23

788 32 0
                                    

-Cole-
Neven min traff ansiktet hans flere ganger. Om og om igjen. Neseroten hans blødde, og kinnet var blitt blått. "Greit! Beklager!" Fyren tørket bort blodet med håndbaken og hvilte hodet mot bakken. "Du får pengene i morgen." Jeg nikket og reiste meg opp. "Møt meg på hjørnet klokken tolv, i morgen kveld." Fyren reiste seg og løp i motsatt retning av meg. Når folk ikke betalte for varene, var vold den eneste løsningen. Bilen min sto parkert bak et hjørne noen kvartaler unna hvor jeg hadde banket opp han som ikke betalte.

Med store skritt gikk jeg bortover den folketomme gaten, og hendene mine var i lommen. De var såre, og blødde fra knokene. Det var mulig jeg kanskje hadde brukket et ben i den. Men det drit jeg i. Jeg kunne hvertfall ikke dra å sjekke det. For hvordan skulle jeg forklare en brukket knoke. Sannheten? Da ville jeg bli kastet ut av skolen igjen. Og da måtte jeg ha flyttet, igjen. Nei, det fikk bare være.

Jeg tok en av ølboksene fra kjøleskapet mitt og lå den forsiktig mot knoken etter at jeg hadde slengt meg ned i senga. Jeg logget meg på pcen min og gikk inn på Netflix. Med den ene hånden skrev jeg inn scream i søkefeltet. Deg hadde kommet ut noen nye episoder, så jeg fortsatte hvor jeg sist hadde sluttet. Synet av Brook i serien fikk det til å kile i magen. Hun var så pen. Men det var ikke bare hun som fikk magen til å kile. Det banket på døren.

"Får jeg komme inn?" Utenfor døren min sto Annabelle. Jeg sa ikke noe. Likevel kom hun inn. "Ok. Cole. Nå forteller du meg hvorfor din banket opp Mike. Ellers.." Jeg avbrøt henne. "Ellers hva? Anmelder du meg? Skjønner du det ikke? Jeg gir faen om jeg blir kastet ut fra skolen."
"Kan du ikke for en gangs skyld bare slutte å være drittsekk!" Skrek hun rett opp i trynet mitt. Det var noe spesielt ved henne. Hver gang hun kom i nærheten av meg ble en lyst vekket inni meg. Jeg fikk lyst til å gjøre alt med henne. Jeg fikk lyst til å gjøre ting jeg ikke burde ha lyst til å gjøre.

"Si noe da!" Tankene mine surret i hodet. "Du burde ikke være sammen med Mike."
"Hvorfor? Gi meg en god grunn!" Hva skulle jeg si? Hva skulle jeg gjøre. Fort gikk jeg helt bort til henne og dyttet henne ned i sengen. Jeg kysset henne. Holdt armene hennes fast over hodet hennes. Lysten tok overhånd. Jeg klarte ikke å kontrollere meg selv. Jeg lagde et sugemerke på halsen hennes, før jeg lå leppene mine på hennes et øyeblikk. Overraskende nok kysset hun meg tilbake. I et lite øyeblikk trodde jeg at hun faktisk hadde lyst på meg. Jeg slapp hendene hennes. Hun lå hendene sine mot brystkassen min og dyttet meg vekk. "Hva faen!"
"Derfor" sa jeg.

-Annabelle-
Jeg dyttet han vekk fra meg og reiste meg så fort jeg kunne. Dette var galt. Dette var virkelig ikke riktig. Mike kunne ikke få vite om dette. Da ville han bli knust. "Hva faen! Du er akkurat som han tullingen på gata! Dette er voldtekt!" Jeg tørket meg om munnen og dro genseren min lengre ned. "Derfor."
"Bare glem at jeg var her. Nå skjønner jeg hvorfor du ikke vil at jeg skal være sammen med han. Men det er jævlig synd for deg da!" Han himlet med øynene og strammet kjeven. Hvorfor måtte han gjøre det hele tiden. Kjevene hans var perfekte. Øynene hans var perfekte. Han var perfekt. Jeg stoppet min egen tankegang og gikk ut.

Jeg kunne høre at han fulgte etter meg. Jeg økte tempoet. Sørget for at heisdørene lukket seg før han rakk å komme inn i heisen. "Fuck of!" Ropte han utenfor heisen. Heisdørene gikk opp igjen og jeg gikk mot rommet mitt. Hendene mine skalv og jeg hadde mest lyst å gråte. Aller mest ønsket jeg å ligge i armkroken til Mike og fortelle hva som hadde skjedd. Bare ligge der. Kjenne hans kropp mot min. Føle pusten hans i nakken. Leppene hans mot mine. Jeg ville komme meg så langt unna Cole som mulig. Aldri se han igjen. Jeg skulle ønske at han bare kunne forsvinne.

Fuck of i love youWhere stories live. Discover now