Sadece Sen...

10.6K 111 14
                                    

Merhabaa :)) Bu benim ilk hikayem ve biraz heyecanlıyım.Umarım beğenip okursunuz.

Lütfen oylayınn :) İyi okumalar ...

Multimedia EYLÜL :)

Babamın "Geldik !!" diye bağırmasıyla kendime geldim.Yol boyunca yarı uyanık yarı uyur haldeydim.Dün gece eşyalarımı hazırlamaktan uyayamamıştım ki zaten.Yaz tatiline yeni girdik ve yeni aldığımız yazlığa tatil yapmaya geldik.Yaz boyunca burada olucaz sanırıım.

İlk defa arkadaşlarımdan uzakta bir tatil geçiricem.Bu biraz sıkıcı olacağa benziyor gibi.Tabii burda iyi ve eğlenceli arkadaşlar edinmezsem.

Annemin "Eylül arabadan inmeyi düşünmüyo musun ?" demesiyle düşüncelerimden sıyrıldım.Arabadan hızlı adımlarla indim ve etrafa göz gezdirmeye başladım.Gerçekten güzel bir siteye benziyor.

Babamın "Nasıll ?" diye tekrardan bağırışında kafamı eliyle işaret ettiği yere çevirdim.Çok güzel bir evdi karşımda duran.Eve hayran hayran bakarken , babam "Sevdin galiba." dedi sırıtarak.Kafamı salladım.Gerçekten sevmiştim.Daha içini bile görmeden hemde.

Önünde rengarenk çiçeklerin bulunduğu bahçesi vardı.Bahçe kapısını açıp içeri girdik.Tabi hemen arka taraflarada göz gezdirmeye başladım.Arka taraftada bahçesi vardı.Gerçekten güzeldi.

Annemler çoktan eve girmişlerdi bile.Hemen bende arkalarından ilerledim.Gelmeden evi temizlettiğimiz için ev temiz ve düzenliydi.Eşyaları babamla annem önceden gelip dekore etmişlerdi zaten.Yani herşey hazırdı.Bize düşen tek şey eşyaları dolaplara yerleştirmek.

Anneme odamın nerede olduğunu sordum.

"Yukarıda sağdaki ilk oda" dedi.

Hemen yukarı çıkıp odayı buldum.İçeri girdim.Odam büyüktü ve güzek dekore edilmişti.Zaten annemin zevki iyidir.Hemen bavulumu yere bırakıp kendimi yatağa attım.Gerçekten yorgundum,5 saatlik uykuyla duruyordum.Yapmak istediğim tek şey uyumaktı.En azından 1-2 saat uyusam yeterdi bana.Sonuçta saat daha erkendi.Eşyalarımı yerleştirmek için çok vaktim vardı.

Evet biraz dinlensem iyi olacaktı.

Sadece Sen...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin