Capitolul 21 -Balul Mascat-

798 44 5
                                    

Vineri, 29 Octombrie
"Copii, sper ca nu ati uitat! Diseara, de la 20:30 pana la 00:00 avem balul mascat de Halloween!"
Marinette POV
Ahhhh! Am uitat! Nici nu am costum! Trebuie sa il fac RAPID!
"Azi va dau liber mai devreme, ca sa planificati totul. La 20:20 vreau sa fie toata lumea acolo!" spune profa si ne lasa. Eu si Adrien plecam imediat. Cand ajungem acasa, ma arunc imediat in camera de design. Acolo il gasesc pe tatal lui Adrien.
"Ah, ma scuzati ca va deranjez!" spun eu politicoasa.
"Nicio problema." zice Gabriel si pleaca din camera. Adrien vine dupa mine si se asaza pe un scaun.
"Ce se intampla?" ma intreaba.
"SUNT IN CRIZA DE TIMP! Nu am costum! Si nici nu stiu in ce sa ma costumez."urlu eu. Ma plimb incoace si incolo prin camera. "In ce sa ma costumez? In ce sa ma costumez?"
"Ce zici de Ladybug?" imi sugesteaza Adrien simplu. "Si eu voi fi Chat Noir!"
"BUNA IDEE! Te iubesc!" il iau in brate si apoi ma pun pe facut o rochie. Dupa 1 ora rochia mea este gata! Rosie cu puncte negre, dantela neagra pe la margini. Imi pun parul in doua codite exact cum face Ladybug, adica eu, si ma incalt intr-o pereche frumoasa de tocuri rosii. Imi iau niste sosete negre(ca alea din imagine dar nu stiu cum se numesc la naiba!!) care imi ajung pana la genunchi si manusi negre. Sunt gata!!
"Adrien, ce zici?" il intreb eu. Admirandu-ma in oglinda. El scoate capul pe usa, fiindca se pregateste in baie.
"Wow! Arati minunat!!" exclama el.
"Mersi!!" strig eu ca sa ma auda. Atunci, Adrien iese cu un costum foarte frumos, cu parul lins si dat pe spate si niste mici urechi de pisica.
"Arati Wow!" spun eu uitandu-ma in ochii lui. El ma saruta scurt si imi da o diadema cu diamante albe pe ea.
"Pentru ca esti printesa mea..." sopteste el, si mi-o pune pe cap.
"Multumesc, iubire!" spun eu si il iau in brate. "Este 20:10! Trebuie sa plecam!"
Ne urcam in limuzina si ajungem la scoala la timp. Cand intru in curtea interioara toata lumea intoarce capul spre noi. Aud "wow" si "uite ce frumoasa e". Rosesc. Din fericire toata lumea se intoarce la treaba ei. Alya vine spre mine costumata in Lady Wifi. Avea o rochie neagra cu semnul roz de wifi pe ea, sosete albe cu dungi negre pana la genunchi si niste tocuri negre cu platforma.
"Vai frate! Credeam ca sunt chiar Ladybug si Chat Noir!" spune ea entuziasmata. Il vad pe Nino care se indreapta spre noi costumat in Bubbler.
"Hey frate! Buna Marinette!" ne face el cu mana. Chloe vine spre noi, costumata in AntiBug. Avea o rochie lunga care era neagra si avea puncte rosii, manusi lungi, rosii, si tocuri foarte inalte rosii.
"Buna Marinette! Arati foarte bine! Buna Adrien! Marintte, imi place costumul tau, este foarte frumos!" spune ea.
"Mersi Chloe! Imi place si al tau. Alya imi place rochia ta!" spun eu.
"Mersi fato!" imi zice Alya. "Haideti sa luam ceva de baut."
Mergem spre bufet. Vad pe Juleka costumata in Reflekta, pe Rose costumata in Princess Fragrance, pe Kim costumat in Dark Cupid, pe Ivan costumat in StoneHeart, pe Mylenne in Horrificator, pe Nath in Evililustrator, pe Lila in Volpina, pe Sabrina in.. Regina Lumii? Ma asteptam la Vanisher.
