Bölüm 8 ^-^

2K 74 10
                                    

Selamm :D 

Uzun bi aradan sonra tekrar karşınızdayım.Geciktirdiğimi çok iyi biliyorum ama okullar açıldı tabi.Bende artık liseli bi kız olduğuma göre baya bi ders çalışmam gerekiyor (çalışmıyor) :D

Geçen bölümde final yapıcağıma dair şeyler sölemiştim.Ama galiba yapamıcam çünkü baya bi tehdit aldım korkmuyor değilim xd 

Gerçekten hikayemin bu kadar seveni olduğunu bilmiyordum.Çok fazla mutlu oldum. :*

Çok tatlısınız gerçekten :* ♥ Bu arada bu bölümü bana destek olan ve çok şeker birine taktim ediyorum.Tugcaa'ya çok teşekkür ederim. :*

Şimdi 8.böüm ile karşınızdayım.

İyi okumalar... :))

Multimedia Eylül :D

Şu küçük cadı ne demişti daha demin.Ne diyeceğimi bilemedim.Çok ani olmuştu gerçekten.Küçük müçük ama baya şaşırttı beni.

Rüzgar'a baktığımda sırıtıyordu.

"Ahaha Ada'cığım ne kadar tatlısın sen öyle.Şakalarınıda çok sevdim.Hep böyle şakacı mıdır Rüzgar ? " Ahh ne diyorum ben.

"Aslında şuan ciddi." dedi Rüzgar sırıtarak.Ciddi mi ? Gerçekten mi ? 

Adaya baktığımda ciddi olduğunu gayet iyi anladım.

"Şaka yapmıyoyum Eylül abla.Abim güzel kızlayı çok sever." dedi küçük cadı.

Rüzgar'ın yüzü birden değişti.Bu sefer ben onun bu haline sırıttım.

"Ada hadi artık eve gidelim." dedi beyefendi.

"Yaa abi ne güzel Eylül Ablayla konuşuyoduk.Ben gelmicem !!" 

"Ada yürü hadi." diyerek kucakladı Adayı.Yürümeye başladığında bende arkalarından yürüdüm.Bizim evin önüne geldiğimizde Adayla vedalaşıp eve girdim.

Ne tatlı kız.Abisine hiç çekmemiş huy olarak.İyi iyi çok iyi.

Eve girdiğimde annem yemek hazırlıyordu.Odama çıkıp üzerime rahat bişeyler geçirdikten sonra bende anneme katıldım.Sofrayı hazırladıktan sonra yerlerimize geçip oturduk.Konuşa konuşa,gülüşe gülüşe yemeğimizi bitirdik.

Yorgun olduğumu söyleyerek odama çıktım.Yatağıma uzanıp telefonumu çıkardım.Kulaklığımı takıp şarkı açtım.5-10 dakika sadece tavanı izledim ve düşündüm.

Rüzgardan gerçekten hoşlanıyor muydum ? 

Göz kapaklarımla olan savaşıma son verdim.Çok geçmeden uyuyakalmıştım.

Sabah telefonumun çalışıyla uyandım.Hiç kalkmadan uzandım telefona.Arayana bakmadan kulağıma götürdüm.Kim olduğunu zaten az çok tahmin ediyordum.Tahminim doğru çıktı.

"Selam bebek naber ?" Ahh Başak,tatildeyiz neden erkenden kalkıyorsun arkadaşım ??

"Hiç iyi değil.Neden beni güzel uykumdan mahrum bırakıyosun.Bu kadar erken kalkmanın amacını öğrenebilir miyim acaba."

"Ahh tabi ki canım.Annemlerden izin kopardım da haber vereyim dedim.Hee bide alışveriş yapıcam şekerim.Malum tatile çıkıyoruz.Bunun içinde erken kalkmam gerektiğini düşündüm."

"Cidden geliyo musun ? Allah kızım süper."

"Süper tabi.Herneyse canım alışverişe geç kalıcam.Kapatıyorum.Haftasonu görüşürüz.Ararım yine."diyerek kapattı telefonu Başak.

Süper süper süper.Başak buraya geldi mi tamamdır.Eğlencenin dibine vurucaz.

Yataktan istemeyerekte olsa kalktım.Uykum açıldı bikere.

Banyoya geçip güzel bi duş aldım.Dolaptan eşofmanlarımı çıkarıp giydim.Bu kadar erken kalktığıma göre bir yürüyüş yapayım.Saçımıda kuruttuktan sonra güzelce taradım.

Odamdan çıkarken hiç ses yoktu.Herkes uyuyordu tabi bu saatte.Ah Başak ah.Nedir senden çektiğim.Aşağı sessizce parmak uçlarımda durarak indim.Mutfağa girip dolaptan bir elma aldım.

Evden çıkıp sahile doğru yürümeye başladım.Bir yandanda elmamı yiyordum tabi.Sitede pek gezinen yoktu.Bir kaç kadın benim gibi yürüyüş yapıyordu.Sahile geldiğimde herzaman yaptığım gibi bir banka oturdum.

Yine herzamanki gibi denizi izliyordum.Sabahları gerçekten çok güzel görünüyordu.Masmavi.

"Sende mi sabahları denizi seyredersin ?"

Eveet.Kısa sanırım biliyorum.Çok üzgünüm anca bu kadar çıktı.Yorumlarınızı veee oylarınızı bekliyorum.Oylar çoğalırsa çok çok sevinirim. Hoşçakalın. :D

Sadece Sen...Where stories live. Discover now