intr-o zi o sa te bat de o sa iti fie frica de mine. Nu vei mai putea sa imi ruinezi viata." ii zic inclestandu-mi pumnul atat de tare incat mi se face alb. Atunci, trenul se opreste scartaind. Le arunc o privire asigurandu-ma sa fie urata. Sar din tren cu gratie si alerg. Evelyn Johnson Agreste, Evelyn Johnson a naibii Agreste. Adrien ma urmeaza. Ii aud pasii. E mult mai rapid decat mine. Nu imi dau seama cum e atat de rapid. Are super puteri sau ceva? (Stii ce imi vine acum? Deci filmul Twilight. Stiti de Edward, vampirul care s-a casatorit cu Bella, care e om. Deci Edward e cel mai rapid. Acum imi vine in minte Adrien alergand cu rapiditatea lui Edward. Bravo mie) Nu sunt deloc inceata, sunt ba chiar extrem de rapida, dar el e mult mai rapid. "Marinette, ce-ti veni, la naiba!" ma intreaba Adrien furios. Imi vine sa ii dau o palma. Ma opresc brusc. Ma intorc spre el. Mai am putin si scot fum pe urechi. Il imping cu degetul in piept. "Puteai sa imi spui macar. Puteai. " spun. Ma uit in ochii lui. Atunci o lacrima imi scapa. El se uita socat la mine. "Puteai Adrien." soptesc. Apoi ma indepartez de el si alerg, lasandu-l. Pe drum imi mai scapa niste lacrimi dar le ignor. "O sa vezi tu, Evelyn, INTEPATA MARINETTE O SA TE IA LA OMOR, O SA PLATESTI PENTRU TOT CE AI FACUT!" zic furioasa. Merg spre casa Alyei. Nici nu o sa o mai trezesc. Ma duc in sufragerie.

Ma intind pe canapeaua super comfortabila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma intind pe canapeaua super comfortabila. Ma intreb daca e ok sa intru asa in casa Alyei. Imi aduc aminte spusele Alyei. "Fato, cand ai nevoie sa te refugiezi la mine, intra, nici nu mai intreba." Cred ca e ok. Totusi suntem cele mai bune prietene din clasa 2-a. Adorm trista, gandindu-ma la parintii mei.
_________________
Yooooooooo! Deci Intepata Marinette se ia la omor. Am facut un twist. Am fost puutin inspirata de filmul Insurgent si de personajele lui. Ma roooog. Pwwwwwwp!❤️❤️❤️

Miraculos: Adrien si MarinetteWhere stories live. Discover now