κεφάλαιο 1

285 24 6
                                    

Ένας μήνας έχει περάσει από εκείνη την νύχτα. Μπορεί να μην έμαθα τίποτα για αυτόν, πως τον λένε, ποιος είναι...αλλά ένα είναι σίγουρο, η εικόνα του έχει καρφωθεί στο μυαλό μου και δεν λέει να φύγει. Αλλά τι να κάνουμε...θα μου περάσει...ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τον ξαναδώ.

Αυτές τις μέρες ψάχνω για δουλειά. Έχω δει πολλές αγγελίες, μα καμία δεν μου ταιριάζει.

Είχα βγει το πρωί να κάνω μερικά ψώνια. Πέρασα έξω από την μεγάλη και ξακουστή εταιρεία Morgan. Οι πιθανότητες να βρεις δουλειά εδώ είναι μηδαμινές πόσο μάλλον για εμένα που τι είμαι? Μια 21χρονη κοπέλα που μόλις τελείωσε τις σπουδές της.

Περιεργάστηκα για λίγο το ψηλό αυτό κτήριο με ένα τεράστιο Μ στη μέση, κι έφυγα. Όμως τα μάτια μου καρφώθηκαν σε ένα φυλλάδιο κολλημένο σε μία κολώνα λίγο πιο πέρα:

Εταιρεία Morgan.

Ζητείται γραμματέας και προσωπικός σύμβουλος για τον πρόεδρο της εταιρείας, Jason Morgan. Οι γνώσεις που απαιτούνται.....[.....]

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site μας όπου και θα βρείτε το τηλέφωνο μας.

Ναι καλά. Αυτό δεν είναι για εμένα. Κούνησα το κεφάλι μου και πήρα το δρόμο για το σπίτι.

Το σπίτι μου δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Ένα μικρό διαμέρισμα σε μία μικρή γειτονιά του Siattle. Ευτυχώς ακριβώς δίπλα μου μένει η κολλητή μου. Είμαστε φίλες από το δημοτικό.

Έκανα ένα μπάνιο και έφτιαξα μία σαλάτα όταν χτύπησε το κουδούνι. Η Nina θα είναι...

"Γεια σου φιλενάδα!!" Φώναξε κεφάτα και βολεύτηκε στον καναπέ. "Πως πάει το ψάξιμο?"

"Χάλια." Κάθισα δίπλα της. "Αα δεν σου είπα. Η εταιρεία Morgan ψάχνει γραμματέα και προσωπικό σύμβουλο για τον ξακουστό πρόεδρο Jason Morgan . Νομίζω θα ήταν καταπλητική ευκαιρία για εσένα. Τα προσόντα φτιάχτηκαν απολύτως για σένα."

"Πας καλά? Εσύ πρέπει να πας. Πίστεψέ με, είσαι πιο ικανή από εμένα σε τέτοια θέματα. Εξάλλου, εγώ έχω ήδη δουλειά." Μου είπε.

"Δεν ξέρω βρε Nina. Αποκλείεται να με πάρουν."

"Οο έλα ρε Candice. Αξίζει να προσπαθήσεις. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Επίσης, έχω ακούσει ότι ο κύριος Morgan είναι κούκλος!" Είπε και με σκούντιξε ελαφρά.

"Τι να τον κάνεις τον κούκλο όταν η προσωπικότητα του είναι για τα σκουπίδια? Σαν όλους τους πλούσιους θα είναι. Εγωιστής και φαντασμένος."

Μόνο εξ Επαφής Onde histórias criam vida. Descubra agora