Capitolul 12

10.2K 465 11
                                    

Din punctul de vedere al lui Kelsey:

Stăteam întinsă pe pat, gândindu-mă la viața mea și ăsta nu e un lucru prea bun. Obișnuiesc să fac asta destul de des. Acesta era motivul pentru care nu puteam să dorm și uram asta. Aș prefera să mă lovesc cu capul de pereți. Numește-mă nebună dar devine chiar evervant să te gândești prea mult la ceva.

Oftând, mi-am masat ușor tâmplele, încercând să mă calmez.

Este aproape două după-amiaza și sunt obosită, dar nu cred că o să adorm prea devreme și nu am idee de ce.

Părinții mei sunt la serviciu și nu vor ajunge prea devreme acasă. Sunt blocată aici, plutind în gândurile mele. Nu e o combinație prea bună.

Dacă nu aș fi fost pedepsită, aș fi plecat sau aș fi mers acasă la Carly.

Dându-mi pătura de pe mine, m-am dat jos din pat. Uitându-mă prin jur, am încercat să caut ceva ce ar putea să-mi atragă atenția, dar nu era nimic.

Părinții mei îmi luaseră totul. Televizorul meu, calculatorul, iPod-ul și telefonul.

Da, mi-au luat telefonul doar cu o oră mai tărziu dupa ce am intrat în casă. Nu am fost prinsă de data aceasta. Dacă aș fi fost așa de norocoasă și prima dată.

Deci, acum sunt blocată aici, în casă, plictisită, făcând absolut nimic și gândindu-mă la multe lucruri.

Depărtându-mă de pat, m-am dus în baie, unde m-am dezbrăcat, aruncându-mi hainele în coșul pentru rufe înainte să intru în duș, dând drumul la robinet și lăsând apa să-mi atingă pielea.

Punându-mi puțin șampon în palmă, am început să-mi frec părul. Mi-am închis ochii, simțindu-mă din ce în ce mai bine. Cea mai bună parte a zilei este atunci când îmi fac un duș fără ca cineva să mă întrerupă, putând să stau cât vreau - ei bine, atâta timp cât apa rămâne caldă.

Dându-mi ușor cu balsam peste mâini și picioare, am început să fredonez o melodie. Închizându-mi ochii încă o dată, m-am poziționat sub apă, lăsând săpunul să-mi alunece pe piele.

Plimbându-mi mâinile de sus în jos pe corp, m-am simțit parcă jenată de gândul că Justin ar fi fost lângă mine, plimbându-și mâinile pe corpul meu. De parcă el ar fi fost singurul care mă atinge. Mușcându-mi buza de jos, m-am mutat pentru a-mi freca gâtul, unde mi-am imaginat că Justin mă săruta dulce.

Am gemut în sinea mea, având imaginea în minte de parcă ar fi reală... De parcă chiar s-ar întâmpla.

Ochii mi s-au mărit, gura mea fiind deschisă, mâinile înghețându-mi. M-am uitat în jur, realizând că eram singură în duș, fără nicio urmă de Justin.

Ce dracu s-a întâmplat?

Aveai gânduri despre sex cu Justin. Cuvintele astea mi-au răsunat în cap, făcându-mă să tresar.

Înjurându-mă în gând, m-am limpezit singură, spălându-mi părul și apoi oprind apa. Ieșind afară din duș, am luat un prosop, înfășurându-mi-l pe corp.

Intrând în cameră, m-am schimbat rapid înainte să-mi usuc părul.

Stând pe marginea patului, îmi treceam degetele prin păr, închizându-mi ochii.

Tocmai am făcut ce cred eu că am făcut acolo în duș? Nu-mi venea să cred. Nu puteam să.... Adică... Eu? Să mă gândesc la Justin, în acel mod? Nu puteam să-mi dau seama.

Dar asta ai făcut. Mi-am spus în minte.

M-am aruncat în pat, genunchii mei fiind acoperiți cu marginea de la pătură. Îmi pierdeam mintea, altă explicație nu aveam.

Danger - Justin Bieber Fanfiction - [Română]Where stories live. Discover now