Gym

41 3 12
                                    

Na een paar saaie lessen

Tess's pov

'Gym woehoe' zegt Eylem sarcastisch en doet haar spullen inhaar kluis en loopt weer verder. 'Kom op het is geweldig duhu' zeg ik sarcastisch erachter. Eerlijk gym vinden we allebei leuk maar onze gymleraar die uhm ja idk hij doet beetje pedo en ja idk gewoon iri. 'Ja man lekker een pedo als leraar why not rightt' zegt eylem dan. 'Heee guys' zegt George vrolijk. Ik heb george al een keer gemeet at the concert van the vamps in adam, maar i'm not sure of hij me nou herkent sinds het uhm soort van 2 jaar terug is. (Dit is true aka tess nows it) 'heeey' zegt eylem vrolijk. Ja eylem was ook op het concert van the vamps but nee we meeten elkaar op vliegveld. 'What hebben jullie?' Vraag ik dan uiteindelijk. 'Gym, dat zeiden we net ' knipoogt George lachend. 'Ze is in de wolken aan het dromen over Austin, toch Austin' zegt eylem terwijl Austin erbij komt lopen. 'Huh wat uh nee haha' zeg ik lachend.

Kleedkamers (meiden )

'Weetje' zegt eylem. 'ja?' Vraag ik terug. 'Nee idk' zegt ze dan en kleed zich om.

Eylem's pov

We hebben gym met Austin, George en reece . Levi, Blake, Nate  en Drew hebben nu vrij since they told us met een iets te vrolijk appje aka not:

The squad  ⚔

'OMG WIJ GAAN ETEN HALLEN OMG' - Drew 🎈
'Het moet' - Levi Bae .. Ja zo heet hij op mn mobiel
' ik ... Hou .. Van ... Vrij zijn' black blake ✨ idk waarom ik hem zo heb genoemd
'Love food, love free' - natooo 🍕

Dus eigenlijk was alleen drew erg blij voor food, ik heb gelijk gebraagd of hij ook voor mij mee nam en he said yes.

'Let's go' hoor ik tess zeggen en zie dan dat hanna ook nog bij ons met gym zit #datwasikvergeten. '#ikvergatdatwebijhaarzaten' zeg ik ja ik zeg letterlijk hashtag. '#datisk*t' zegt Tess lachend. Sinds we toch nederlands praten weet niemand wat we zeggen dus is het chill.

'Heeee' hoor ik austin zeggen en hij rent naar tess toe. Ik zie George die mij aankijkt en Reece die mij ook aankijkt en hem wat vertelt . Ik loop naar ze toe en zeg dan 'als je over iemand praat kijk ze nooit aan xoxo lessen van Eylem'. 'Wut owh hahah hij was aan het vertellen dat je er leuk uitzag in je gym kleren' zei George en reece gaf hem een stomp. 'Dat klopt wel dat je dr leuk uitziet maar ik zei eigenlijk dat het grappig was dat je eerst vet blij was en toen je hanna zag je heel serieus keek' zegt Reece dan lachend. 'Thankyou guys en ja ja ik iriteer me aan haar' zeg ik dan. 'But why? I mean oke ik mag dr niet want ze is arrogant en wilde met me op date omdat ik 'beroemd' ben' zei george ' wacht wat' ik zek dat midden in zn zin but idc 'ze vroeg je mee op date?' Zeg ik dan 'wat een omg jezus ugh' zeg ik dan.. ' jaah.. Toen liep george naar mij en kwam jij' zei Reece toen.

MAAK 2 GROEPEN WE GAAN VOETBALLEN. Zei de coach en we gingen in 2 groepen de groepen waren:
1. tess, George, alex, diana (er is een dian en diana en ze zijn allebei aardig) en ik
2 austin, Reece, hanna, stefh wat je met een h schrijft had hij me ooit vertelt, en luceé. Hanna en luceé zijn best friends aka best bitches.

We hebben geen groot gym cluster dus dat is best wel chill sinds sik de helft wel mag.  We beginnen en gelijk scoort Tess al. 'GOAAAL' schreeuw ik lachend. Dan gaan we verder ik probeer wat skills die ik van mn broertje had geleerd hij is maar een jaar jonger en into the voetbal. 'GOAAAL' schreeuwen Tess en George. 

De stand : 7-5

Wij staan 2 punten voor het team van Hanna. Waarvan tess 4 goals heeft gemaakt, ik 1 , george 1 en alex ook 1. Wanneer Tess mij de bal passt en ik hem net wil schieten tackelen Hanna en Luceé mij op hetzelfde moment en beginnen te lachen. Ik ben niet altijd zo goed in 'niet boos zijn' en mn 'boosheid inhouden op mensen die ik HAAT'. 'Kijk is uit je doppen heb je een bril nodig ofzo' hoor ik Tess schreeuwen. Ik kijk naar mn been ... Die bloed.. 'Ja man jezus ga naar de dokter kan er ook wat aan jullie innerlijk worden gedaan en gelijk ook aan jullie ogen' zeg ik boos en probeer op te staan waar ik dus ZIEK erg in faal maar Reece vangt me op. 'I got you' lacht hij. Pff zn lach #fangirl. 'Het ging perongeluk' zegt Luceé met dr piepstem en lacht als een smiegt. 'Ja sorry we zagen je niet' zegt Hanma met ook een smiegten grijns. 'Daarom zou ik dus ZEKER naar de dokter gaan' zeg ik lachend 'ga maar weer verder met nutteloos zijn' zegt Alex dan. 'Kusjes' zeggen tess en ik nog en we moeten lachen. Ik krijg een verband om mn wond maar ik wil alsnog mee spelen. Zij spelen het spel vies dan ik ook. 'Tess even in het nederlands praten' schreeuw ik naar haar. ' okeeyyy' zegt ze en komt naar me toe. 'Zij spelen vies dus wij ook' zeg ik dan. 'We hoeven ze niet perseee een bloedbeen te geven maar hun o zo mooie uiterlijk mag wel wat uhm' zeg ik 'het mag er meer uitzien zoals hun innerlijk. Vies en lelijk' zegt Tess waardoor we moeten lachen. Ik sta op en ik voel dat mn been pijn doet maar i dont care tbh. Ik schiet de bal en george passt hem naar Alex. Alex passt hem naar Tess en ze geeft me een knik. Ik krijg de bal en doe alsof ik hem wil schieten in het doel maar schiet hem tegen de benen van Luceé die druk met Hanna praat die dan valt op hanna en dan vallen ze beide in modder, sinds ze naast het veldje waar uhm dus modder staat staan. 'Je deed dat express' schreeuwt hanna. 'Uhm nee mn been deed pijn dus ik schoot mis' zeg ik en kijk haar zo serieus mogelijk aan. Ze word helemaal boos net als Luceé en dan zeggen George, Reece en Austin 'stel je niet zo aan het is voetbal ofcourse word je vies' waardoor ze moeten lachen omdat ze  het tegelijk zeiden. Hierna krijgt alex weer de bal en probeert te scoren maar Reece heeft de bal dan weer en dan Stefh en dan Austin en dan Goal... 'Gooaaal' schreeuwt reece en rent naar me toe en draait me rond. 'Uhm ik zit niet eens in je team sukkel' zeg ik lachend en hij zet me weer op de grond 'ohja maar ik ga het ook niet bij de meiden van mn team doen' zegt hij lachend en knipoogt dan naar me en vervolgens loopt hij weer terug. Ik schut even me hoofd en tess moet lachen.

Op het laatste moment is het dus dat Austin Tess verdedigt , hanna george ugh hanna maar gelukkig staat diana er ook bij,  en ik Reece (just the important people ) dan net wanneer stefh naar austin wil passen, schiet tess hem naar george vervolgens naar mij vervolgens back naar tess en dan maar diana die dan scoort en dan ' WE HEBBEN GEWONNNUHHHHHH ' schreeeuwt tess ' WE ARE THE CHAMPIONS WE ARE THE CHAMPIONS ' zingt George lachend. 'jullie hebben we oke gespeelt' lach ik naar Stefh 'ugh ja t zal wel ik ga me omkleden by beautiful' zegt hij en loopt weg. Hij heeft voor iedereen bijnamen zoals voor tess 'babe' voor diana ' baby' en voor mij 'beautiful' dus. Voor Luceé en Hanna is t gewoon chick. Ik zie dat austin Tess op zijn schouder heeft zeg maar in uhm hoe zeg ik het 'jij lacht mij uit dus ik pak je op mn schouder' houding?

(Duurde lang jezus om deze foto te vinden)Dan komt reece naar me toe lopen ' you owe me something where you domt win' zegt hij met een pruillip

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Duurde lang jezus om deze foto te vinden)
Dan komt reece naar me toe lopen ' you owe me something where you domt win' zegt hij met een pruillip . 'Hmm i mean YES WE WON cuz we aree sooo good maar hmm ik denk niet dat je ooit kan winnen van loser ' zeg ik plagend en dan zegt hij 'pardon oke je gaat het zo spelen, then imm allright' zegt hij lachend en loopt terug en komt weer back met een fles water. Ik begin door te krijgen wat hij wilt doen enren op mn hardst weg. 'Stooohoop dont do that' schreeuw ik . Ondertussen zijn alleen george Austin, Tess , Reece en ik over. 'Stoooop pleeease' zeg ik hijgend en zie drew, levi en Nate en probeer er heen te rennen butt toen kreeg ik eerst twee armen om me heen en toen ook een plons water .. 'Neeh..  Dat heb je niet gedaan' zeg ik. Ik ga fake huilen en dat merkt Tess waardoor ze keihard begint te lachen, naja iedereeen echt maar Levi Nate en Drew zijn in shock en beginnen,  net als Blake, ook weer te lachen want ze merken het ook. 'Nee niet huilen sorry' zegt Reece. Ik kijk even voor me en zie dat levi lacht en toch mij aankijkt op de manier waar hij mee bedoelt 'we need to talk'

Reece's pov

Neenee ik wist niet dat ze gig huilen. 'Alstjeblieft stop sorry' zeg ik voor ik het weet krijg ook ik een fles water over me heen... 'Omg you areee sneaakyy' zeg ik lachend en dan rent eylem naar tess en geeft haar zonder dat Tess het wil een knuffel cuz nu is Tess ook nat. Iedereen lacht en dan zie ik dat Levi naar eylem loopt en haar iets vraagt 'can we uhm talk for a minute?' Zegt hij en ze lopen weg . Eylem lacht nog een keer naar me 'dont worry you wont miss me to long, and if you do just trow some water over your head ' zegt ze lachend waardoor ik ook moet lachen. 'Okeey i willll do that' zeg ik.

Hoebedoel je lang hoofdstuk echt niet 1700 woorden ofzo. Oeh het liedje van ONE DIRECTION IS LOVE #ilovethem But back to the chapter, i like it i think #ihatehanna xoxo

The New BoysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu