Κεφάλαιο 10

107 20 1
                                    

Lucy's pov

Τα μάτια μου ανοίγουν και ένα απαλό χασμουρητό ακολουθεί. Τεντώνομαι να κάτι με ενοχλεί δίπλα. Γυρνάω και σοκάρομαι. Πάω να μιλήσω μα γρήγορα η προηγούμενη βραδιά έρχεται στο μυαλό μου. Εγώ, ο Louis και αυτός... Τα μάτια μου κλείνουν και ένα δάκρυ κυλάει. Γιατί, τι άλλο θέλει από εμένα; Το χέρι μου σκουπίζει τα μάτια μου και ύστερα ξεφυσάω. Σηκώνομαι ελαφρά και στηρίζω το κεφάλι μου στο αγκώνα. Τον παρατηρώ. Είναι όμορφος. Άραγε από που να ήξερε τον Aaron; Πού έχει μπλέξει; Μήπως...ωω μπαα. Αποκλείεται.
Σιγά-σιγά τα μάτια του ανοίγουν και με κοιτάει.

"Καλημέρα."λέει με μια σεξυ αγουροξυπνημένη φωνή.

"Καλημέρα." ανταπωδίδω χαμογελόντας.

Τα μάτια του ανοιγοκλείνουν ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις ακτίνες του Ηλίου που μπαίνουν από το παράθυρο. Ξαπλώνω προς τα πίσω και τα μάτια μου κλείνουν. Οι σκέψεις μου χάνονται στα χθεσινά γεγονότα. Πώς μας βρήκε; Τι να θέλει πάλι; Δεν του φτάνει ένας θάνατος; Μου πήρε ότι αγαπούσα,πήρε τον άνθρωπο που αγαπούσα που έκανα όνειρα μαζί του για το μέλλον. Για το μέλλον μας...
Μου λείπει. Μου λείπει τόσο πολύ. Τον θέλω εδώ. Να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει,όπως συνήθιζε. Να ανταλάξουμε γρήγορες ματιές και ύστερα να κοιμηθούμε αγκαλιά.
Αλλά όχι, αυτός έφυγε. Δεν έφυγε. Μου τον πήραν. Τόσο λάθος. Θέλω τόσο πολύ να ήταν εδώ. Να του πω ποσό τον αγαπώ, ποσό σημαντικός ήταν για εμένα και να τον αγκαλιάσω αλλά πλέον τον έχει κατα-πλακώσει το χώμα...

Μου λείπει...

Loui's pov

Ξυπνάω και βρίσκεται δίπλα μου. Ανοιγο-κλείνω τα μάτια μου γιατί το φως με θαμπώνει. Εκείνη σκέφτεται. Δεν ξέρω τι. Απλός μαντεύω. Ένα δάκρυ κυλάει από τα μάτια της και γρήγορα το σκουπίζω απαλά. Τα βλέφαρά της ανοίγουν και με κοιτάει. Πριν προλάβει να πει κάτι, την τραβάω κοντά μου και δένω τα χέρια μου γύρω από την μέση της.

"Είσαι καλά;" την ρωτάω.

"Εμμ ναι είμαι."

"Ωραία"της λέω και νεύει.

Κάνει την κίνηση να σηκωθεί αλλά την ρίχνω πίσω παιχνιδιάρικα. Αφήνει ένα γελάκι και σηκώνομαι πρώτος. Περνώ το τζιν μου από την καρέκλα και παρατηρώ ότι με κοιτάει. Το βάζω μα ύστερα τραβάω την μπλούζα που έχει μπει μέσα στο παντελόνι,προς τα έξω. Ένα γρήγορο αεράκι που μπαίνει από το παράθυρο μαζί με την κίνηση μου σηκώνουν την μπλούζα παραπάνω από ότι έπρεπε έτσι να καταφέρει να το δει η Lucy. Γαμώτο.

°The Killer Of Love°Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα