Movies

56 4 7
                                    

Eylem's pov

'Levi stop nou' zeg ik. 'Why' zegt hij lachend. 'We proberen een film te kijken niet 'hoelang kan eylem het kiedelen aan' 'kieDelen' zegt Levi lachend en blijft door gaan. 'Stoohoooop' zeg ik dan lachend 'ik wil de film zieeen' 'we kijken hem wel nog een keer maar dan een leukere film' zegt hij. 'Hmmm is dat een' 'date' zegt hij verder. 'So? Do you want to go out with me?' Zegt hij snel erachter , hij bloost what makes him even cuter en hij is gestopt met kiedelen. 'Hmmm je bent gestopt met kiedelen en dus ik blijf denk nog even nadenken' zeg ik lachend en hij ging  weer door. 'I will never stop if you don't answer ' zegt hij lachend. 'OKEEEY ' schrreeuuw ik hard lachend en hij knuffelt me half dood.

Levi's pov

Yessss she said yess. Ugh ik was al bang that she would say no. 'Soo let's go for a walk' zegt ze dan. 'Suree' zeg ik.

Tess's pov

We zitten terug in de auto naar huis ik moet eylem zoveeel vertellen wooooww. Ik kijk naar Austin. Hij is sooo cute en zijn smile maakt me echt ugh idk how to describe it. 'You make me smile' zegt hij dan en houdt me hand vast waardoor ik moet blozen. Ookal zei hij dat hij me leuk vind  ik vind het nogsteeds eng. wat als er een andere meid komt of als hij zijn fans niet wilt teleurstellen... Ik pak zij hand stevig vast en hij merkt dat ik diep aan het nadenken ben. Als we voor onze apartementen zijn stoppen we. 'You know i wont let you go anymore' zegt hij dan kijkend naar mij en alleen naar mij. 'Really?' Vraag ik hem en je hoort de brok in mn keel. 'Ja jij bent van mij en i wont let anyone hurt you' zegt hij. We stappen uit de auto en ik knuffel hem. Dan zien we Levi en Eylem voor ons, eylem en mijn, apartement. Eylem geeft levi een knuffel en hij geeft haar een kusje op haar voorhoofd. Austin en ik kijken elkaar aan en schreeuwen dan 'CUTEEEEEE' waardooor ze allebei schrikken en dan lachen.

Eylem's pov

'Duss tell me' zeg ik tegen Tess als we weer binnen zijn en op ons bed zitten. 'OMG IK MOET ZOVEEL VERTELLEN' zegt Tess  dan schreeuwend. 'Wil je dat iedereen het hoort' vraag ik lachend. 'They may' zegt ze dan lachend. 'Okee een flashback ookal is t een flashback voor mij en vertel ik het aan jou' zegt ze dan en ze begint te vertellen:

'Hij draaide me uiteindelijk om en zei 'i like you too much I don't think i can let you go' toen gebeurde het hij ZOENDE mij. Het voelde zo echt en ik wist toen dat ik hem echt leuk vond'

'WOOOOW WATTTTTT' zeg ik dan. 'YESSS TAUSTIN IS HAPPENING' schreeuw ik dan. 'Taustin?' Zegt Tess. 'Dat is hoe wij , de fans en ik, jullie noemden aka door die foto die ik van jullie plaatste op insta' zeg ik dan weer. Ze begint te lachen. Ik ben zooo blij voor haar. 'En jij en levi?' Zegt ze dan met een grijns. 'Were going on A DATE' zeg ik dan lachend. Ze viert een half feestje als ik dat zeg 'I SAID SO I SAID SO I SAID SO' zegt ze dan ' duss wann trajteer je me ' zegt ze gelijk. 'Ohjaaa'  zeg ik lachend.

Well i hope you liked it morgen doe ik denk wel langer hoofdstuk tell me if you want some drama xxxx and the pitcure is cuz i like it

The New BoysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu