Capitolul 28 -Nu pot s-o fac-

492 40 4
                                    

Mama Lilei POV
"Bine iubito." zic eu. Lila sta in fata mea cu un zambet tiparit pe fata. Dar, acel zambet dispare rapid.
"Multumesc, mami! Te iubesc!! Apropo, sa-mi iei noul Bugatti Veiron, doar nu pot sa conduc un Ferrari!" spune ea. Iese pe usa. De cand am inventat medicamentele PuraVit, ne-am inecat in bani, asa ca Lila ne cere TOT. Nu pot sa o refuz. Altceva ce sa fac? Daca o refuz a zic ca pleaca de acasa. Aah...
_______________
Time skip: Ora 22:30 -Culcarea pacientilor in spital-
A venit timpul. Am cutitul in mana. Il vad pe Adrien dormind in sala de asteptare. Bine, acum ma duc la usa camerei 333. Deschid usa foarte incet, ca sa nu o trezezesc pe Marinette. Ma apropii de patul ei cu cutitul in mana. Apropii din ce in ce mai mult cutitul de gatul ei, mana tremurandu-mi. Dar ma opresc. O vad pe fata aceea, inocenta, dormind ca un ingeras. Nu pot face asta. Am auzit de soarta parintilor ei. Cineva i-a omorat. Nu pot face asta. Marinette sufera deja. Stau acolo, cu cutitul in mana, deja departe de gatul fetei, uitandu-ma la ea. Se aud pasi de pe hol. Aoleo! Cineva vine in camera.
"CE FACI AICI CRIMINALO?!!" striga acea persoana.
Adrien POV
Visez ca Marinette dansa cu mine, ca ne sarutam si ca ne jucam pe campii, ca doi copilasi. Deodata ceva ma trezeste din somn. Deschid ochii lenes. Cineva deschide usa camerei lui Marinette. Ce mi-a atras atentia era o lama stralucitoare. Persoana tremura. Nu parea sa fie un doctor. Ma ridic in picioare si ma indrept intr-acolo. Ma uit pe usa si vad o femeie care are un cutit in mana!
"CE FACI AICI CRIMNIALO?!!" strig. Acea persoana vroia sa imi omoare iubita. Imediat, o sora medicala intra in camera si tipa ca din gura de sarpe. Bodyguarzii mei vin si o apuca pe femeia care tinea un cutit in mana. Sun la politie. In timpul acela, o iau la intrebari pe criminala.
"De ce voiai sa faci asta?"
"Trebuie. IUBITA TA A OMORAT PRIETENII LILEI, FIICA MEA!!" imi striga ea.
"Ce dumnezeu? MARINETTE NU A FACUT ASTA IN VIATA EI! Cred ca Lila fiica ta, delireaza. MINTE!" urlu eu la ea cu fata schimonosita de furie,
"POFTIM? Tinere, cum iti permiti sa spui asta! Lila nu minte!"
"BA MINTE! Si cred ca aveti traditia asta in sange! Sa omorati! LILA A OMORAT PARINTII LUI MARINETTE! AM SI DOVADA! UITE!" urlu. Ii arat o poza cu Lila care avea un cutit plin de sange in mana langa parintii iubitei mele. Femeia da un tipat. Socul se citeste pe fata ei. In cele din urma, politistii ajung si o duc la inchisoare pe mama Lilei. Sunt in cautarea Lilei acum. Este periculos. Foarte periculos.

Miraculos: Adrien si MarinetteWhere stories live. Discover now