Hayranı Olmamın Sebebi

201 11 15
                                    

Arkadaşlar bence Michael Jackson bu dünyanın gördüğü en iyi, en şefkatli ve çocukları en çok seven kişiydi. O öldüğünde 8 yaşındaydım keşke onu daha önce görebilseydim diye çok hayal ettim. Onunla bir fotoğrafım olsaydı diye çok düşündüm.Ben onu göremediğim için görenleri ki bu yüzden bir çok ünlüyü ve hele de o kucağına aldığı, sevdiği, öptüğü çocukları görünce onları gerçekten çok kıskanıyorum. Bunu onlardan(onu görenlerden) nefret ediyormuşum gibi algılamayın. Gerçi bazıları hariç.. neyse onları boşverelim. Michael şarkılar yaptı suç oldu, çocukları sevdi suç oldu, hatta çocuklarla evini paylaştı suç oldu neredeyse yaşaması, nefes alması bile suç haline gelmişti. Bazı insanlar ona gönülden bağlı hale gelmişken bazıları ona kin besliyordu.
Benim hayranlığım onun Smooth Criminal şarkısını dinlememle başladı. Aslında kuzenim bana ilk olarak Bruno Mars'ı dinletti. Benimde hoşuma gitti. Youtube'da Bruno'nun şarkılarını dinliyordum. Başka şarkısı var mı diye bakarken altta Michael Jackson- Smooth Criminal yazıyordu. Bende açmak istedim ve açtım. Baktım ritim güzel, ezgisi be sözleri kulağa çok hoş geliyordu. Daha sonra adamda ne kadar tatlıymış derken diğer kliplerine baktım. Bu kliplerde daha da tatlı ve yakışıklı gelmeye başladı. Onu araştırmaya karar verdim. Araştırdım ve güzel yönlerini öğrendiğimde ona resmen aşık olmuştum. Tabii benim ki hayranlık. Kim istemez ki onun gibi Kral ünvanıyla anılmak, yaptığınız her şarkının hit olması, 13 Grammy ödülü sahibi olmayı, Hollywood'da 2 yıldızınızın olmasını kim istemez ki. 😭😭

Arkadaşlar benim Michael Jackson'dan öğrendiğim bir şeyde daima kendi hayallerinizin ve umutlarımızın peşinden gidin. Kimsenin size engel olmasına izin vermeyin ve kimse için benliğinizden vazgeçmeyin. Kendi hayallerinizi gerçekleştiremesseniz (olurda işler istediğiniz gibi gitmezse) başka çocukların özellikle kimsesi olmayanlara hayallerini gerçekleştirmeleri için yardım edin. Bırakın onlar hayallerini ve umutlarını yaşasınlar. Sizden tek isteğim ve ricam bu.
Sizi seviyorum... 😍😘❤

Michael Jackson- Gerçekler (ASKIDA)Where stories live. Discover now