κεφάλαιο 4

151 21 10
                                    

Οι μέρες πέρασαν γρήγορα και πρωτού το καταλάβω, είχε έρθει η Παρασκευή. Το ραντεβού μου με τον Paul είναι αύριο.

Ακόμη δεν ξέρω αν ήταν καλή ιδέα που συμφώνησα για το δείπνο. Αλλά από την άλλη, δεν έκανα κάτι κακό. Είμαστε δύο συνάδελφοι που θέλουν να γνωριστούν καλύτερα. Αυτό μόνο.

Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Nina καθώς τακτοποιούσα κάτι φακέλους. Τι να κάνω? Βαριέμαι τόσες ώρες μόνη μου.

"Και δεν μου λες, ποτέ έχεις σκοπό να με προκαλέσεις και να με ξεναγήσεις στην εταιρεία?" Με ρώτησε και είμαι σίγουρη πως αυτή την στιγμή έχει μία πονηρή έκφραση στο πρόσωπό της.

"Είναι ανάγκη?"

"Μα φυσικά και είναι. Να μου γνωρίσεις και κανέναν..." αα εκεί το πάει. Κλασσική Nina.

"Αμέσως μην χάσεις εσύ. Τέλος πάντων. Ίσως την άλλη εβδομάδα σου κάνω την χάρη." Είπα και εκείνη την στιγμή χτύπησε η πόρτα.

"Πρέπει να κλείσω. Μου χτυπάνε."

"Μμ ποιος είναι? Ο Paul ή ο Jason?" Αχχ δεν την αντέχω ώρες ώρες. Την άκουσα να γελάει και κατέληξα να γελάω κι εγώ. "Τα λέμε μετά." Έκλεισα το τηλέφωνο και κάθισα στην καρέκλα μου.

"Περάστε." Φώναξα και η πόρτα άνοιξε. Φυσικά και δεν ήταν ο Jason. Εκείνος ποτέ δεν χτυπάει. Όμως προς έκπληξή μου, ούτε ο Paul ήταν.

Ένας ψηλός μελαχρινός άντρας εμφανίστηκε. Ήταν αρκετά γυμνασμένος και ελκυστικός, όμως αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν τα ανοιχτά γαλάζια μάτια του που θύμιζαν το χρώμα του πάγου. Έκαναν τέλεια αντίθεση με τα μαύρα μαλλιά του. Χαμογέλασε αμήχανα, μάλλον επειδή κατάλαβε πως τον παρατηρούσα από πάνω μέχρι κάτω. Ξερόβηξα και του χαμογέλασα κι εγώ. Πάντως δεν τον είχα ξαναδεί στην εταιρεία. Μάλλον δεν δουλεύει εδώ.

"Μπορώ να σας βοηθήσω?" Πήρα την πιο γλυκιά έκφρασή μου και περίμενα την απάντησή του.

"Εσύ πρέπει να είσαι η γραμματέας του Jason, σωστά?" Έγνεψα καταφατικά. "Χα, βρε τον Jason. Ωραίο γκομενάκι τσίμπησε." Είπε σιγανά. Δεν είμαι σίγουρη για το τι ακριβώς είπε αλλά κατάλαβα αρκετά ώστε να βγάλω ένα συμπέρασμα.

"Παρακαλώ?"

"Τίποτα τίποτα. Δεν μου λες, που είναι το...αφεντικό σου?"

"Είναι σε ένα meeting. Μπορείτε να τον περιμένετε στο γραφείο του." Τον ενημέρωσα και πήρα στο χέρι μου το τηλέφωνο.

"Πες του ότι τον ζητάει ο Ian. Αα και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τον πληθυντικό μαζί μου." Μου έκλεισε το μάτι και έφυγε σφυρίζοντας.

Μόνο εξ Επαφής Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα