hoofdstuk 69

1.4K 69 17
                                    

(POV Skyler)

Ik sta op uit mijn bed en kijk het raam uit. Waar ben ik? Wat gebeurt hier? Waar is iedereen? Het komt mij hier niet bekent voor. Wat is dit voor een wereld. Is dit niet het huis van Nash? Ik loop rustig naar beneden en tref daar ook niemand aan. Waar zijn ze? Waarom zijn ze eigenlijk weg. Gister waren ze hier nog gewoon. Ik loop naar een kamer toe en zie bloed op de grond liggen. Wat gebeurt hier! Hoe komt dit bloed hier? Van wie is het bloed? En waarom ligt hier überhaupt bloed! Ik volg het bloed spoor en ga de hoek om. Als het spoor ophoud kijk ik omhoog. Een grote muur met een tekst er op geschreven. 'Wacht maar' staat er geschreven. Wat heeft dit te betekenen? Wat bedoelen ze met wacht maar? Wie zou dit geschreven hebben en waarom hier? Er is ook een pijl op getekend die naar een tafel wijst. Op het tafeltje ligt een gevouwen brief. Wat zou daar staan? Ik loop er heen en open het.

*Begin brief*

Beste Skyler,

Maak je maar alvast klaar voor wat er komen zal. Ik weet zeker dat jij dit geen leuke verrassing gaat vinden, maar ik vind dit natuurlijk hartstikke leuk. Ik ben benieuwd hoe jij het zal doen. Ik zou graag willen zien hoelang je het vol gaat houden. Vast niet heel lang volgens mijn verwachtingen. Ik denk dat je al weet wat er gaat gebeuren in de toekomst en je je alvast voor bereid. Ik moet je dat helaas teleur gaan stellen. Vechten tegen mij is een verloren zaak. Heel ver zou je er niet mee komen. Het is voor jou alleen maar verspilling van de tijd die je nog hebt. Je kan maar beter gelijk opgeven en je aan je lot over laten. Veel verder zal je ook niet komen met je leven als het aan mij ligt. En geloof mij ik neem hier de leiding en dit is wat ik beslis. Jij moet hier maar mee akkoord gaan. Ik heb zoveel macht over jou. Jij weet half niet hoeveel ik dat over jou heb, maar zodra je weet wie ik ben snap je het wel.

Mijn plan kan bijna uitgevoerd worden alleen staat er èèn ding in de weg. Ik heb jou nog nodig om zo ver te komen. Jij bent de laatste sleutel voor het slot om te kraken. zonder jou kom ik er niet en zal jij nou precies weten wat je moet doen om er tegen in te gaan. Ik wou dat ik je nooit de kans had laten kunnen geven om daar achter te komen, maar helaas het is toch gebeurt. Ik zal je hoe dan ook krijgen waar ik hebben wil. Het is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Je weet vast wel wat ik van je wil. Zo niet dan zeg ik het je nu wel. Ik wil je gaves. Door jouw gaves zal ik overheersen. Dan heb ik jouw en je gaves onder mijn controle. Ik kan een heel leger maken van specials. Wij zullen de wereld overheersen.

Jij moet alleen èèn klein dingetje doen. Je weet vast wel hoe ik het van jou kan overnemen toch? En jij weet dat dat niet lukt als jij het niet wilt. Je zou het dus moeten willen en je lichaam natuurlijk ook. Over je lichaam maak ik mij geen zorgen, maar over jou wel. Jij bent zo eigenwijs dat het mij al zoveel tijd heeft gekost. Ik had alle geduld met je, maar nu is dat langzamer hand toch weg. Ik heb lang genoeg gewacht. Als ik jouw gaves heb zal niemand tegen mij op kunnen. Ik heb al een manier bedacht om mensen snel ook deze gave te kunnen geven die aan mijn kant staan. Zo hoef ik jou niet de hele tijd daar voor te gebruiken en kan jij rustig toekijken hoe het verloopt. Het lijkt wel of ik je haat zo, maar eigenlijk is dat niet zo. Het is meer een taak voor mij. Het is niets persoonlijks met jou. Het gaat er alleen om wat jij bent. Dat is het enige wat ik van jou nodig heb.

met vriendelijke groeten,

Je weet zelf wel wie gok ik en zo niet kom je er nog wel achter.

Hopelijk tot snel. Verheug me er nu al op.

*Einde brief*

Ik heb zo'n vermoeden wie deze persoon is, maar daar moet ik mij nu niet druk over maken. Ik moet eerst weten van wie dit bloed allemaal is. Ik kijk rond, maar ik zie helemaal niks. Plots voel ik een pijnlijke steek in mijn hoofd. Wat is dit? Ik grijp naar mijn hoofd en houd die stevig vast. Ik schreeuw het uit van de pijn. "STOP!" Schreeuw ik, maar het helpt niet. De pijn word erger en ik zak neer op de grond. "ALSJEBLIEFT STOP DIT!" Schreeuw ik weer.

The secret girl (Voltooid)Where stories live. Discover now