Bölüm 16 ^-^

1.7K 75 15
                                    

Selam :)

Uzun bir aradan sonra tekrar sizinleyim.Okullar maalesef ki (!) açıldı.Okullar açıldığına göre sınav sezonu da çok geçmeden açılır.Umarım bu dönem her şey istediğimiz gibi olur.

Vee 5.000 okuyucuyu geçmişiz.Daha geçen bölümde 4.000 kusürlerdeydik.Çok şaşırdım görünce ve çokta mutlu oldum.Umarım daha büyük sayılarıda göreceğiz :)

Bir de yeni kapak için Tuğçe’ye çok teşekkür etmek istiyorum.Ben çok beğendim.Siz de umarım beğenmişsinizdir.

Geçen bölüm de belirttiğim gibi en güzel yorum yapana bölüm ithaf edecektim.Çok az yorum geldi :( Ama içlerinden yine de güzel olanı seçtim.Bu bölüm Türkan (çokguluyombenya) ‘a geliyor…

İyi okumalar :)

Multimedya Rüzgar :)

  

Her kız filmler de izlediği,kitaplar da okuduğu gibi bir aşk ister.Her kız çok sevmek ve çok sevilmek ister.Hayatının aşkıyla çok güzel zamanlar geçirmek ister.Her kız sevilmeyi hak eder.Ve her kız ilk öpücüğünü sevdiği adamdan ve çok özel bir şekilde almak ister.

Rüzgar’ın dudaklarıma aniden yapışmasıla donup kalmıştım.Mantıklı düşünemiyordum.Ne ona karşılık veriyordum ne de onu kendimden uzaklaştırıyordum.Aradan en fazla yirmi saniye geçtikten sonra aklım yerine geldi ve ellerimi Rüzgar’ın omuzlarına koyup iktirdim.Bu hareketime karşı elini enseme çıkarıp beni iyice kendine bastırdı.Gözlerim dolmaya başlarken Rüzgar’ı var gücümle iktirdim.Bu sefer olmuştu.Onu kendimden uzaklaştırmıştım.Dudaklarını benimkilerden çekince elimi havaya kaldırıp Rüzgar’ın suratına tokatı yapıştırdım.O kadar sert vurmuştum ki tokat sesi yankılandı.Hışımla ayağa kalkıp bağırmaya başladım.

‘Sen ne yaptığını sanıyorsun ?’ Gözlerini benim gözlerime diktikten sonra muzipçe sırıtmaya başladı.Bu hareketine karşı sinirlerim iyice kendini gösterince kendimi zor tuttum.

‘Seni öpüyorum.’ dedi hala sırıtırken.

‘Seni aptal,beni ne hakla öpersin ?’ dedim.Deli gibi bağırıyordum.Gözlerim iyice dolmaya başlayınca ayaklarımı harekete geçirip onun cevabını beklemeden yürümeye başladım.Partiye geri dönemezdim.O yüzden en iyisi eve gitmekti.

Kumsaldan çıkıp eve doğru yürürken göz yaşlarım akmaya başlamıştı.

Lanet olsun! Benim ilk öpücüğüm bu şekilde olmamalıydı.Ben hep en güzelini hayal etmiştim.Özel olmalıydı.Bu şekilde değil !

Eve gidene kadar sakinleşmeye çalıştım.Çantamdan telefonumu çıkarıp saate baktım.Gece yarısını gösteriyordu.Annemlerin uyumuş olduğunu umarak yürümeye devam ettim.Evin önüne geldiğimde göz yaşlarımı elimin tersiyle sildim.Bahçe kapısını sessiz bir şekilde açıp içeri girdim.Annemler beni görürlerse neden parti bitmeden ve yalnız geldiğimi sorarlardı.O yüzden temkinli olmalıydım.Evin kapısını da açıp içeri geçtiğimde ışıkların yanmadığını görerek rahatladım.Ayak uçlarımda merdivenleri çıkıp odama girdim.

Çantamı yatağa fırlattıktan sonra ayakkabılarımı ayağımdan çıkardım.Aynanın önüne geçip kendime baktım.Elim dudağıma gitti.

O beni öpmüştü.Hem de sarhoşken.Göz yaşlarım yine akmaya başlayınca aynanın önünden çekildim.Neden bu kadar tepki gösterdiğimi bilmiyordum.Dolaptan temiz kıyafet ve iç çamaşırları çıkardıktan sonra yatağımın üzerine koydum.Kapımı yine sessizce açıp banyoya doğru yürüdüm.Işığı açıp içeri girdikten sonra kapıyı kapattım.Banyo dolabından bornozumu çıkarıp duşakabinin dışına astım.

Sadece Sen...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin