hoofdstuk 7

2.5K 108 4
                                    

(POV Jack)

Ik til Skyler op van de motor. Ze is in slaap gevallen. Vraag mij niet hoe, het is en blijft Skyler. Ik doe zo voorzichtig mogelijk de deur open, zodat Skyler niet wakker wordt. Als ik de woonkamer in wil lopen schrik ik mij bijna dood. Wat is hier gebeurt? Heeft Skyler dit gedaan?  Een inbreker? Ik Voel iets bewegen in mijn armen. Ik kijk gelijk naar Skyler, die comfortabel probeert te liggen in mijn armen. Een grinnik verlaat mij mond. Zo is ze echt schattig. Ik zie haar eigenlijk helemaal niet als een zusje, ik wil haar niet zien als een zusje. Ik loop richting de slaapkamer en leg Skyler er in.

 Zal ik erbij kruipen? Ach ja het kan toch geen kwaad, het enige wat ik morgen vroeg kan verwachten is dat ik van het bed word afgeduwd, maar het is het waard. Als ik mijn shirt etc uit heb kruip ik ook onder de dekens. Ik leg de dekens over ons heen en trek Skyler tegen mij aan. Met een glimlach val ik in slaap. 

(POV Skyler)

Ik word wakker van het felle zonlicht. Ik wil opstaan, maar word terug getrokken door een arm. Ik draai mij om en zie Jack nog vredig slapen. Als ik weer wilt opstaan word ik hardhandig terug getrokken. Ik word hier gewoon bijna gewurgd. Ik laat het voor wat het is en sluit mijn ogen weer. Als ik dan toch niet weg kan ga ik maar slapen.

"Wacht hebben wij geen school?" Mompel ik in mijzelf. Ik pak mijn telefoon en kijk hoe laat het is. "Fuck, het is al half 8. Ik moet al over een half uur op de motor!" Roep ik nu harder. Ik duw jack aan de kant, die nu op de grond ligt. "Sky wat is er aan de hand? Waarom gooi je mij uit bed? Ik mag toch wel bij mijn zusje liggen?" ratelt hij allemaal door. 

"We moeten naar school!" roep ik. Zijn ogen worden groter, nadat hij ook beseft dat hij naar school moet. Hij rent vlug naar beneden, waarschijnlijk om eten te maken. Ik trek pak een setje kleding en leg die op bed. Ik doe mijn shirt uit en gooi die in de wasmand. Ik draai mij terug om naar het bed om mijn andere shirt aan te doen.

"Hey Sky, wat wil jij voor een broodje we kunnen onderweg ook wel wat ha-" Ik schrik en draai mij om. Hij kijkt ook licht geschrokken als hij mij in alleen een broek en bh ziet. Ik slik en wil mijn shirt aan doen. Jack loopt richting mij en pakt mijn shirt af. "Jack." "Hoe komt dit? Ik zag het gister al,maar wilde je niet wakker maken." Vraagt hij mij negerend. Hij wilt de wond aanraken, maar ik deins al achteruit. Als hij mij nu ook nog aanraakt doet het alleen maar meer pijn.

"Sky hoe komt dit?" Vraagt hij nu iets dwingender.  Ik kijk naar beneden. "Skyler hoe komt dit!" roept hij nu. Van schrik knal ik tegen de muur aan, maar ik blijf zwijgen. Ik weet zelf ook niet wat er was gebeurt. Ik was opeens zo woedend en had mijzelf niet meer onder controle en voor ik het wist lag alles overhoop. Mijn amen zaten onder het bloed na mijn 'uitbarsting' laat ik het zo zeggen. 

Hij loopt naar mij toe en pakt mij bij mijn heupen. Het voelt net of het messen zijn in plaats van handen. Ik piep van de pijn. Jack negeert het en kijkt mij diep in de ogen aan. "Ik weet niet hoe, ik kon mijzelf niet inhouden. ik was opeens zo kwaad." zeg ik zacht, hopend dat hij mij snel los liet.

 Hij laat mij los en ik zak neer op de grond. Ik kijk omlaag naar mijn heupen die helemaal rood zijn en heel erg branden nu. Jack merkt dat ik nog steeds op de grond zit en wilt mij omhoog helpen. "Nee ga weg, blijf uit mijn buurt." Zeg ik tegen hem. Hij negeert het en loop gewoon door. "Ga weg!" Hij negeert mij nog steeds en wilt mij helpen.

 "IK ZEI GA WEG!" Ik deed mijn hand naar voor om hem zo te stoppen, als hij opeens naar achter vliegt. Ik haal geschrokken mijn hand terug. 

Wat was dat? Hoe deed ik dat? Waar kwam dat vandaan? Ik sta voorzichtig op en loop richting Jack. Hij staat moeizaam op en kijkt mij licht geschrokken aan. Hij scande opnieuw mijn lichaam. 

"Sky het spijt me." Zegt hij stil, net hard genoeg zodat ik het kon horen. Ik wist niet wat hij bedoelde tot ik zijn blik op mijn heupen zag. "Je gaat vandaag niet naar school." Beslist hij zomaar. "wat! Waarom niet! Het zou juist opvallen als ik er niet was." zeg ik snel. Hij kijkt even bedenkelijk, maar knikt dan toch als goedkeuring. Ik  kleed mij snel aan en voor ik het wete zit ik al achterop de motor. 

Ik loop de klas in.  Ik ben iets te laat, maar volgens de mevrouw bij de balie maakte het voor deze keer niet uit. Ik klopte op de deur en de docent deed open.  "Ga maar snel zitten Skyler. Zoek maar een plekje uit, dan kan ik met mijn les beginnen. Ik kijk rond en zie dat er nog maar èèn plaats vrij is, en dat is naast de klootzak. Ik weet eindelijk zijn naam. Hij heet Kyle. Ik ga naast hem zitten en pak mijn boeken. 

"Okè klas, vanaf vandaag heb ik een klassen plattegrond gemaakt. De gene die nu naast je zit moet je het komende half jaar naast zitten." zegt hij.  Hij negeert als het commentaar en schrijft het huiswerk op het bord.   

Wacht dat betekend dat ik naast de klootzak moet! Dit wordt mijn einde!


The secret girl (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu