^2.deň^

1.1K 36 1
                                    

Druhý deň:
Pohlad Lucky:
Ráno som sa zobudila a bola som sama na izbe.
Kde doprdele sú?
Pomyslela som si. Bola som až na toľko unavená,že som opäť zaspala. Tentokrát ma zobudilo hladenie po chrbte. Otvorila som pomaly oči a pozrela sa na dotičného. Bol to Vadim. Sadla som si na postel a bola som prikritá dekou.
,,dobré ráno Lucko" pozdravil ma Vadim a otvoril mi náruč.
,,dobré ráno Váďo" odzdravila som ho a padla mu do náruče. Milujem jeho objatia!!!
Asi po 2 minútach som sa odtiahla.
,,Vaďo idem sa prezliecť do kúpelne,počkáš ma?"
Spítala som sa a usmiala sa.
,,jo počkám"
Zo skrine som si vytiahla:

A potom šla do kúpelne kde som si to obliekla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A potom šla do kúpelne kde som si to obliekla. Vyčistila som si tvár odličovačom a naniesla krém na tvár. Zakrila kruhy pod očami,dala linky a nakoniec špirála. Celú tvár som zapudrovala. Vyžehlila som si vlasy. Popri mojom žehlení namňa kričal Vadim ,,už jseš? Trvá ti to!" povedal.
,,nejsom! Šak poď sem!" zakričala som naňho a on vošiel do kúpelne. Ďalej som si žehlila vlasy.
,,proč si žehlíš vlasy?" spital sa Vadim.
,,aby boli rovné,lebo keď jch nemám vyžehlené tak ich mám pomotané a proste vyzerám jak mongol" odpovedala som.
Už som mala vyžehlené vlasy. Rozčesala som si ich a spravila vysoký cop/culík. Na hlavu som si dala slnečné okuliare a mohli sme ísť na raňajky. Ja som šla ku stolu k babám.
,,kde ste boli?" spitala som sa ich.
,,boli sme na izbe u iných bab vo vedlajšej chatke" povedala Juli. Ďalej som to neriešila a jedla rohlík. Po raňajkách sme smerovali na izby. Ja som sa rozvalila na postel a nič nerobila. Baby sa chystali. Potom sme mali ísť von. Dnes ideme hladať ,,poklad". Váďa mi hovoril že mám ísť s Nikčou Váďou tím aby sme sa stretli o 9:00 vonku na lúke,kedže sme s tímu najstaršie tak sa má na koho spolahnúť. Do 8:50 sme mali všetkých s nášho tímu obvolaních a šli sme s Niki na lúku. Bolo tam pár deciek ale ešte tam neboli všetci. Okolo 9:05 tu boli všetci. Váďa nám hovoril,že po hladaní pokladu budeme sa ,,hrať" na zlodejov alebo budeme niečo ako mafiáni. Za úlohu máme ísť k iným tímom a načúvať ich nápady a proste o čom sa bavia....
Vadim si zavolal k sebe Markusa a niečo vybavoval.
Pohlad Vadima:
Zavolal jsem si k sobě Markuse. Kdyby něco je to hlavnej věducí a organizátor táboru.
,,Markusi tak můžem jít už hledat?" zeptal jsem se ho.
,,jo kolem půl desáti můžete"
,,to je za 10min. Takže v pohode"
,,jo já jdu za Atim,volá mně. Tak čús!" řekl a odešel. Já sem šel k tímu a sednul jsem si vedle Lucky.
,,hele decká o pul desáti můžem hledat. Já mapu mám! Dávam ji nastarost holkám Lucky a Nikči,protože jsou nejstarší s tímu. Jo a hele já budu sváma ale ja vím kde ten poklad je,ale to vám říct nesmim. Každý tím hledá svůj poklad,čiže mají jinou mapu,tak nechodtě chodit k jinímu tímu a držte se při sobě. Tak je už 9:28 tak jdem?"
Řekl jsme jim a vstal jsem. Mapu jsem dal holkám. Šel jsem s Luckou a Nikčou a kecal s nima po ceste. Oni přesne vědeli kam mají jít. Po hodine hledáni sme našli místo,kde má byt poklad zakopanej. Lucka rozdelila úkoly. Kluci kopali. Po chvilce to mněly vykopaný. Dal jsem jim klíč od truhle. Nikča to odemkla a pak to Lucka s klukama otevřela. Klúč od truhle mi Nikča dala. V té truhle byl klíč a list. List s klíčem mi dali.
V liste stálo:
Čaute Vaďákuv tím!
Tenhle klíč je na otevření malé truhličce,která je ukritá v té velké truhle. Je malá a černá. V té truhličce máte další pokyni. Více vam ktomu neřeknu! Naschle.
