Michael ve Mesajları

298 15 7
                                    

Şimdi geldik 91 yılına.Artık MJ. coşmuş durumdadır.Sadece şarkılarında belirtmekle kalmayıp işi albüm kapaklarına kadar götürüyor, sahnede hasımlarına hakaret işaretleri gösteriyordur.Yalnız tek sorun bu sene SONY ile anlaşmış durumda olmasıdır.Sony'nin kimin elinde olduğunu daha bilmiyor sanırım.Sahi şuan dahi aramızda kaç kişi biliyor ki?
Michael Jackson bu satanistlere karşı durmaya başladıktan sonra Hristiyanlığa ciddi bir şekilde bağlanmaya başlıyor.
Değişimiyle birlikte daha çok beyaz giyinmeye başladı.Hristiyanlık sembolleri, haç ve haça gerilmiş İsa şekilleri vs. şeyleri gösterdi hep.
Aşağıdaki linkte Dangerous sahne şovu var:
http://www.youtube.com/watch?v=MgYedjRUTMY
4:25 dk.dan hemen sonrasına bakarsanız haç işareti yaptığını görürsünüz.
Bu işaret Hristiyanlarca tam olarak, biz Müslümanlardaki "Selamun aleyküm" ün karşılığıdır. Dikkat edin, yukarıdaki fotoğrafta yaptığı işaret satanist işareti değil.Sadece orta parmağıyla baş parmağını birleştiriyor.Amacı insanlara "ben Tanrı tarafındayım, satanistlere karşı duruyorum" demekti.Tabii ki medya, yine ona karşı "MJ kendini Tanrı sanıyor" gibi iftiralarda bulundu.
Yukarıda gördüğünüz gibi "Dangerous" albüm kapağındaki masonik simgeler say say bitmez. Fakat bugün yine bazıları çıkıp "aaa işte Michael Jackson masooon, illucu o..." diyebiliyor. Adam oraya koskoca DANGEROUS yazmış. Ben satanistim demiyor ki adam, satanistler tehlikeli diyor.Hem dikkat ederseniz sadece MJ.'ın gözleri gözüküyor.
Bu arada yeri gelmişken Dangerous şarkısında onlara ithaf ettiği bir söz yok.Sadece 'Tanrı'ya dua etmeliyim,şehvetin nasıl kör ettiğini biliyorum, o kız çok tehlikeli" gibi mesajlar veriyor.
Bu linkte yine MJ.'ın Michael albümünün kapağı var:
http://4.bp.blogspot.com/-wHP2ZDTYAIw/USzrhBq0MPI/AAAAAAAAAxY/PLq7pskQbfQ/s1600/MJ-Albüm.png
MJ. bu işaretlerle aslında insanların dikkatini çekmeye çalışıyor.Ayrıca albüm tasarımlarıda kendisine ait değil.Sonuçta adam tasarımcı değil.(O kadar da olamasın zaten)
Bu linkte de MJ.'ın şeytan el işaretini yaptığı fotoğraf var:
http://1.bp.blogspot.com/-bhXdIzPJUus/UR7G7Nlb7xl/AAAAAAAAAWU/CCAa1HxREu8/s1600/MJ19.jpg
Birçok kişi (ünlülerde dahil) bu işareti yapıyorlar. Bu arada MJ. linkteki fotoğrafta şapkasını da indiriyor.Peki MJ. burada neden bu işareti yapıyor? İyi bir MJ. takipçisi olarak açıkçası şapkasını indirmesi hakkında aklıma şu geldi:
MJ. bunu gizlilik anlamı katmak için yapar genelde.
Bu adamlar gizliler, gizli örgütler muhabbeti gibi bir şey olabilir.
Ve ayrıca bir olasılık daha var.
Bir işi bitirirken yapar.("Smooth Criminal" sahne şovunun sonuna bakın.MJ. şapkasını indirir, ceketini ilikler ve elini cebine atar sonrada çıkar gider.) Artık bunun kararını da siz verin. Meşhur kaldırma hareketi ve şeytan el işaretini yapıyor. Yani adam açıkça satanistlere tek eliyle kemerini tutarak 'sizi bellerim' diyor.
MJ., önceden kliplere satanistik işaretleri subliminal şeklinde yerleştirirken, döndükten sonra albüm kapağındaki gibi ayan beyan bir şekilde bu işaretleri gösteriyor.Çünkü amacı insanlara durumu aksettirmek içindir.

Michael Jackson- Gerçekler (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin