Michael J.'nın 7. Ölüm(!) Yıldönümü

171 11 9
                                    

Bu şarkı Michael Jackson'ın medyanın kendisine attığı iftiralara inanmamalarını istediğini dile getiriyor.

Sevgili, çok ama çok değerli MOONWALKER'lar bu yazıyı yazmak cidden çok zor benim için. Ki bunları okumak hele de şu an yaşadığınız acıyla bunları okumak sizin için çok daha zor olmalı. Bu kimse için kolay birşey olmadı. Ailesi için, arkadaşları, dostları için ve onu daima seven büyük bir aile için gerçekten hiç kolay olmadı. Olmadı dediğime bakmayın, halâ kolay değil ve giderek zorlaşıyor. Onun öldüğünü kabullenmek çok zor birşey. Ki bunu hala deniyorum ama olmuyor. Hani kabullenmek istersiniz ama elinizde sebepler vardır ya içinizdeki umudun yaşaması, diri kalması için. Michael'ın cenazesinde tabutunun açılmaması, cenaze töreninin şenlik gibi düzenlenmesi, ailesinin genelinin ağlamaması.. bunlarda benim sebeplerim işte. Bugün Popun Kralı'nın 7. Ölüm Yıldönümü.. İnsan inanmak istemese de hayat bu. Onu hala ilk günkü gibi seviyorum. Eminim ki sizde öylesiniz. Kralın öldüğü gün, müziğin de öldüğü bir gündü.

Arkadaşlar, küçük veya büyük MOONWALKERlar, sizde umudunuzu besleyin. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Hatta bir dakika sonrasını bile bilemeyiz. Umut insana yaşama sevincini veren, onun hayatta kalması yani insanı hayata bağlayan bir duygudur. Bazı arkadaşlarıma bunları söylediğimde sonunda üzülürüm diyor. Siz böyle demeyin. Eğer derseniz, umudunuzu baştan yitirirsiniz.

Arkadaşlar bir bilgi vermek istiyorum size buradan. Öğrenmişsinizdir belki ama yinede söylemek istiyorum. Sözcü Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi ve Ensonhaber adlı medya kuruluşları Michael Jackson hakkında yalan haber yapmıştır. Michael, 13 Haziran 2005 tarihinde yapılan mahkemede hakkındaki tüm suçlamalardan oy birliği ile suçsuz bulunmuştur. Hal böyle iken Michael'ın evinde yapılan aramalarda, -af edersiniz- pornografik dergi bulunduğunu iddia ettiler. Bu iğrenç, saçma sapan dedikoduyu İngiliz Daily Mail Gazetesi yayınladı. Güya haber olarak ve araştırmadan. Bu tarzda habercilik kisveti altında fantezilerine yer veren gazetecilerin, kopyala yapıştır habercilik yerine gerçekleri sorgulamaya başlayacakları günlerin hiçbir zaman gelmeyeceğini de biliyoruz. Bu nedenle siz Michael Jackson severlerini ve sevmese de doğru haberciliğe önem veren herkesi yukarıda adı geçen sözde basın-yayın organlarını bir daha hiçbir şekilde okumamaya davet ediyorum. Birde instagramdan ve facebooktan MJTürkiye.com'u takip etmenizi öneririm. Facebook sayfasındaki Boykot Vakti fotoğrafının yorumlarında bu gazetelere karşı başlatılmış bir imza kampanyası var. Son güncellemelerini bilmiyorum ama ihtiyaç varsa hala imzaya lütfen imza atın. Lütfen! Birde #MJforever hashtagiyle twitter da ve instagramda paylaşım yapın veya yorum olarak yazın. Taj Jackson'ın bir isteği. Lütfen kırmayalım! (Taj Jackson, Michael'ın kardeşi Tito Jackson'ın oğludur. Ve 3T grubunun bir üyesidir. 3T grubu Tito'nun çocuklarının oluşturduğu bir gruptur.)

Sizler onları okumak zorunda değilsiniz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sizler onları okumak zorunda değilsiniz. Yalanlarını yutmak zorunda değilsiniz. Satın almak beslemektir onları! Beslemeyin! - Michael Jackson

Michael J. seni ölümünün yedinci yıldönümünde saygıyla ve özlemle anıyoruz. Seni çok özledik ve çok seviyoruz Michael Jackson... Seni asla unutmayacağız. Sen ölmedin, kalbimizde nefes almaya devam edeceksin...
Sevgilerimle...

Arkadaşlar benim Michael Jackson'dan öğrendiğim bir şeyde daima kendi hayallerinizin ve umutlarımızın peşinden gidin. Kimsenin size engel olmasına izin vermeyin ve kimse için benliğinizden vazgeçmeyin. Kendi hayallerinizi gerçekleştiremesseniz (olurda işler istediğiniz gibi gitmezse) başka çocukların özellikle kimsesi olmayanlara hayallerini gerçekleştirmeleri için yardım edin. Bırakın onlar hayallerini ve umutlarını yaşasınlar. Sizden tek isteğim ve ricam bu.
Sizi seviyorum... 😍😘❤

(Bu son bölümü tekrar paylaştım. Çünkü unutmayın istiyorum. Emin olun Michael da bunu isterdi.) Kendinize çok çok dikkat edin ve iyi bakın.. Bir sonraki yeni bölümde görüşürüz...

Michael Jackson- Gerçekler (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin