YESYESYES

39 4 10
                                    

Eylem's pov

'Heey' zeg ik en draai me om en geef Reece een knuffel. And again de tranen prikken in mn ogen, ik voel dat hij me steviger knuffelt wanneer hij merkt dat ik op het ount sta om te huilen, hij zegt zachtjes 'i'm here' en ik lach . Ik laat los uit de knuffel en lachend zeg ik 'het gaat wel' . 'I'm here now, je kan me alles vertellen if you want' zegt hij en ik knik. 'Jongens we gaan weer verder met het verbouwen van de woonkamer' schreeuwt drew lachend. Als we uiteindelijk klaar zijn zie ik dat Levi heftig aan t typen is op zn mobiel. Dan, als hij merkt dat ik kijk, kijkt hij ook en geeft me een seintje dat ik moet komen. 'What's wrong' vraag ik als we in mn kamer zijn. Hij doet de deur dicht en zegt dan 'hanna appte me net, ze zei dat als ik niet snel jou dump ofzo dat er ergere dingen kunnen gebeurren'. Ik schrik van wat hanna zegt en knuffel Levi. 'Dat gaat niet gebeuren. Wacht maar i know what to do' zeg ik en lach naar hem. 'Nee alstjeblieft stay out of it , ik wil niet dat je pijn krijgt' zegt hij. 'Dat heeft ze me al gedaan, ze zat aan mn beste vriendin. Dat had ze dus niet moeten doen, en trouwens ze heeft ook een van mn celeb crushes pijn gedaan' zeg ik lachend 'niet een maar twee trouwens dus dit is een echte bitch fight' zeg ik gelijk. Ik zie dat hij moet lachen en knuffel hem nog een keer wanneer Nate de deur open doet en zegt 'i'm joining the hug' en ook begint te knuffelen. Dan merk ik dat drew daar staat en zegt 'this is so not fair your hugging them without me Eylem how could you?' En zo sta ik in mn kamer knuffelend met de boys terwijl Diana Austin en Tess haalt , en Blake George en Reece nog steeds dingen verschuiven. 'Okey uhm we have to make it cozy there so if we can save this hug for later' vraag ik lachend en ze laten los.

Reece's pov

'Eylem's baaaack' schreeuw ik lachend 'yaaaaasss' zegt ze lachend. 'Oke uhm ik heb hier ziek veel dekens' zegt ze en laat ze vallen op de grond. Ze heeft echt 2838828283 dekens ofzo want je ziet bijna geen deel van de grond meer. 'En hier heb je de kussens' zegt drew en gooit ze een voor een naar een binnenlopende diana en een staande Eylem die half omvalt. 'Igot you' zeg ik en vang eylem. We beginnen te lachen tot Drew een kussen tegen ons gooit waardoor we vallen in het hoopje dekens. 'Well it's cozy? Right' zegt eylem lachend. Ik kijk haar kastanjebruine ogen aan en ik merk dat ze bloost. 'Waarom bloos je?' Vraag ik lachend. 'Well yk mn celeb crushes zijn niet in mn huis, een van ze ligt nu echt niet letterlijk op me , en ik bedoel ik heb ze ook echt niet leren kennen op school' zegt ze lachend. Eerst snap ik hem half tot ik nadenk oowh sarcasme. Ik lach en probeer op te staan. Eylem staat in een meer op en knuffelt Tess als ze haar ziet 'okee the queen's place is here' zegt ze en wijst naar het plekje met de meeste kussens en de meeste dekens, 'her king can sit next to her' zegt ze lachend.

Tess's pov

'Hier kies maar een film' zegt Diana en legt een paar films op me schoot. Eigenlijk zou Austin meer pijn moeten hebben dan mij maar hij laat niks weten maar ik weet het wel. 'We need to do something together, just you an me? Tomorrow?' Zeg ik fluisterend in zn oor. Hij knikt en geeft me een kus. Ik voel rillingen door mn lichaam. Ik kan niet geloven dat de austin corini mij leuk vind. 'Guys' zegt hij dan en staat op . ' i want to make an announcement , drew can you snapchat it to? Ik wil dat gelijk iedereen het weet' drew knikt en austin gaat verder 'vandaag op de date met Tess wilde ik haar wat asken maar dr waren paar uhm ja tja dingen tussen gekomen zeg maar dus daarom vraag ik het nu en mag iedereen het weten' zegt hij dan . Ik begin te blozen en krijg heeeel veel rillingen door mn lichaam ik denk dat ik straks dood neer val 'tess B****' en eylem onderbreekt hem snel 'water' zegt ze en begint te lachen net als ik maar de rest snapt hem niet 'sorry ga verder austin' zegt eylem en kruipt weer bij Reece en levi? Hmm die love triangle is ook beetje een messed up situatie. Maar goed austin gaat weer verser 'like i said Tess B****, i love you and i dont want to think about other guys asking you out, i want to now that your mine for now and always so my question is Will You , tess B**** , be my girlfriend?' Ik kijk naar hem en sta op en knuffel hem 'jaaaa jaaa i love you too AustinCorini i lovee you tooo' en hij kust me. Ik kan wel doodgaan hier wow.

TAUSTIN IS GOALS WOW #haataanhanna lovetriangle REL? And Drewana??? Sorry als er spelfouten inzitten had geen zin om alles te checken xoxo e

The New BoysWhere stories live. Discover now