Dočetl jsem list a šel k té velké truhle. Hledal jsem tu malou truhličku. Našel jsem jí. Docela težko se hledala lebo bila malá,černá a prúhledná. Dal jsem Lucce truhličku a ona to otevřela. Vytáhla sní další list a četla: ,,opět vás zdravim! V temhle liste máte úkol na zítra. Zítra bude každej natáčet. Vy máte tému ,,pohádka". Tahle pohádka musí mít smutnej konec. Zítra mate na natáčení celej den. Když ste dočetli tenhle list vraťte se a oba klíče s dopismi vraťte Markusovi. Naschle!" početla a mi se lak vrátili k chatkám a rovno sme šli k Markusovi. Pak nasledovalabologniessie.
Pohlad Lucky:
Po hladaní pokladu sme sa vrátili na izbu. Za pol hoďku máme obed,takže máme prestávku. My sme s babami hrali karty. Po pol hoďke nám Vadim prišiel oznámiť,že je obed. My sme šli rovno za ním. Bola som ďalej od neho a bežala som k nemu. Skočila som zo zadu naňho a ruky obmotala okolo jeho krku a nohy okolo pásu. On m chytil tesne pod zadkom,čiže na stehna. Doniesol ma pred jedáleň a ja som z neho zliezla. Šla som ku svojmu stolu a ty kuchári nám donašali jedlo. Mali sme špagety bologniessie. Po obede sme šli von. Vadim nám vysvetlil pravidlá novej hry: musíme byť nenápadní a snažiť sa zistiť nejaké informácie. Nemôžeme hovoriť iným deťom s iného tímu,že sme ,,špióni". Musíme sa tváriť akože nič,kebyže si nás všimnú a môžme byť rozdelení po skupinkách alebo samostatne.
My s Nikčou sme šli k Atiho tímu. Skovali sme sa za strom a počúvali čo hovoria ,,ták dnes budem hrát takovou hru. Napálime Vaďáka a jeho tím. Tam vydíte ho? Jo pozoruje decká jak hrajou skovku. Pujdeme nenápadne okolo neho a vylejeme naňho kýbel" hovoril Ati. No supr! Jednu info máme. Niki tam ostala a ja som utekala k Vadimovi. Všetko som mu povedala a šla k tímu Fallenky.
,,tak decká! Mame pranky na youtuberi a decká s chatky č.3. Je tam Vaďák ten má izbu č.12 a je tam aj Lucipug s Gogem tí mají izbu č.9. Vejdeme v noci do ich izieb a nalíčime ich. Baby ze sebou vemou líčidlá a laky a chalani vemte pastu na zuby" povedala Fallenka.
,,a kedy pojdeme?" spitalo sa jedno dievča.
,,túto noc o 3:00 sa stretávame přes mojí izbou"
Rýchlo som utekala s Vadimovi a opäť mu všetko povedala. Po skončení hry sme sa dozvedeli aké plány majú youtuberi. Aké pranky budú mať na youtuberov a tak. Našťastie si nás nevšimli. No proste sme dobrý špióni,čo Vám poviem? Prišli sme na izby a šmarili sebou na postel. Po dnešnom dni budem spať jak mimčo. Po chvíli prišiel Vadim,ktorí nas volal na večeru. Šli sme za ním a rovno do jedálne.
Po večeri:
Dnes máme byť v hlavnej miestnosti. Vraj niaky program.
Po večeri sme hneď ostali v hlavnej miestnosti. Som zvedavá čo to bude. Sadli sme si na stoličku a čakali na to kým všetci prídu. Z babami sme čakali až kým neprišli ostatní. Ja som sa bavila s babami až kým som nepočula kým si niekto nesadol vedla mňa. Bol to Vadim. Oprela som hlavu o jeho rameno.
,,co pak?" spítal sa ma.
,,nič,som rada že si zamnou prišiel" odpovedala som mu.
,,áále to bych udělal vždy" povedal a usmial sa. Začal program a youtuberi sa zvedali.
Ati si zobral mikrofón a začal ,,ták teďkon vás budeme učit youtuberský tanec. Najskůr vám to ukážeme,pak pujdeme s váma a pak to musíte udelat sami. Ták jdem na to!" povedal a odložil mikrofón. Pustili pesničku get low (médiá) a začali tancovať. Vyzeralo to lahko. Potom keď dotancovali prišiel ku mne Vadim a ťahal ma za ruku na ,,parket". Opäť pustili pesničku a my sme začali tancovať. Také lahké to nebolo ako to vyzeralo ale dali sme to. Potom si šli youtuberi sadnúť. Pustili pesničku a začali sme tancovať. Vadim namňa stále pozeral a smial sa. Ja ho zabijem! On sa smeje určite namne! Keď sme dotancovali tak sme ,,plachtili" na izby.

Začalo To Táborom Where stories live. Discover now