Capitolul 35 -Shopping-

431 24 3
                                    

Adrien POV
Ma trezesc de dimineata, la 7:00 chiar daca nu mai avem scoala de vreo 5-6 ani. Ma trezesc asa de devreme pentru ca am pregatit o surpriza pentru Alya si Marinette impreuna cu Nino. Le ducem la shopping in noul mall, cu reduceri GIGANTICE. Se pare ca mallu ala are reduceri toata viata noastra. Si reduceri GIGANTICE. Le ducem sa isi cumpere ce vor. L-am rugat pe tata sa le aduca haine dragute sa se imbrace azi. Alya va purta un pulover cu o bufnita blugi maro, o poseta maro, ochelari de soare maro,niste bratari si pantofi cu toc. Marinette va purta un pulover pe care scrie XOXO, o geaca de piele rosie, blugi negri si niste pantofi negri cu toc. Eu si Nino ne pregatim si la ora 10:00 suntem gata. Fetele se trezesc si se imbraca cu hainele pe care le-am pus. Ies pe usa. Wow. Marinette arata perfect.
"Neatzaa, raza de soare!" zic eu si o sarut usor pe iubita mea. Ea imi zambeste. "Neatza, printule." zice razand. Nino si Alya se iau de mana si plecam cu masina mea, un Range Rover negru cu numar de inmatriculare BOS (nu ma judecati.). Nino se asaza langa mine on fata, iar fetele stau impreuna in spate si vorbesc. "Deci unde ne duceti?" intreaba Alya uitandu-se pe telefon. "Va ducem la cel mai mare si ma nou mall din Paris. Cu reduceri." zice Nino zambind prosteste. "WHAAAAAAAAT?!!" tipa ambele in acelasi timp. Apoi zambesc. "VA IUBIIIIIIIIIIIIIIIIM!" ne spun. "SI NOOOOOOOOOOOOOOOOI!" spunem noi razand.
______
Am ajuns. Fetele deja au intrat in magazine. Alya si-a luat o noua pereche de adidasi airmax, niste pantaloni smecheri negri si un coloer cu stea rosie sangerie. Mari si-a luat niste materiale pentru schitele ei, o husa noua de telefon si niste pantaloni de jogging. Apoi intram cu totii in magazinul de pantofi. Marinette si Alya isi iau pantofi eleganti, iar eu si Nino ne luam adidasi. Am o presimtire: o sa cheltuim muuuuuuulti bani.
_________
heyyy sunt eu. capitol scurt, probabil pt unii plictis, dar credeti-ma, in urmatoarea parte din shopping o sa fie muuuuuuuuuuuuuult mai interesant. Pwp ❤️❤️❤️❤️

Miraculos: Adrien si MarinetteOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz