Capitolul 56

4.6K 253 63
                                    

Din punctul de vedere al lui Kelsey:

Stomacul meu parcă s-a lipit de pământ de groază. Asta nu putea să se întâmple chiar acum.

Momentul când Justin a îngheţat lângă mine, ştiam că ceva era în neregulă, dar niciodată nu m-am aşteptat ca motivul să fie Luke.

Din toate zilele în care putea să vină aici, trebuia să fie azi.

"Kelsy, dragă, ești bine?" A spus mama mea, dar în ciuda faptului că era foarte aproape de mine, părea să fie foarte departe.

Am înghițit în sec, uitându-mă cum Luke zâmbea la gazdă, înainte ca ea să chicotească, punându-și o mână pe umărul lui și arătând cu cealaltă spre locurile lor.

Doar când au vrut să se întoarcă pentru a merge după gazdă, prietenul lui Luke pe care nu îl cunoșteam l-a bătut pe umăr, arătând spre ceva și imediat privirea lui Luke a aterizat în direcția mea.

Întorcându-mă pentru a mă uita la părinții mei, l-am ciupit pe Justin de mână pentru a-I atrage atenția.

"Kelsey, ești bine?" Mama mea era îngrijorată.

"Oh, uhm, da, sunt bine." Dând din cap, am luat o gură din băutura mea.

"Tremuri, dragă." Era și mai îngrijorată, iar eu nu mi-am dat seama că tremuram până când nu m-am uitat în jos la mine.

"Kelsey..." Tatăl meu a început acum, fruntea lui fiind încruntată. "Ești sigură că ești bine?"

Ochii lui Justin mi-au privir o parte din față, privirea lui fiind atât de intense că ar fi putut să ardă găuri în mine. Știam că voia să spună ceva, dar dacă ar fi făcut-o, s-ar fi dus tot ce a spus până acum.

Lingându-mi buzele, am înghițit în sec. "Sunt bine. Am crezut că am văzut un gândac..." Am dat din mână, încercând să schimb subiectul.

"Un gândac?" Dennis s-a uitat la mine, vorbind pentru prima dată de când am ajuns la restaurant.

"Da." Am spus puțin mai tare. "Un gândac." În momentul în care am văzut privirea surprinsă a lui Dennis, m-am simțit vinovată. "Îmi pare rău, nu am vrut să sune așa." Oftând, m-am ridicat de pe scaun. "Mă scuzați pentru un moment, vă rog?"

"Unde te duci?" Tatăl meu a întrebat, fiind puțin confuz cu ce se întâmpla.

"La baie."

Mama mea a dat din cap, arătându-mi să merg. "Vom fi aici când te întorci."

I-am zâmbit, mulțumindu-I în liniște, uitându-mă apoi disperată la Justin, spunându-I că sunt emoționată și îngrijorată.

Ridicându-se de pe scaun, a așteptat să ies, înainte de a se uita în jos la mine cu o expresie sinceră. Punându-și mâna peste obrazul meu, m-a mângâiat ușor, uitându-se profund la mine. Lăsându-se în jos, și-a lipit buzele de fruntea mea. "O să fie bine." A murmurat.

"Știu." I-am șoptit, zâmbidu-I înainte să trec pe lângă el și să merg spre baie, ochii lui Justin fiind în permanență asupra mea.

Apăsând pe clanță, am intrat înăuntru, ușa închizându-se singură în urma mea, făcându-mă să tresar din cauza zgomotului neașteptat.

Înjurându-mi viața, m-am străduit să mă relaxez. Ducându-mă către o chiuvetă, m-am uitat la mine în oglindă.

Fața mea avea o altă culoare și arătam de parcă tocmai văzusem o fantomă. Obrajii mei erau roșii și palmele îmi transpirau.

Danger - Justin Bieber Fanfiction - [Română]Where stories live. Discover now