Capitolul 23

9.3K 435 15
                                    

Hei! Erm, aș fi vrut să postez capitolul acesta mâine, dar... Am decis să-l pun azi. Nu știu sigur când o să-l pun pe următorul, așa că nu mai întrebați. Tot ce pot să vă spun este că o să aveți parte de ceva mai multă acțiune, parcă.:)) Sper să vă placă și îmi cer scuze pentru micile greșeli pe care s-ar putea să le găsiți.

Enjoy!<3

-----

Restul după-amiezei a mers așa cum am sperat - liniștitor.

Încă de la cearta mea cu Justin, nu a mai scos un cuvânt, nici el, nici eu. Cred că a înțeles în sfârșit ce am vrut să spun.

Îmi place de el? Bineînțeles. Asta a fost ceea ce i-am spus și în pădure, dar se pare că o tipă pe care nici măcar nu o cunosc vine la noi, el se enervează și nici măcar nu îmi spune cine e sau ce vrea.

Adică, este un lucru să vrei intimitate și altul să fii o persoană care vrea să știe ceva - așa cum a făcut el cu mine - dar odată ce întreabă ceilalți -cum am făcut eu cu Justin - nu îți spune nimic.

Cât de ipocrit poate să fie? Adică, ar fi altă poveste dacă nu m-ar fi întrebat niciodată despre mine, dar a făcut-o și nici măcar nu are decența să-mi spună ce se întâmplă când cineva din trecutul lui apare? Astea sunt idioțenii.

Hannah Beth a venit cu mâncarea noastră, amândoi începând să mâncăm în liniște.

Era ciudat, nu voi minți, dar era oarecum confortabil în ciuda aurei întunecate care plutea deasupra capurilor noastre.

Știam că are o mulțime de gânduri și cuvinte de spus, dar niciodată nu i-am dat șansa să deschidă gura pentru a spune ceva, deoarece de fiecare dată, aș fi găsit ceva pentru a-l întrerupe.

Luându-mi cheeseburger-ul, am luat o mușcătură înainte de a lua și paharul de limonadă, ignorând privirea lui Justin care era fixată pe mine. Era evident că nu mă simțeam prea confortabil să știu că mă privește atât de intens, dar am refuzat să-i arăt acest lucru. Aveam de gând să câștig lupta asta, chiar dacă i-ar fi plăcut sau nu.

Refuz să fiu curva cuiva, în special a lui Justin. Pot să îndur foarte multe lucruri și partea asta a lui era unul dintre ele.

Un sărut nu va fi întotdeauna soluția unei probleme și nici o scuză. Am nevoie de o explicație și jur că o să o am. Chiar dacă îmi va lua luni sau chiar ani. O voi obține pentru că o merit, în special după toate prin care am trecut în ultimele zile, incluzând faptul că i-am salvat fundul - de nenumărate ori.

Odată ce mi-am terminat mâncarea, mi-am lins buzele, înainte de a mă ridica de pe scaun și de a mă duce la baie. M-am îndreptat spre chiuvetă, ținându-mi mâna sub aparatul automat cu săpun, înainte de a îmi freca mâinile odată ce lichidul roz mi-a alunecat pe palme. Dând drumul la robinet, mi-am poziționat mâinile sub apa fierbinte, înainte de a închide robinetul și de a mă îndrepta spre o cutie cu șervețele din apropiere. Am luat câteva șervețele pentru a-mi usca mâinile, uitându-mă apoi în oglindă.

Am oftat, plimbându-mi mâinile prin păr. Arătam bine. Mușcându-mi buza, am început să mă întreb ce se va întâmpla odată ce voi ieși din baie, apoi din restaurant, îndepărtându-mă de toate minciunile lui Justin.

Doar când am vrut să deschid ușa de la baie, Jen a intrat înăuntru. Mi-am mușcat buza, la gândul că ea era fata care l-a enervat pe Justin.

Dacă Justin nu își deschide gura sunt sigură că ea o va face. Ducându-mă la ea, m-am poziționat lângă chiuveta din fața ei. "Hei."

Și-a luat ochii de la mâinile ei, uitându-se la mine. "...Hei." Și-a lins buzele, luându-și mâinile de sub jetul de apă și oprind robinetul, înainte de a-și lua un șervețel și a-și usca mâinile.

Danger - Justin Bieber Fanfiction - [Română]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum