Michael J.'ın Ölüm Yıldönümü

358 16 6
                                    

Arkadaşlar bugün  Michael  Jackson'ın ölüm yıldönümü o yüzden şuan çok üzgünüm O herkesin iyilik meleğiydi. En azından tüm çocukların. Bu hayatta mutlu olmak ve insanları mutlu etmek için çok şey yaptı. Asla hakkını ödeyemeyiz. Şarkılarıyla hem mutlu etti hem de mesajlar verdi. Biz anlamasakta (en azından ben anlamasamda) o mesajları anlayan anlamıştır. Kimi çocuk ona benzemeye çalıştı. Hareketleri olsun kılık kıyafeti olsun herşeyiyle. Şuan bile 7'den 70'e çoğu kişi ona benzemeye çalışıyor.
Bir aile olmak için gerçekten kan bağına ihtiyaç yokmuş bunu çok iyi anladım. Michael'ı seven herkesle gerçekten bir aile olduk. Yabancısı yerlisi hiç fark etmez. Biz bir aileyiz. Michael'a kalben bağlı olmak. Asıl sorun bu. Eğer kalben bağlı değilsen hayranı olmuşsun kaç yazar. Şunu belirtmeliyim ki Michael J. aslında ölmedi. Hepimizin kalbinde bir KRAL nefes almaya devam ediyor.
(Bu arada Michael J.'ın kesin olarak ölüp ölmediği ve eceliyle mi yoksa kasten mi öldüğüyle ilgili şüphelerim var. Bir ara videosunu paylaşırım sizlerle)
Michael J. seni ölümünün altıncı yıldönümünde saygıyla ve özlemle anıyoruz. Seni çok özledik ve çok seviyoruz Michael Jackson... Seni asla unutmayacağız...
Sevgilerimle...

Sizde bu konu hakkındaki mesajlarınızı ve dileklerinizi bana gönderirseniz çok memnun olurum...

Michael Jackson- Gerçekler (ASKIDA)Where stories live. Discover now