κεφάλαιο 10

52 13 16
                                    

"Αν θες να σταματήσω, πες το και θα το κάνω." Μου ψιθύρισε και άρχισε να μου χαϊδεύει το μπούτι. Με μία απότομη κίνηση, μου κατέβασε τη φούστα. "Η επιλογή είναι δική σου." Με κοίταξε στα μάτια και περίμενε.

Τώρα τι κάνουμε?

Είχα μείνει να τον κοιτάω στα μάτια, χωρίς να μιλήσω ή να κάνω κάτι. Η καρδιά μου έδινε μία μεγάλη μάχη με το μυαλό μου. Τελικά όμως, η καρδιά νίκησε.

Χωρίς να το πολυσκεφτώ, του ξεκούμπωσα την ζώνη και τον κοίταξα προκλητικά. Εκείνος χαμογέλασε πονηρά και επιτέθηκε στον λαιμό μου. Οι ανάσες μου έγιναν βαριές, καθώς άρχισε να μου κατεβάζει το εσώρουχο. Τα χέρια μου μπλέχτηκαν στα μαλλιά του και τα τραβούσαν. Κατέβασε το παντελόνι του, πήρε ένα προφυλακτικό και συνέχισε να πιπιλάει τον λαιμό μου.

"Φίλα με." Είπα με δυσκολία μέσα στους αναστεναγμούς μου. Εκείνος άφησε τον λαιμό μου και κοίταξε τα χείλη μου. Πλησίασε αργά αργά, κάνοντας την αγωνία μου να φτάσει στα ύψη. Τα χείλη του άγγιξαν αμυδρά τα δικά μου. Αναστέναξα, μη μπορώντας να περιμένω άλλο. Ύστερα ένιωσα τα χείλη του να απομακρύνονται, και ένα κύμα απογοήτευσης με καταπλάκωσε. Ο Jason, μη έχωντας απομακρύνει το πρόσωπό του από το δικό μου, χαμογέλασε στραβά και τότε τον ένιωσα να μπαίνει μέσα μου βίαια. Μία δύνατη κραυγή μου ξέφυγε. Τα πόδια μου τυλίχτηκαν γύρω από τον κορμό του, καθώς εκείνος με ξάπλωσε πίσω στο γραφείο, χωρίς τα σώματα μας να χάσουν επαφή.

Μπαινοέβγαινε μέσα μου γρήγορα και βάναυσα, όπως ακριβώς εκείνο το βράδυ. Ξέρω ότι αυτό θα το μετανιώσω αργότερα, όμως δεν με νοιάζει ιδιαίτερα.

Μου έβγαλε την μπλούζα και επιτέθηκε στο στήθος μου. Ξεκούμπωσε το σουτιέν μου καθώς έγω έγειρα περισσότερο προς τα πίσω, δίνοντάς του πλήρης πρόσβαση.

"Αχχ Jason..." βογγούσα ξανά και ξανά, καθώς έμπαινε μέσα μου με βίαιες και απότομες κινήσεις. "Ναι μωρό μου.." είπε και με τα χέρια του χούφτωσε το στήθος μου. Του ξεκούμπωσα το πουκάμισο και με άτσαλες κινήσεις το έβγαλα πετώντας το κάτω.

Με κοίταξε για λίγο κι έπειτα σταμάτησε, βγαίνοντας από μέσα μου.

Τι έγινε τώρα?

Τον κοίταξα παραξενεμένη. Μου χαμογέλασε στραβά και ξαφνικά, με γύρισε απότομα και μπήκε ξανά μέσα μου, από πίσω αυτή την φορά. Ήταν ακόμη πιο απολαυστικό, προσφέροντας περισσότερη ηδονή.

Το χέρι του άρπαξε το μαλλί μου και το τραβούσε, ενώ το άλλο του χέρι χτυπούσε τα οπίσθιά μου. Σε κάθε του ώθηση, ωθούσα κι εγώ το σώμα μου προς τα εκείνον, κάνοντας την σύγκρουση των κορμιών μας ακόμη πιο εκρηκτική.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 14, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Μόνο εξ Επαφής Where stories live. Discover now