"Fetelor, ma duc sa-l caut pe Adrien." spun. "Ok, ne vedem peste cateva minute." zic ele.
Il caut pe Adrien, dar e de negasit. Eh, poate e cu baietii. Sunt in mijlocul curtii. Chiar atunci vad pe Lila si pe Sabrina indreptandu-se spre mine. Oh nu.
"Mai, mai, mai. Se pare ca e Mari-Gunoi, cu rochia-porcarie a ei. De unde ai luat-o? Din tomberon? Sau Adrien nu a vrut sa iti o bratara, si a luat carpa asta?!" striga Lila, sa auda toata lumea. Se aud rasete de peste tot. Imi vine sa ii dau un pumn in fata aia a ei de dobitoaca. Il vad pe Adrien cu coada ochiului. Avea fata schimonosita de furie. Pana acum era in fata mea si ii dadea o palma Lilei daca nu-l tinea Nino de mana cu Kim.
"Cine te crezi tu, Super-Mincinoaso? Te crezi super-erou, numai avand un talisman tampit?!" strig eu furioasa.
"Fii atenta la vorbe, nesimtito! Ce, esti tu super-eroul sa salvezi ziua? Nu, tu esti doar o vaca proasta care se crede salvamontista zilei." striga Sabrina. Rasete se aud de peste tot. Cu coada ochiului, il vad pe Plagg din buzunarul lui Adrien care da din cap. O vad si pe Tikki facand la fel.
"Stii ceva Sabrina? Pentru cultura ta generala, nu sunt o vaca proasta. Sunt ceva mult mai presus de atat. Si mult mai presus de niste fete cu IQ de gradinita!!" strig eu. "SUNT LADYBUG!" strig eu si ma transform, acolo in fata tuturor. Apoi ma uit sfidator in ochii Lilei si ai Sabrinei care au inlemnit. Toata sala a tacut din gura, si au ramas cu gura cascata.
"HAH! Acum pot dovedi tuturor! Nu sunt o tampita, dobitoaca si neindemanatica! Puteti crede ce vreti! Dar mai intai judecati corect!" strig, ca sa ma auda toata lumea.
"Tu esti Ladybug?! De ce nu mi-ai spus?" ma intreaba Alya.
"Vroiam dar Tikki, kwami-ul meu nu ma lasa." zic.
"Nu-i nimic, dar imi datorezi un selfie cu tine transformata in Ladybug!!!!!!" striga ea. Toata lumea se apropie de mine incantata. Ma intreaba daca sunt cu Chat Noir.
"Da, sunt cu Chat Noir. Chat Noir, vino din multime." spun eu. Il vad pe Adrien imbrancind multimea."Sunt aici, m'lady!" spune Adrien.
"CE?" intreaba toata lumea. Adrien se transforma. Atunci ma saruta scurt.
"WHAT?!" striga Nino si Alya in acelasi timp. "Fratilor, nu stiti cate selfiuri o sa facem!!" striga Alya incantata. Amandoi ne detransformam.
"SA INCEAPA PETRECEREA!!!" tip eu cu Adrien."TOATA LUMEA SA DANSEZE!!" strigam noi. Lila si Sabrina raman acolo socate. Ele pleaca acasa. Toata noaptea dansam si ne facem de cap. Toate fetele danseaza impreuna iar baietii la fel. Apoi Nino, pentru ca el e DJ-ul pune o muzica lenta de vals. Chloe danseaza cu Kim, eu cu Adrien, Alya cu Nino, Mylenne cu Ivan. Dansam asa frumos... Chiar atunci  confetti in forma de fluturi cade pe langa noi.

[Ignorati faptul ca sunt transformati, si rochia lui Ladybug]A fost o noapte minunata

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[Ignorati faptul ca sunt transformati, si rochia lui Ladybug]
A fost o noapte minunata.

Miraculos: Adrien si MarinetteWhere stories live. Discover now