^5deň-part2^

833 36 1
                                    

Stále pohlad Lucky:
V šatniach sme sa . Teda já nie,ja už som bola. Keď už boli všetci nachystaní tak sme šli. Ja som mala so sebou kabelku,ktorú som si vzala so sebou a veci,oblečenie,mobil,atď...
Si nechala v skrinke. Juli a ja sme boli pri youtuberoch na dekách. Neprekážalo im to. Vedla mňa bol Vadim,oproti Crispo s Juli a vedla Vadima bol Ati,Fallenka a Vláďa. Ja som bola na jednej deke s Vadimom. Vytiahla som si opalovací krém a poprosila Vadima nech ma ním natrie.
Potom som natrela ja neho. Doslova som si to užívala,keď som mohla ,,obchitkávať" jeho dokonalé telo💜💜. Keď sme sa natreli tak sme s youtubermi (Ati,Vláďa,Fallenka a Vadim) šli k tobogánom. Juli s Crisom povedali,že idú k bazénom a že na tobogáni pôjdu potom. My sme smerovali na tobogáni. Vyšlu sme hore po schodoch a vyčkali si radu na tobogán. Po chvílke sme boli na rade. Spravili sme vlačik. Fallenka šla prvá potom ja zamnou Vadim,Ati a nakoniec Vláďa. Takto sme sjeli dolu. Na tobogánoch sme sa vozili ďalšie 2 hodiny. Vláďa sa odpojil a šiel ku Blazerovi a Datlovi. Ostali sme len ja,Fall Vadim a Ati. Po tích dvoch hodinách na tobogánoch sme sa rozhodli,že pojdeme do bazénu. Prišli sme k bazénu a vliezli doň. Rozhodli sme si zahrať hru. A to takú,že ja vyleziem na Vadima a Ája ( Fallenka) na Atiho a my dve s Ájou sa budeme snažiť seba zhodiť. ( sorry nwm jak sa ta hra volá). Ja som nakoniec shodila Áju. Hah! Som lepšia! Ďalej sme sa bláznili na bazéne,ďalšiu hodinu a pol, a potom sme si šli do skriniek s Ájou pre peniaze a chalani šli do svojích šatien. Máme sa strernúť pred tobogánmi. Prišli sne s Ájou tam a chalani už čakali. Šli sme ku stánku a vypítali si jedlo. Chalani si dali kebab a my s Ájou tiež. Nó,len menšie porcie :-D. Sadli sme si ku stolu a jedli. Rajčiny som dávala ostatním ( Atimu,Áji a aj Vadimovi), ja totižto neznášam rajčiny! To je to najhnusnejšie čo môže byť a to aj s brokolicou. Pfuj! ( a to neznášam aj v realite :-D). Keď sme zjedli tak sme šli na deky. Ja som si lahla na deku a opalovala sa. Vadim si oprel jeho ťažkú ,,golozňu"
Preklad: jeho ťažkú hlavu.
o moje brucho. Auu! To tlačí.
,,Váďo...to tlačí." povedala som mu a hlavu si dal na deku a otočil sa ku mne.
Ja som si dala na oči slnečné okuliare a opalovala sa. Vadim sa rozprával sa chalanmi a Fall sa tiež opalovala. Po pol hodine opalovania sme sa rozhodli konečne aj my sa zapojiť do ich konverzácie. Oni kecali o Cinetubu. Pripojili sme sa k nim a kecali snimi. Po hodine kecania sme sa rozhodli ísť opäť na bazén. Chytila som Fall a Vadima za ruku a ťahala ho. Falli (prezívka) chytila Atiho za ruku a utekali sme k bazénu. Spoločne sme skočili do vody. Keď sme sa vynorili tak sme robili blbosti pri fontánke. Ale potom sme si uvedomily,že je 17:00 a že o pol 6 máme byť pred hlavním vchodom aquaparku. S Fali sme utekali pre veci. Ja som zložila deku a uložila do kabelky. Dala ,no ehm hodila do kabelky opalovací krém a utekali sme s Fall do ženských šatien a chalani samozrejme do mužských. Tam sme sa prezliekli v kabinkách a potom utekali pred vchod. Neboli tam! Nikto tam nebol!!! A sakra! Oni sú v buse!
,,Falli poď k busu! Sú tam!" zakričala som a ukázala smerom na bus ,,no tak jdem!" povedala a spoločne sme utekali k busu. Nastúpili sme a Juli sedela s Crisom tak som šla ku Vadimovi,lebo mal volné miesto. Fallenka šla ku Atimu.
Prišla som k Vadimovi a spitala ,,môžem si prisadnúť?" on sa namňa pozrel a povedal ,,jasně! Nač se ptáš?" ja som si prisadla a mikla plecami. Celú cestu sme kecali. Keď sme prišli na miesto geeku tak sme šli rovno na izby.
Vybalili sme si veci a šli na večeru. Po ceste som strela Vadima. Chytila som ho za ruku a šli sme do jedálne.
Pohlad Terky:
Držia sa za ruky! Agrr! Tak ma to sere! Idem po chodbe a oni sú predomnou. Ach,prečo si nemohol vybrať mňa? Ale citom nerozkážem. On určite niečo cíti k Lucke. Mala by som prestať žiarliť. Nič stím neviriešim. Je to ich vec. Vadim ma bude brať ako kamarátku. Ale ja chcem viac! Nie,Terka nesmieš! Nech ich na pokoji! Prišla som k jedálni a sadla si vedla Lucky. Ona jedla večeru.
,,Luci?" povedala som. Ona len dvihla hlavu a pozrela sa namňa. ,,ti chodíš s Vadimom?" spitala som sa.
Ona kívla hlavou,že nie.
,,dobrú chuť" povedala som jej.
,,Diki aj tebe" odpovedala mi. Ja som sa len usmiala a jedla večeru. Na večeru sme mali šalát s kuracím mäsom. Po večeri sme šli na izbu. Lucka šla k Váďovi. Ale nikomu to hovoriť nikomu,nechcem aby mali zle. A naviše Lucka je kamarátka.
Pohlad Lucky:
Tá Terkyna otázka ma zarazila. Nevedela som čo odpovedať a radšej som kívla hlavou,že nie. Predsa to nikomu okrem Juli hovoriť nebudem. Bol by stoho riadny prúser. Terka by to vykecala a problémy mať nechcem. Lepšie bude ak ostaneme kamarátmi. Šla som s Vadimom k nemu do izby. Začal ma bozkávať a ja som sa od neho odtrhla. Nie,že by som ho nechcela ale pravidlá robia svoje. ,,co je?" spítal sa ma nechápavo.
,,Váďo ja-ja.... Lepšie bude ak ostaneme kamarátmi" zakoktala som sa. On sa namňa nechápavo pozeral.
,,proč? Vždyť nám to klape" povedal smutne.
,,ja viem. Ale pravidlá"
,,ale vždyť oni jsou na to aby se porušovali a já rád porušuji pravidlá"
,,ja tiež Váďo. Ale toto je iné. Je to vzťah,ktorý kvôli pravidlám,byť nemôže"
,,ale vždyť to máme natajnáša a nikdo to nebude vědet"
,,ale Váďo,vzťah natajnáša není vzťah" odpovedala som mu a on sklopil zrak. Áno,je mi to lúto a hrozne ho milujem,priam zbožňujem,ale vzťah natajnáša? To proste nejde.
Začali sa mi slziť oči. Je to stoho,že mi to je lúto ale proste nejde to!
,,Lucko?" spital sa a zdvihol hlavu.
,,ano?"
,,můžu ti dát ješte poslednou pusu?" spital sa a pozrel sa namňa psími očami. Tím očiam neodolám!!
,,môžeš" odpovedala som mu a prilepil jeho pery na tie moje. Toto bolo iné ako tie naše pusy doteraz. Je to iné,také vášnivejšie. Niečo ako pusa,ktorú sme mali ako prvú. Je to ale naozaj prekrásne. Kvôli nedostatku kyslíka sme sa odtiahli.
,,bilo to krásny. Mrzí mně,že to bila možná poslední pusa" povedal mi sklamaním hlasom.
,,ja viem,bolo to fakt krásne. Váďo,nezúfaj. Po tábore budeme stále spolu,budeme si volať. Nič nieje posledné"
V jeho očiach sa objavila iskrička
Pri tíchto vetách ako keby zasa bol šťastný.
,,to fakt? Takže to nebila naše poslesní pusa?"
,,ja neviem. Ak chceš tak nie"
,,jasně že chci aby tohle nebila nase uplne poslední pusa"
,,tak zatial kamaráti?" pri tejto otázke sklopil hlavu a zasa mal smutný výraz.
,,jo" odpovedal bez citu. Ako keby ta veta vysela vi vzduchu a nemala žiaden cit.
Nadvihla som mu hlavu a dívala sa do jeho krásnych modrích očí. Bolo v nich vidieť smútok,beznádejnosť a sklamanie. Objala som ho.
,,Vaďo chcem ti povedať jednu vec" povedala som mu popri našom objímaní.
,,jakou?"
,,že ťa budem NAVŽDY milovať"
Slovo ,,navždy" som zdôraznila.
,,ja tebe taky Luci" povedal a odtiahla som sa.
,,idem ahoj" povedala som mu a dala mu pusu na tvár.
,,ahoj" odpovedal mi a ja som šla do izby. Okey,možno som to robiť nemala ale vzťah natajnáša? To nie. Prišla som do izby a smerovala hneď pre pyžamo a do kúpelne. Tam som si umyla vlasy a nakoniec osprchovala. Potom odlíčila a šla do postele. Chvílu som sa bavila s babami a potom nám prišiel Vadim povedať,že je už večierka. Keď prišiel do izby tak mi zakíval ja som mu odkívala a poslala vzdušnú pusu 💞. On mi ju opätoval,odkíval a odišiel.
,,čo máš s Vadimom?" opítala sa ma Kaja hneď potom ako odišiel.
,,nič" odpovedala som jej.
,,no jasné! Videla som to"
,,no čo je?! Tomuto sa hovorí velké kamarátstvo"
,,jasné kamarátsvo" odpovedala Kaja.
,,hej. Nerieš to prosím. Ja s Vadimom nič nemám" odpovedala som jej a len prikívla.
Rozhodli sme sa ísť spať lebo by sne mali zle od Vadima (ja nie to len baby. Vadim by mi nikdy nenadával ) a od Markusa (to už aj ja).
,,dobrú noc"povedala som im a zhasla svoju lampičku čo mám pri posteli s Juli.
,,dobrú" odpovedali všetky naraz a pozhasínali svetlá. Po chvíle som upadla do ríše snow.

Začalo To Táborom Where stories live. Discover now