^narodeniny!^

611 25 2
                                    

Pohlad Vadima:
Vzbudil jsem se kolem 13:00. Jo to je tak když do 5 ráno stříham video. Vstal jsem z postele a šel do kuchyne.
,,čau Yanno!" pozdravil jsem ségru,která dělala snídani.
,,čáu Vadime" pozdravila mně a dále dělala snídani.
,,kde jsou rodiče?" zeptal jsem se jí.
,,někam šli,a ani nevím kam. Když jsem přišla tak tu už nebili" řekla.
,,a kdy jsi přišla?"
,,před půl hodinou"
,,jáj,vemu si neco a jdu do pokoje" řekl jsem ji a zebral jsem si z chladničky jogurt. Do neho jsem si pokrájel ovocí. Zebral jsem si jogurt a šel s ním do pokoje. Zebral jsem si do ruky mobil a prohlížel si socialní síte.
Přišlo mi upozornení na facebook. Kliknul jsem na to a ukázalo sa mi upozornení.
*používatel facebooku Lucia Kratochvílova má dnes narodeniny. Popřejte ji vše nejlepší* no do prdele! Já zampomněl! Ješte před dvoma dnama mi mlela jak se teší na dnešnej den. Napsal jsem ji do statusu a přidal fotku na kterej mi dáva pusu na líce.
Do statusu jsem napsal.
*tak Lucí! 💜 konečne ses dočkala! 👆👆 konečne máš už 17! 💜 už seš velká holka!! 😘😘 MOJE! velká holka 😘 přeju ti hodně štestí 🍀 zdraví 💊🍬 a lásky 💜 ➡ kemně! 😘 Miluju tě Lucko😘😘 přeju ti jen to nejlepší👆* dal jsem k tomu fotku a postl to na facebook na její profil.
Pohlad Lucky:
Už som asi pol hodinu hore. Prechádzam si svoj profil na fb a samé blahoželania. Dnes už mám konečne 17! Nemohla som sa dočkať na tento deň. Nakoniec ma zastavila fotka mňa a Vadima. Dávala som mu tam pusu na líčko :3. A ten popisok 👌 uplne ma dojal. Ja som si myslela,že zabudol.
*ďakujem ti Váďo💜 neboj tej lásky k tebe bude moc 💜💜 aj ťa milujem trubka moja 👆💜*
Napísala som mu komentár. Odložila som mobil ale hneď som si ho aj vzala,lebo mi cinkol mobil.
Mala som správu od Vadima.
Vadim: ajój! 💜 nemáš zaco. Lásko chci se tě neco zeptat.
Ja: 💜💜 no pítaj sa.
Vadim: přijedeš dnes kemně do Kladna? Můžeš ostat i na noc. Mám pro tebe překvápko 💜💜
Ja: nooo možem. Kedy ide vlak?
Vadim: o 13:46 z Prahy.
Ja: to je za dve hodiny,takže v pohode 💜 musím papá👆👋
Vadim: 👋👋
Odložila som mobil a šla sa obliecť. Dala som si:

Šla som sa ešte do kúpelne upraviť

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šla som sa ešte do kúpelne upraviť. Vyčistila som si zuby,vyčistila pleť a začala sq malovať. Spravila som si linky,špirála,korektor a nakoniec púder. Dnes som si dala červený rúž a upravila obočie. Keďže mi hodinu a pol trvalo chystanie tak som si obula boty.
Ps: miesto tích bielych tenisiek som si dala tieto boty:

 Ps: miesto tích bielych tenisiek som si dala tieto boty:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A zvolila som červenú kabelku. Tú istú čo je na obrázku hore len červenú. Zobrala som si ju do ruky a šla na stanicu. Keďže to mám ďaleko tak som šla Adamovím autom. Hej viem šoférovať ale ešte nemám vodičák. Prišla som na stanicu,zamkla auto,klúče od auta som hodila do kabelky a šla si kúpiť lístok do Kladna.
,,prosím jeden lístok do Kladna a aj spiatočný do Prahy" povedala som tej tete,čo predávala lístky.
,,110kč" povedala mi a ja som jej dala peniaze. Podala mi lístok a šla som von čakať na vlak. Onedlho prišiel. Nasadila som si sluchátka do uší a počúvala pesničku ,,radioaktive" (média).
O pol hodinu som bola v Kladne. Vystúpila som na stanici a vôbec neviem,kde mám ísť. Zavolám Váďovi.
,,prosim?" ozval sa.
,,ahoj Váďo,som na stanici prídeš premňa?"
,,jojo,zachviličku jsem tam" povedal a položil to. Už som len čakala kím príde.
Pohlad Vadima:
Jo supr přijede. Mám 2 hodiny na to abych jí zehnal dárek. Jo mám to! Na mobilu jsem vytvořil fotku na které byli všechni naše fotky z tábora,koncertu Petra,Kaliho,Separa.... Proste všechni naše fotky. Do toho jsem dal nápis ,,pro tebe💜" .
Obléknul jsem se a šel do fota. Tam jsem dal spravit triko s tou fotkou co jsem vytvořil a pak ji dal vytlačit a zarámovat. Triko mněly za hodinu hotový. Bilo fakt luxusní. Dal jsem spravit jedno triko i pro mně. Z fota jsem šel koupit dárkovou kabelu. Jednu jsem vybral,bila bíla s červeníma srdíčkama. Když jsem už mněl dárek šel domů. Zvalil jsem se na svojí postel a válel se v posteli.
*cŕŕ cŕŕ* zazvonil mi mobil. Kdo zase volá??! Á Lucka volá!
,,prosim?" ozval jsem se.
,,ahoj Váďo som na stanici,prídeš premňa?" zeptala se.
,,jojo,zachviličku sem tam" řeknul jsem a vypnul mobil. Šel sem si obout boty a vyrazil jsem na stanicu. Po ceste jsem ji koupil ješte červenou růži. Když jsem přišel na stanici stála tam Lucka a rozhlýžela se kolem sebe. Nevšimla si mně tak jsem šel za ní. Ze zadu jsem ji objal a one sebou mikla.
,,ježiši toto mi už nerob,vieš jak som sa zlakla?" začala mi nadávat.
,,tak promiň no,ahoj" pozdravil jsem ji a dal ji pusu. Když jsme se odtáhli Lucka se začala smát.
,,proč se směješ?" zeptal jsem se jí nechápavo.
,,máš červené pery,ukaž utrem ti to" řekla a vyndala si z kabelky kapesník a utrela mi rty.
,,děkuju a počkej něco tu pro tebe mám" řekl jsem ji a dal ji růži.
,,ďakujem" podekovala mi a chtěla mi dát pusu na líc ale já se uhnul.
,,ne! Nechci mít červený otlaček tvých rtu na tváři. Ukáž ja ti ji dám" řekl jsem ji a dal ji pusu na líce.
,,tak jdem ke mně?" zeptal jsem se jí a ona přikívla.
U Vadimka:
Pohlad Lucky:
Prišli sme k Vadimovi a ja som si pozerala jeho byt. Mal to tu fakt pekne zariadené a prekvapivo mal aj poriadok. Šli sme k nemu do izby. Ja som konečne na živo videla jeho dokonalú izbu,ktorú vidím len na videách. Bola omnoho krajšia. Proste,krása! Dala som si selfie pri Vadimovej cihlovanej stene a dala tu fotku na facebook s popiskom * u Vadimka👌💜💜😘*. Vadim sa len namne smial. Vyplázla som naňho jazyk.
,,Luciprde?" ozval sa a ja som sa naštvala.
,,nehovor mi Luciprde!" zakričala som naňho naštvane.
,,no dobrá,Luciprde!" ja ho snaď uškrtím!
,,čo chceš Vadiprd?" spitala som sa ho.
,,hele tak mi neřikej" hral sa na urazeného.
,,tak ti mi nehovor Luciprd a ja ti nebudem hovoriť Vadiprd"
,,okey...Luci" konečne!
,,no a čo si chcel?" spitala som sa ho.
,,já jen.... Počkej tady" povedal a šiel ku skrini. Otvoril ju a vytiahol z nej darčekovú tašku-bielu s červeními srdiečkami. Prišiel ku mne a podal mi ruku. Ja som mu ju chytila a pevne ju zmáčkla vo svojej ruke a pozerala sa mu do očí.
,,tak Luci,vím,že jsem ti blahoželal cez facebook ale cez socialní síte to neni ono. Luci,přeju jen to nejlepší,hodně zdraví,štestí,lásky ke mně, hodně penez,sexu! A mnoho jiních skvělých věcí a chci abys bila šťastná a jenom moje. Vše nejlepší k 17.narozeninám Luci" povedal mi. Mne sa uplne slzili oči,až som začala uplne plakať šťastím. Vadim mi utrel slzi a podal mi tu kabelu. Položila som ju na postel a šla k Vadimovi.
,,to se ani nekoukneš na dárek?" spítal sa nechápavo.
,,pozrem ale najskôr chcem niečo spraviť" povedala som a rozbehla sa k Vadimovi a skočila mu do náruče. On ma chytil okolo bokou a objímali sme sa. Potom sme sa odtiahli a ja som mu dala pusu a šla sa pozreť na darček. Vytiahla som odtial rám s fotkou,kde sme boli ja a Vadim so všetkými našimi fotkami a nápisom ,,pro tebe 💜". Ďalej som vytiahla druhý darček. Bolo to tričko s tou istou fotkou ako v ráme. Už teraz zbožňujem to tričko. Vyzliekla som si to svoje biele a dala to čo som dostala od Vadima.💜💜

Začalo To Táborom Where stories live. Discover now