Capitolul 6 -Rivale-

838 48 3
                                    

,,Vei merge cu mine la photoshoot, daca nu... primesti o mare pedeapsa..." zice Adrien razand.
  Marinette rade si ea. Isi indreapta ochii albastrii spre ochii verzi ai lui Adrien.
,,Oh, fie, dar dupa aceea va trebui sa ma duci acasa. Ok?"
,,Ok, my lady."
        --La Photoshoot--
Marinette si Adrien pozeaza simtindu-se minunat impreuna. Cei doi iau o pauza. Chiar atunci momentul de fericire se destrama in milioane si milioane de bucatele, cand cei doi o vad pe Chloe.
,,Adrien, iubitule! Nu te-am mai vazut de mult! Ce cauta proasta de Mari-gunoi aici?!! Eu ar fi trebuit sa pozez cu tine ca o DIVA!" spune Chloe razand de Marinette.
        Marinette incepe sa planga de la insultele auzite. Rimelul i se intinde pe toata fata. Atunci Marinette fuge de acolo plangand.
,, Marinette, intoarce-te! Nu!" striga Adrien dupa ea.
,,Ahh, Adrien. De ce plangi pentru un gunoi ca asta? Eu sunt mult mai frumoasa decat imbecila asta! Daca ma iub-" zice Chloe razand asa de tare, punand mana pe umarul baiatului, inainte sa fie intrerupta.
,,NU PUNE MANA PE MINE CHLOE! Tu esti adevaratul gunoi! Ai facut viata lui Marinette oribila! E numai vina ta! Daca as fi tu mi-ar fi rusine!!!" striga Adrien infuriat la blonda socata.
  Apoi Adrien fuge dupa Marinette, cautand-o ingrijorat. Baiatul nu o gaseste nicaieri pe fata. Apoi isi da seama ca ar fi putut sa mearga acasa. Saraca fata! Chloe este mincinoasa si prefacuta!!
  In timpul acela Chloe cade in genunchi. Se gandeste: ,,Nu trebuia sa fac asta. Acum toata lumea ma uraste. M-am purtat ca o nesimtita. Saraca Marinette! Poate ca ea il merita cu adevarat pe Adrien. Trebuie sa imi cer scuze. Nu imi dau seama cum o persoana poate fi asa de rea..."

Miraculos: Adrien si MarinetteWhere stories live. Discover now