Beautiful part 2

41 4 4
                                    

Austin's pov

Ze is zo mooi, i can't breath... 'We zijn er' zeg ik dan lachend. We gaan eerst wat eten bij een klein tentje, het is niet heel bekend maar wel lekker. 'OH MY GOD HET ESSEN HIER is GOALS' zegt ze dan lachend. 'You know this place' zeg ik lachend en verward ' uh ofcourse' zegt ze lachend en we stappen uit de auto, eerst stap ik uit en doe haar deur open en dan stapt ze uit 'gentleman on fleek' zegt ze lachend en geeft me een kusje op mn wang. Ik voel dat ik half dood ga hier... Nadat we wat hebben gegeten , gaan we wat ijs halen cuz ja we houden van eten en ijs dus why not.
Ik breng haar naar de plek waar ik eylem en haar bijna , niet helemaal, aanreed. 'Do you remember this place?' Zeg ik lachend. 'Hmm how can i forget how you almost killed eylem?' Zegt ze lachend.

Tess's pov

Hij heeft me dus gebracht naar ons 'first meet' plekje ding idk ik vind het cute. We lopen verder om een ijsje te halen en hij houd mn hand vast, maar op dat moment komen er een paar jongens en gaan schreeuwen. 'HE JULLIE' hoor ik. 'Doorlopen alstjeblieft' zeg ik tegen Austin. Hij knikt en we lopen door ik hoor dat ze gaan rennen en eentje staat dan voor ons 'JIJ BENT TESS DIE VRIENDIN VAN EYLEM HUH' zegt hij dan en ik remember hem meteen het is een vriend van hanna die eylem een keer ziek hard had geslagen omdat hij pedo deed tegen dr. 'So what' zeg ik. Voordat ik wat kan zeggen duwt  hij me tegen de muur en slaat Austin. 'AUSTIN' schreeuw ik en Austin slaat hem terug voor ik het weet hebben ze Austin paar keer geslagen en hij hun. 'Stop' huil ik en iemand slaat me in mn gezicht waardoor ik val. Het enige wat ik nog kan zien is austin de gek word en dan hun in elkaar slaat. 'Austin please take me and lets leave' zeg ik en dan..

Austin's pov

ZE IS BEWUSTELOOS. ' IM GOING TO FIND YOU GUYS AND THEN' schreeuw ik . Ik til tess op en ren weg , ik zet haar in de auto en rijd naar het ziekenhuis..

The New BoysOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz