~Πρωταγωνιστές~

238 15 2
                                    

Αυτό είναι ένα κεφάλαιο για να πούμε λιγα λόγια για τους πρωταγωνιστές μας! Οι φωτογραφίες τους είναι πάνω!

Jason Morgan: 25 ετών. Πρόεδρος της εταιρείας Morgan. Σοβαρός και αυταρχικός. Ο κολλητός του είναι ο Ian εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας περίεργος χαρακτήρας, τον οποίο θα ανακαλύψει η Candice. Δεν έχει ερωτευτεί ποτέ του, πόσο μάλλον αγαπήσει. Χρησιμοποιεί τις γυναίκες μόνο για τις απολαύσεις του. Δεν κάνει σχέσεις. Μόνο σεξ. Αυτό θα γίνει και με την Candice?

Candice Kingsley: 21 ετών. Μία απλή, καθημερινή, ήσυχη κοπέλα. Η κολλητή της είναι η Nina. Πολλοί άντρες την θέλουν εξαιτίας της ομορφιάς της και του σέξυ σώματός της. Είναι δυναμική και αν της μπει κάτι στο κεφάλι δεν την σταματάει τίποτα. Αν και δεν το καταλαβαίνει, έχει αρκετά κοινά με τον Jason. Ένα από αυτά: δεν έχει ερωτευτεί ποτέ της. Τι θα γίνει όταν αυτή και ο Jason γνωριστούν καλύτερα? Η σχέση τους θα είναι μόνο επαγγελματική?

Nina Dobrev: 21 ετών. Είναι η κολλητή της Candice. Σε αντίθεση με την Candice, αυτή έχει ερωτευτεί αρκετές φορές όμως την τελευταία φορά πληγώθηκε. Από τότε και μετά δεν ήθελε να ξανακάνει σχέση. Όμως, μία αναπάντεχη γνωριμία με τον Ian θα την κάνει να αλλάξει γνώμη.

Ian Somerhalder: 25 ετών. Είναι ο κολλητός του Jason. Έχει κάνει αρκετές σχέσεις αλλά ακόμη πιο πολλές φάσεις. Σπάνια αγαπάει αληθινά μία γυναίκα. Τι θα γίνει όταν γνωρίσει την Nina? Θα την αγαπήσει άραγε?

Paul Wesley: 24 ετών. Ένας γοητευτικός άντρας που δουλεύει στην εταιρεία Morgan. Δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Jason. Πάντα τον ζήλευε. Μόλις δει την Candice, θα θαμπωθεί από την ομορφιά της. Θα γίνει άραγε τίποτα μεταξύ τους? Ή μήπως κάποιος θα μπει στην μέση?

Holland Roden: 23 ετών. Όμορφη, γλυκιά και φανταχτερή. Δουλεύει στην εταιρεία Morgan. Θα συμπαθήσει αμέσως την Candice και θα γίνουν φίλες. Θα είναι αυτή που θα της πει τα πάντα για τον Jason, και να μείνει μακριά από αυτόν. Όμως, αργότερα θα την πατήσει με τον αδερφό του Jason, τον Ryan. Είναι άραγε ίδιος με τον Jason, καλύτερος ή χειρότερος?

Ryan Morgan: 27 ετών. Είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Jason και φυσικά δουλεύει κι αυτός στην εταιρεία. Όπως ακριβώς και ο αδερφός του, έτσι κι αυτός είναι μυστηριώδης. Πάντα όμως έτρεφε ένα ενδιαφέρον για την Holland. Θα την κερδίσει τελικά?

Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές μας. Σας έδωσα μία γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Δεν ξέρω πότε θα βάλω κεφάλαιο, αλλά ελπίζω σύντομα.

Ψηφίστε☆& Σχολιάστε[...]

-Sofianna_OBrien7

Μόνο εξ Επαφής Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα