1K! Let's celebrate! (Q&A)

84 6 10
                                    


Hallo, wezens op deze wereld!

IK HEB DE 1K READS BEREIKT!!!!! Ik ben echt heel blij, want dat betekent dat mensen mijn boek lezen en dat betekent dat mijj boek ergens wel leuk is en daar wordt ik blij van want ik heb het zelf geschreven en ach ja je kent het wel.

DANKJULLIEWEL!!!

Zoals ik al had verteld, was ik van plan dit te vieren met een q&a. Dus, hier zijn wat vragen! Bij nieuwe vragen zal ik die er gewoon bijzetten.

Vragen voor mij:

Wat is je lievelingseten?

Ehm... telt chocola?

Als je mag kiezen in welk tijdperk je mag leven welke zou je dan kiezen?

Ik denk dat ik gewoon in dit tijdperk zou willen blijven. Ik heb geen idee hoe mijn leven er uit zou zien in een ander tijdperk, en ik zou mijn leven ook niet over willen doen. Denk ik.

Wat vind je het aller leukst om te doen op de hele wereld?

Mijn hobby's zijn leuk. Schrijven, lezen, muziek luisteren.. too much actually. Uitslapen staat trouwens ook hoog op mijn lijstje. O, en ik zou willen kunnen vliegen. Als dat kon, was dat het leukste om te doen op de hele wereld. En onzichtbaar zijn. Ik zie nu al voor me wat ik dan allemaal zou uithalen.

Heb je een vriendje?

Nope

Wil je een vriendje?

Als ik ooit zo'n schattig type als Jake tegen kom, dan ja!

hou je van om liefdes scenes te schrijven?

Eigenlijk niet, het feit dat jullie het gaan lezen maakt het ontzettend ongemakkelijk. Toch is het ook wel weer grappig.

hoe ben je op dit idee gekomen?

Iemand had me ooit vertelt over een film waarbij mensen in Vaticaanstad om de beurt werden vermoord volgens de elementen. Dat was al een mega inspiratie. Verder ben ik ook geïnspireerd door de film the call, waarbij je de ontvoering van een meisje volgt. Toen ik een aflevering van.. wat was het? Bones/NCIS/CSI/geen idee had gekeken waarbij een man mensen vermoorde en een andere identiteit gaf waardoor je niet meer kon weten we ze waren geweest, en zelfs hun DNA veranderde, was het idee er helemaal.

-Waar haal je je inspiratie vandaan?

Emoties van mezelf, uit liedjes, gebeurtenissen, die ene dooie bloem daar in die vaas, een regenwolk.....

Verstop je dingen van jezelf in je personages? Zo ja, wat dan?

Ik denk dat ik dat altijd wel doe, onbewust. Soms vind ik het moeilijk om te peilen hoe mijn personages reageren, en dan vraag ik me af wat ik zou doen. En wat ik vooral niet zou doen. Vooral het tweede brengt vaak veel inspiratie met zich mee:)

Voor Talea:

Deed het zeer toen je viel of was je gelijk dood?

Het was geen fijne dood, maar gelukkig was het zo voorbij. Ik denk dat Cindy het veel zwaarder had.

Voor Cindy:

Welke kleur heeft het gif?

Weet ik veel, het zit in mijn lichaam! Ik weet alleen dat het verrekte veel pijn doet!

Borrelt het gif of ruist het gif?

Het brandt. en niet zo'n klein beetje ook.

Voor Diana/Rose:

Waarom ging je eerst gewoon mee op die missie als je wit dat je iemand ging vermoorden? I know, je kon het daarna niet, maar je toonde eerst niet echt tegenstand.

Ik had mezelf beloofd om het te doen. Voor Talea. Ik dacht dat ik een mogelijk had kunnen vinden om te ontsnappen, als ik braaf meewerkte. Ik weet nu dat het toch geen zin had. Talea's enige ontsnapping was de dood.

Vind je Jake leuk? (als dit verder in het verhaal wordt onthuld dan nevermind, want dan heb ik dat nog niet gelezen... :$)

Ik hou van Jake. Ik weet niet of we er in het normale leven ook zo over zouden denken, maar daar wil ik ook niet over nadenken. 

er komen nog meer vragen, moet nu weg doeiii



The RewriterTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon