^rozlúčková^

668 30 0
                                    

Šli sme do hlavnej miestnosti. Prišli sme tam a už hrala hudba. ,,Calvin Harris Summerr".
Tá pesnička ma nikdy neprestane baviť. Pospevovala som si pesničku a šla ku babám. Teda chcela som ísť. Vadim ma zatiahol na parket medzi youtuberov a detí. Akurát začala hrať pesnička ,,no broken hearts"
(Média). Chytil ma okolo bokou a ja jeho okolo krku. Hlavu som oprela o jeho hruď a nechala sa unášať jeho pohybmi. Cítila som sa tak príjemne. Nechcem aby táto chvilka skončila. Vadim mi sjel rukou po chrbte na zadok. Ruku som mu chytila a dala na spať kde bola,čiže na mojoch bokoch.
,,Teraz nie" pošeptla som mu do ucha a on sa namňa usmial. Nie že by mi to vadilo,že by ma môj asi 'priatel' chytá za zadok ale sme na verejnosti. No čo je? Ja sama neviem ako je to teraz medzi nami. Pesnička už dohrala a mi sme sa od seba odtrhli. No ale párty ešte neskončila. Začala hrať pesnička ,,lean on" a my sme začali tancovať ako diví. Proste party,čo vám poviem. Trochu mi vysvedlo tak som šla ku baru a objednala si džús s vodkou. No čo je? Posledný deň si chcem užiť tak jeden pohárik vodky mi neuškodí. Vypila som pohárik s vodkou a bolo mi po nej hrozne. Dobre dobre,už nechcem vodku. Šla som sa vyvetrať von. Pozerala som na západ slnka a vtom niekto otvoril dvere. Bola to Triss. No a teraz som v prdeli.
,,Lucia! Čo som ti hovorila o tom Vadimovi! Celý deň ste sa vodili za ruky a teraz ste spolu tancovali! Vieš čo som ti hovorila!" povedala naštvane a dala mi facku.
,,noa! Je to moja vec! Ti sa domňa nestaraj! Vadim ťa nechce tak sa stím doprdele zmier!" vstala som a začala jej nadávať.
,,on ma chce!"
,,no jasné! Sam hovoril,že ťa nenavidí"
,,to určite nehovoril"
,,ale hovoril"
,,doprdele Lucia! Nech ho,lebo skončíš horšie" povedala a drkla ma. Ja som skoro zletela na zem ale udržala som sa.
,,nenecham ho! Ja ho nenechám kvôli tomu,že ti ho chceš a len mi závidiš,lebo nemáš to čo ja! Nemáš lasku! Nemáš toho kto ťa podrží a teraz ubližuješ tomu kto to má! Proste ma môžeš aj zabiť ale ja ho neprestanem mať rada!" skrikla som po nej a odišla. Za dverami stál Vadim.
,,co sem to právě slišel. Ona se ti znova vyhrážala?" spital sa nechapavo a ja som kívla hlavou,že ano.
,,to co si říkala bilo pravdivý. Ani já tě neprestanu mnět rád,kvůli tomu že mně chce ona nebo kopu holek" povedal a objal ma. Uplne ma uklidnil. Som rada,že ho mám. On je len môj! 💝.
,,pojď" povedal mi Vadim a ťahal ma do hlavnej miestnosti,kde sa konala party. Tam sme opäť tancovali a bavili sa. Proste párty tak jak má byť. Okolo 23:00 sme šli na izby. Šla som do sprchy. Umyla som si vlasy a potom celé telo. Po sprche som sa usušila a obliekla si pyžamo. Potom som sa odlíčila šla za Vaďou. On šiel do sprchy. Ja som si zatial písala s bratom.
Ja: čau brácho.
Adam: čaues sisters.
Ja: zajtra o 13:00 na stanici ok?
Adam: oki. A jak bolo?
Ja: uplne super.
Adam: to som rád,že sa ti páčilo.
Ja: dobre uz musím. Môj priatel vyliezol zo sprchy.
Adam: priatel? Ty máš priatela? Kto to je? Keď ti ublíži tak mu rozbijem držku.
Ja: áno mám. A je to Vadim a.k.a Vaďák.
Adam: ty chodíš s youtuberom?
Ja: jop. Ale už fakt musím. Ahoj bro.
Adam: ti kokos. Moja sestra bude slavná :-D ale né gratulujem.
Ja: Adame! Nerob lebo ťa zabijem! A ďakujem.
Adam: to bola sranda sisters.
Ja: okey ahoj fakt musím.
Adam: čáu.
*zobrazeno*
Venovala som sa naďalej Vadimovi. Ten sa hral na mobile. Po chvíle ho odložil. Ležala som v posteli a lahol si ku mne. Začal ma bozkávať. Spolupracovala som. Zjel mi pod tričko a ja som mu ruku vytiahla a odtrhla sa od neho. Nie,na toto niesom pripravena.
,,prepáč Váďo na to je namňa až moc skoro" povedala som mu.
,,nevadí,budu to respektovat" povedal mi a usmial sa namňa. Som rada,že ma do toho nenúti. Po chvílke som zaspala a Vadim tiež. V objatí sme zaspali.

Začalo To Táborom Where stories live. Discover now