Capitolul 26 -Belgia-

537 42 4
                                    

Hey! Dati play la video! Am ales cantecul asta pentru ca versurile se potrivesc cu singuratatea lui Adrien de cand a plecat Marinette! *cantand* HOLLOOOOOOOW... Ok, gata.
_____________________
1 saptamana dupa plecarea lui Marinette
Adrien POV
A trecut o saptamana de la plecarea iubitei mele. Deja am vazut-o pe Lila dand tarcoale casei mele de 10 ori intr-o zi. Pun pariu ca vine sa flirteze cu mine si sa ma faca al "ei". DOAMNE FERESTE! De ce as vrea sa fiu al unei proaste ipocrite?
"Adrien? Adrien! ADRIEN?!" striga Plagg.
"Ahh, Plagg. Scuze. Vrei sa iti dau camembert, nu? Uite." spun eu trist si plictisit. Plagg se uita la mine serios.
"Nu, nu e timp pentru Camembert!" zice.
"Unde e Plagg?"
"Ce Dumnezeu ai patit?! Uite-ma in fata ta!" striga din nou.
"Te-ai schimbat. Nu erai obsedat de branza?" il intreb uitandu-ma in alta parte.
"SUNT OBSEDAT! Dar acum nu vreau! Mi-a venit cea mai tare idee! HAI SA MERGEM IN BELGIA!!!!!"
striga Plagg entuziasmat.
"DOAMNE PLAGG! Cum de nu mi-a venit ideea asta?? Te iubesc!" spun.
"Da stiu. Hai sa iti faci bagajul. Plecam acum."
______________
Dupa 4 ore am ajuns in Belgia. Doctorul mi-a dat adresa spitalului in care era internata Marinette. Mai intai am cumparat o vila, in care sa stau timp de 4 ani, doar nu pot sta intr-un apartament, am o reputatie, sunt pana la urma, ADRIEN AGRESTE. Merg cu taxi-ul pana la spital.
"Unde este internata Marinette Dupain-Cheng?" intreb. Inainte sa imi raspunda, secretara se uita la mine socata. Da, poate e o fana innebunita. Nu "poate", sigur!!
"Camera 333, etajul 3. Imi dai si mie un autograf pe revista? Sunt fana ta nr. 1 din Belgia!" imi zice ea. Oftez si ii semnez. Ea tipa de incantare.
"MULTUMESC!!" zice. Eu pur si simplu urc cu liftul ca sa evit posibilele fane. Cand ajung in fata usii camerei ezit putin. DACA S-A TREZIT? Huh, daca si-a pierdut memoria si m-a uitat pe viata? Nu, nu, nu! Scoate pentru numele lui Dumnezeu gandurile astea! Bine, nu-l scoate pe cel cu trezirea. Ok, sunt pregatit. Bat la usa. Aud o voce familiara din inauntru.
Marinette POV (DA STIU! MARINETTE SE TREZESTE IN SFARSIT!!!)
Cineva bate la usa. Nu ma mai obosesc sa intreb cine e. Doctorii, ca de obicei...
"INTRA, DOCTORE! Data viitoare va rog spuneti-mi daca sunteti dv.!" strig. Sunt bosumflata. Mi-e dor de Adrien. Nu l-am vazut de o saptamana. Partea proasta e ca mi s-a furat telefonul. Nici nu am bani sa ma duc sa imi iau unul nou. Nici sa iau legatura cu el nu pot. Dar nu poate sa vina pana in Belgia sa ma vada! Scoala, deh.
"Marinette sunt eu. Adrien!" striga... ADRIEN??!!!
"DOAMNE ADRIEN! Sunt asa de fericita! Te iubesc din TOT sufletul! Mi-a fost asa de dor de tine!" tip eu si incep sa plang. Adrien ma saruta lung si apasat.
"Marinette, nu stii cat de mult mi-a fost for de tine. Nu pot trai fara tine, Bugaboo. Esti viata mea. Nimeni sau nimic nu o sa ne desparta cat sunt aici pentru tine."
A FOST CEA MAI TARE SEARA DIN VIATA MEA!!

Miraculos: Adrien si MarinetteWhere stories live. Discover now