Getting Ready

68 5 4
                                    

Eylem' pov

De jongens hebben ons afgezet bij ons apartement. Het grappige is dat ze naast ons gebouw een apartement hebben. 'Echt meant to be om ze te ontmoeten he' zeg ik lachend tegen Tess, terwijl ik de deur open. 'Jaaa hahaha beterr toch' zegt ze weer. 'Ik vraag me af of ze hebben gemerkt dat we fans zijn van The Tide' zeg ik vragend. 'Ik weeet niet' zegt Tess weer. We kleden ons om , ik doe een high waisted zwarte broek aan met gewoon dezelfde tshirt, het is wat kouder geworden buiten dat is waarom ik dus mn broek verwissel. Tess doet een spijkerbroek aan met gaten en een wit Levi's shirt. ' zo jij bent wel into Levi' zeg ik zo serieus mogelijk. 'Wat ? Hoezo?' Zegt ze vragend. Ik begin hard te lachen, 'je Levi's shirtt' zeg ik weer. 'Oooowh get itttt hahahahah' zegt ze lachend.

Levi's pov

'Guys wanneer gaan we ?' Vraag ik. 'Uhmm app ze even dat we komen' zegt Nate. 'Hmmm handiggg' zegt Drew.

Whatsapp groepschat : T E A N D L

Levi: heee, wij komen er nu aan oke??
Eylem: jaa is goed wij zijn ook al klaar
Tess: wat eylem zegtt
Austin Boy: yess dan komen we

Austin heeft zeker een mooie naam op mn mobiiel denk ik, net als de groepsnaam, al onze eerste letters van onze namen.

Drew's pov

We lopen naar de girls, sinds ze 1 gebouw verder wonen. Austin klopt aan, 'ik doe wel open' hoor ik iemand zeggen waarscheinlijk Eylem. Ze hebben ook heeeel hard hun muziek aan staan. Ik kan niet precies horen wie het is. Dan doet Eylem de deur open, even schrikken we allemaal ' HEEE guys, i'm a witch you better watch out' zegt ze lachend. Ze merkte dat we schrokken. 'Hoee heb je dat gedaan' vraagt Levi helemaal dubbel lichend. 'Uhm als je even binnen komt laat ik het je wel in een prive les 'heks worden' zien' zegt kijkend naar Levi. 'Prive... Mogen wij het geheim niet kennen' zeg ik lachend en probeer heeel bedroefd te klinken. 'Nee alleen mensen met lang haar.' Zegt ze, 'discriminatie voor kort haar..' Zegt Austin. 'Neee hoor als Levi ook een heks is dan laat ik het jullie zien.' We lopen naar binnen en Eylem vraagt ' willen jullie wat drinken?' 'Not noww thankyouu' zeg ik.
Eylem en Levi lopen dus naar de badkamer ofzo net wanneer Tess komt aan lopen. 'Heee guys, ik show jullie het apartement wel evenn' zegt ze vrolijk.

Levi's pov

'Oke kijk, je doet eerst wat droogshampoo in je haar, owh wel eentje waarbij je het witte blijft zien in je haar' zegt ze lachend, 'naja bij ons blijf je van deze droogshampoo het wel zien want we hebben donker haar.' 'Waar moet ik het doen?' Vraag ik nog steeds lachend. 'Wacht ik doe het wel' zegt ze,  ' ik ben alleen niet zo lang dus ik sta wel even op de rand van het bad'. Wanneer ze probeert te staan valt ze half maar voor ze echt valt vang k haar op. 'Ik viel voor je' zegt ze lachend waardoor ik ook moet lachen. 'Ja en ik savede je' zeg ik. Als we stoppen met lachen besef ik me dat ze nog steeds in de 'ik vind haar op ' houding zit waardoor we elkaar recht aan kijken. 'Okee voor dat dit een awkward moment word' zegt ze, waardoor ik uit de focus ben. Haar ogen zijn  mooi groot en bruin, meestal let ik daar niet zo op maar die van haar.. 'Aarde aaan Meneer Heks 2.0?' Zegt eylem. 'Ik moet wel los komen eh' zegt ze met een grijns. 'Oh uh ja' zeg ik half lachend en sta weer op. 'Ik buk wel, straks val je weer voor me' zeg ik lachend. 'Hmm misschien val jij dit keer wel voor mij' zegt ze ' onze woord grappen zijn vandaag toch echt on fleeeek' zegt ze erachter. Ze doet wat ze wilde doen in mn haar waardoor ik inderdaad op alles behalve normaal lijk. 'Hmm jij bent een halve heks' zegt ze. 'Ik kan dus niet meer op je vallen, ik kan met mn bezem vliegen jij niet' zegt ze lachend.

Austin's pov

Tess komt naast me zitten, en vraagt 'dus hoelang zijn jullie hier eigenlijk al?'. 'Uhm denk ongeveer paar weken, maar dat was dan niet in LA' zeg ik. 'Jaa i know' zegt ze, 'you know? Vraagt Nate.

Tess's pov

Kuuuuuuuuup dat was niet de bedoeling ' nee ik bedoelde het meer van 'ahaa i get it' ik weet niet echt waarom ik i know zei' zeg ik half lachend en hoop dat ze niks merkte. Eylem zei dat het juist grappig is als ze erachter komen waneer we een keer keihard hun song opzetten wat ook echt een geniaal idee is. 'Did you ever wonder ' hoor ik Eylem met een hele rare stem zeggen 'how Levi would look when he would be a witch, THEN NOW THE TIME HAS COME' zegt ze schreeuwend , waneer ik eylem zie schiet ik al in de lach en Austin ook. Maaar dan doet ze het licht dicht en ik soe alsof ik bang ben. 'Neeee omgg ik ben zo bangg' zeg ik nog steeds in een deuk lichend. 'I will protect you' zegt austin ook heel hard lachend en doet zn armen om me heen, ik kijk hem even aan en hij mij ook we lachen nog steeds en dan gaat het licht aan. 'BOEEE' zegt Levi die er meer uit ziet als een poedel. Iedereeen begint heeeeel hard te lachen inclusief Eylem en Levi. 'Okee okee jongens we doen onze haren weer goed en dan gaan we wel' zegt Eylem nadat we bijna 10 minuten lang gewoon hebben gelachen.

( meer kon ik er niet van maken sorry)

The New BoysWhere stories live. Discover now