7

1.1K 38 2
                                    

-Annabelle-
Kjolen fra forrige helg ble kveldens antrekk, og jeg satte håret opp i en høy hestehale. "Hvor skal du?" Kelly stilte seg i dørkarmen med hendene krysset over brystet. "Bare et lite vors, å så blir jeg med Mike på fest etterpå" jeg strøk kosten med maskara en siste gang over øyenvippene. "Ok. Så gøy. Kom hjem i natt da, jeg skal stå klar med spy-bøtta jeg." Typisk Kelly kommentar, jeg hadde savnet de kommentarene. "Slapp av Kelly. Vi sees."

Gangen var ikke tom, men ikke full heller. Noen av elevene var fint pyntet, de skul nok på vors og fest de også. Noen av jentene sa hei, og jeg bare smilte tilbake. Her var det, jeg kunne så vidt høre musikk innefra rommet. Etter noen få slag på døra med knyttneven ble døren åpnet. "Annabelle! Hei, her er flaska di" Mike rakte meg en Smirnoff flaske og rufset til håret sitt. "Faen jeg lå igjen pengene hjemme, jeg løper å henter dem." Før jeg rakk å snu, grep Mike hånden min forsiktig. "Ey, jeg spanderer. Inngangsbilletten og drikken er da ikke så dyr." Wow så generøst av han. Jeg lå hendene mine rundt nakken hans og ga han en forsiktig klem, "tusen takk. Jeg skylder deg en."

Køen var kjempelang, og den bevegde seg knapt. Jeg trakk skinnjakken lengre over skuldrene og tok en slurk av flaska. Tiden gikk, flaska ble tommere for hvert minutt som gikk, og hodet ble mindre klart. "Spar litt til meg da" Mike rappet til seg flaska og tok en slurk. Endelig begynte køen å gå fremover, og vi var ikke langt unna inngangen. "Herregud, hva er det som tar sånn tid" jeg prøvde å strekke meg for å se, men fikk kun øye på vaktene. Igjen begynte køen og bevege seg, og etter en kort stund sto vi helt fremst. "To inngangsbilletter" Mike rakte vakten en pengene og vi fikk tilbake to rosa armbånd.

Klubben var stappfull og luktet alkohol og røyk. "Jeg går å tar meg en drink!" Ropte jeg til Mike og pekte mot baren.
Det var ganske fullt ved baren, og jeg klemte meg inn mellom noen eldre gutter. "Noen som spanderer!" Jeg så meg rundt, og ventet på at noen skulle melde seg frivillig. En mørk fyr gransket meg og gliste. "To shots" sa han til bartenderen. Han rakte meg det ene glasset blunket flørtende. Glasset tømte jeg på under tre sekunder. "Ser du han fyren der?" Sa jeg og pekte på Mike. "Han er typen min" hvisket jeg. Jeg klappet fyren på skuldra og gikk bort til Mike igjen.

En roligere sang kom på. Folk rundt oss lå hendene rundt hverandre, og fant munnene til hverandre. "Tror jeg går på do eller noe" jeg så meg rundt for å finne utgangen. "Etterpå. Dans med meg først" Mike lå den ene hånden rundt livet på meg, og den andre litt lengre ned. "Ey!" Ropte jeg fornærmet. "Dette er lov i friendzone" sa han og gliste. Mike var en fin fyr. Morsom, ærlig og ganske kjekk. De blå øynene hans stirret inn i mine mørke øyne. Smilet hans var utrolig smittende, man måtte liksom smile selv.

Gatene var ganske folketomme. Noen få personer her og der, men ellers ganske tomt. Vi hadde tatt bussen tilbake til skolen, men måtte gå et stykke siden vi tok feil buss. "Hva har du sagt om oss til Carter egentlig? Du skjønner, han kom for å snakke med meg." Om jeg ikke tok helt feil, hadde nok Carter gått for å spørre ut Mike. "Jeg sa vi var kjærester, men kun for at han skulle holde kjeft." Mike nikket og smilte litt. "Ja vel, jeg bare lurte. Og jeg ville nok ha gjort det jeg og om det var meg det gjaldt." Det var slike stunder som dette jeg likte. Hvor jeg kunne være meg selv, og hvor jeg kunne ha det gøy uten bekymringer.

"God natt Anna. Vi sees senere!" Rommet mitt var etasjen over Mike's, så vi sa farvel ved heisen. Heisen var ganske liten, og med svake lysrør i taket. Dørene gled sakte mot hverandre, men like før de møttes gikk plutselig en hånd mellom dem og de skilte lag igjen. Inn kom Cole. Han luktet som et askebeger, og fjeset hans var sårt. Like under øyet var en blåveis, og leppa hans blødde. "Shit" sa jeg etter en stund. "Kjeften din" svarte han bittert. Øynene mine gransket kroppen hans. Klærne. Musklene. Holdningen. Han var ikke som de andre guttene. Han var virkelig noe for seg selv. "Er du snart ferdig å stirre eller?" Freste han. Heisen stoppet, dørene gled opp, og Cole forsvant.

Fuck of i love youWhere stories live. Discover now